Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetikos priemones gaminamės pačios X tema

QUOTE(Ievulyte @ 2011 05 03, 11:52)
kalbant apie ksantana, tai ir man jis nepatiko, paemiau pabandymui guara, ziuresim kaip su juo seksis. Gal kuri bandet? Kuo geresnis ar blogesnis nei ksantanas?

guaras lipnesnis, toks labiau kaip kisielius gaunasi.. jei padaugini tai nusitrina nuo odos..
as nelabai likau patenkinta guaru veido kreme.. padauginau.. kita karta kuno krema dariau, tai irgi nors ir stengiausi minimaliai ideti, bet vistiek padauginau, ir aisku tai supratau kai jau tepiausi krema.. kol kas guaras man nelabai.. ksantanas labiau patinka kremuose..
beje, guaras pas mane milteliais, tai labai sunku lygiai paskirstyti vandenyje..
ai dar.. su guaru nesudetinga tuo, kad nebutina elektinis maisikliukas smile.gif
Atsakyti
mergaites, gal galit patarti ax.gif mama uzsiprase apsauginio kremo. alieju misinys manau butu per silpnas, tai mastau daryt su titano dioksidu ir cinko oksidu, bet bijau sugadinti priemones, nes dar tik pradedu eksperimentuot biggrin.gif
kiek reiktu deti hidrolato, alieju ir emulsinio vasko, kad gautusi labai lengvas pienelis.? kada imaisyti miltelius?
gal jau buvo koks apsauginio kremuko receptas, bert visu temu nespejau perskaityti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sauliuxxx @ 2011 05 02, 22:49)
50 ml kremo dejau:

taukmedzio sviestas - 8 ml
simondsiju al. - 7 ml
kokosu al. - 5 ml
emulsinis vaskas - 2.4 gr
biciu vaskas - 0.2 gr
ramuneliu vanduo - 25.5 ml
Dar ilasinau po kelis lasus vit.E, naticido ir pantenolio.

Aciu labai, darysiu thumbup.gif O "Ramunėlių, romaniškųjų hidrolatas (Chamaemelum nobile) " ir "Germaniškųjų ramunėlių hidrolatas (Matricaria recutita) " ar skiriasi?

Gal zinot kaip kokybe is akomascincare? Kaip ju taukmedis? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shalimar: 03 gegužės 2011 - 12:31
QUOTE(Shalimar @ 2011 05 03, 14:31)
Aciu labai, darysiu thumbup.gif O "Ramunėlių, romaniškųjų hidrolatas (Chamaemelum nobile) " ir "Germaniškųjų ramunėlių hidrolatas (Matricaria recutita) " ar skiriasi?

Nezinau, nes nepirkau biggrin.gif Ramuneliu hidrolata distiliavau pati ax.gif
Atsakyti
QUOTE(nikofija @ 2011 05 02, 18:44)
Ar buvo kur nors receptėlis? Pražiopsojau?

Nebuvau rašiusi, radau lapuką to antro tuoj nurašysiu smile.gif

QUOTE(asta_pasta_prakasta @ 2011 05 02, 19:02)
šit kaip:) aš tai laukiu algos siaubingai, nes noriu skystą šampūną išbandyt..o dar skysto neišbandžius, man jau ir kieto norisi biggrin.gif  kodėl algą moka tik kartą per mėnesį biggrin.gif

Gal ir gerai, kad skysto nebandžiau daryti, būčiau vis tiek toliau keliavus iki kieto smile.gif

Nu va sumeistravau ir receptą ir šiokią tokią foto biggrin.gif
user posted image
O dariau indelyje su piestele, sudėjau coco sulfatą, įpyliau vandenį ir šildžiau vandens vonelėje. Tada tryniau, kol gavosi košėlėna. Išėmus iš vonelės supyliau aliejus, maišiau, tada hidr. kviečių baltymus įmaišiau, kitus pagerinimus, ea ir kimšau į silikonines keksiukų formeles. Džiovinau 3 dienas.
Tas šviesesnis gabaliukas žalio molio šaukštu pagerintas, o tamsesnis bandytas padažyti mėlynu oksidu.
Atsakyti
QUOTE(ssaule @ 2011 05 02, 22:57)
Beje, kaip jus issiverciate ta pranc. kalba is AZ  svetaines? Ar cia visos mokancios pranc.?  biggrin.gif

susiinstaliuok google chrome ir ten automatiškai išverčia visą puslapį mašininiu vertimu. Kai kas juokingai, bet superpatogu thumbup.gif

Receptai vienoj vietoj - puiki idėja (ypač tokiom, kaip aš, kuri dar visai nieko nedarius, skaitau, konspektuoju ir vis tiek galva sukasi...). Jeigu dar niekas nekuria - sukurčiau blogą. rolleyes.gif
Atsakyti
Na štai, jeigu toks tiks, tai būtų: http://gaminam-kosmetika.blogspot.com/ tik kol kas tuščias... Yra galimybė pildyti daugeliui asmenų, tik jie turi turėti google paskyrą. Jeigu kas turėtumėt laiko dėt receptus arba juos atsiųst, kad įdėtų kas nors kitas - parašykit man, padalinsiu prisijungimo duomenis. O gal kitos temos pradžioj reikės įdėt, kad būtų visoms aiškiau.

Kai tik turėsiu daugiau laiko - padarysiu meniu punktus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Cosette @ 2011 05 03, 16:01)
Na štai, jeigu toks tiks, tai būtų: http://gaminam-kosmetika.blogspot.com/ tik kol kas tuščias... Yra galimybė pildyti daugeliui asmenų, tik jie turi turėti google paskyrą. Jeigu kas turėtumėt laiko dėt receptus arba juos atsiųst, kad įdėtų kas nors kitas - parašykit man, padalinsiu prisijungimo duomenis. O gal kitos temos pradžioj reikės įdėt, kad būtų visoms aiškiau.

Kai tik turėsiu daugiau laiko - padarysiu meniu punktus  blush2.gif

Šaunuolė thumbup.gif susikursiu google paskyrą, turiu visai vykusių receptukų, tik foto nelabai. Gal galiu gauti prisijungimo duomenis? wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Cosette @ 2011 05 03, 13:01)

o super, šaunuolė. 100 4u.gif
aš tai kolkas tik skaitau ir šį bei tą konspektuoju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2011 05 01, 09:20)
Stai mano EA, absoliutu ir kt. gerybiu arsenalas  biggrin.gif

wow bigsmile.gif thumbup.gif

QUOTE(Taskuotas_vabalas @ 2011 05 02, 20:56)
savus ir as uzsirasau (isskyrus viena, kur viena dalykiuka dariau ant durniaus, gavosi liuks, bet antra kart atkartot dar nepavyko doh.gif ) bet turiu galvoj, kad kitu merginu receptu nereiketu ieskot smile.gif nes buna permeti  akim, atrodo neprisireiks ir neuzsirasai.. o po to duok per visas temas arba klausinek n+k kartu.. smile.gif

tai gal oda ne is sausuju wink.gif

taip taip -daug smagiau ir skaityt butu, kai ir foto, ir receptas biggrin.gif thumbup.gif

aha, mano nesausa oda, misri gal labiau mirksiukas.gif bet as to ksantano dedu tikrai labai labai mazai mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2011 05 03, 11:46)
guaras lipnesnis, toks labiau kaip kisielius gaunasi.. jei padaugini tai nusitrina nuo odos..
as nelabai likau patenkinta guaru veido kreme.. padauginau.. kita karta kuno krema dariau, tai irgi nors ir stengiausi minimaliai ideti, bet vistiek padauginau, ir aisku tai supratau kai jau tepiausi krema.. kol kas guaras man nelabai.. ksantanas labiau patinka kremuose..
beje, guaras pas mane milteliais, tai labai sunku lygiai paskirstyti vandenyje..
ai dar.. su guaru nesudetinga tuo, kad nebutina elektinis maisikliukas smile.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Flos @ 2011 05 03, 14:33)
Nebuvau rašiusi, radau lapuką to antro tuoj nurašysiu smile.gif
Gal ir gerai, kad skysto nebandžiau daryti, būčiau vis tiek toliau keliavus iki kieto smile.gif

Nu va sumeistravau ir receptą ir šiokią tokią foto biggrin.gif
user posted image
O dariau indelyje su piestele, sudėjau coco sulfatą, įpyliau vandenį ir šildžiau vandens vonelėje. Tada tryniau, kol gavosi košėlėna. Išėmus iš vonelės supyliau aliejus, maišiau, tada hidr. kviečių baltymus įmaišiau, kitus pagerinimus, ea ir kimšau į silikonines keksiukų formeles. Džiovinau 3 dienas.
Tas šviesesnis gabaliukas žalio molio šaukštu pagerintas, o tamsesnis bandytas padažyti mėlynu oksidu.

einu patrankysiu galvą į sieną ph34r.gif neužmigsiu dabar naktį, jaučiu:)

Papildyta:
QUOTE(Cosette @ 2011 05 03, 16:01)

šaunuolė drinks_cheers.gif pabandysiu ir aš kaip nors prisidėt:)
Atsakyti