QUOTE(neringa.jn @ 2011 05 05, 13:59)
O kodėl ekokonservantas netiko? Aš jį visur naudoju, man kažkaip patikimiausias atrodo
konservuoja jis puikiai, bet placiau pasidomejus jo poveikiu oragnizmui, tai praeina noras naudoti..
bet kaip jau kazkada rasiau, Ecocert'as leidzia ekokonservanto atskiras sudetines dalis naudoti Ecocert sertifikuojamoje kosmetikoje, tik zinoma, yra ribos kiek ir ko naudoti..
QUOTE(Taskuotas_vabalas @ 2011 05 05, 14:03)
konservavimo prasme gal ir patikiiausias, bet jo sudetis neatrodo tokia nekala..
QUOTE(nikofija @ 2011 05 05, 14:40)
Tai dedant ekokonservantą arba naticidą, tada CO2 nebereikia?
Ir , Palomina , kokį bazinį aliejų geriausia imti gaminant kvepalus? Reiktų pabandyti ką nors pagal aprašymus pasigaminti. Taip faina būtų mokymuose sudalyvauti, bet kai ne savam mieste vyksta...sunkoka.
rozmarinu CO2 yra geris.. jis puikus antiosidantas, uz vitamina E zymiai geresnis.. tai ji vietoj vit.E naudoti reiketu..
jojobos (simondsiju) aliejus tinka.. dar abrikosu kauliuku, migdolu.. bet jojobos tai dazniausiai rekomenduojamas
QUOTE(Oksanik @ 2011 05 05, 15:03)
O GSE arba prabangus naticidas??
Ka galite rekomenduoti nuo pigmentiniu demiu?
Ekologiskas GSE nekonservuoja, o pvz kokioj vaistinej pirktas gal ir pakonservuoja, nes ji gaminant pakonservuoja sintetiniais konservantais..
Nuo pigmentiniu demiu - petrazoles tinka.. arba ju EA..
QUOTE(sauliuxxx @ 2011 05 05, 15:54)
GSE mane erzina, kad suskystina krema, naticido mane labai erzina kvapas, tai nusprendziau pabandyti ekokonservanta... Negi jis tikrai blogas?
Na, reikia stengtis naudoti kaip imanoma kuo maziau, tada ir maziau kenks..
QUOTE(neringa.jn @ 2011 05 05, 16:38)
Kad kas pasakytų išeitį kaip išlaikyti kremą vonioje be tokių konservantų būtų puiku.
Siaip nelabai gerai kremus laikyti vonios kambaryje, nesvarbu ar kremai su konservantais ar be.. Bet be konservantu tai tikrai neisstoves ilgai..
QUOTE(rogrinta @ 2011 05 05, 19:48)
Turiu klausimą
Mangų sviestą galima gryną naudot,ar jis naudojamas tik mišiniuose?
Galima naudoti gryna jei patinka..