QUOTE(neringa.jn @ 2011 04 26, 17:48)
Gavau šiandien iš az siuntinį, tai šiandien lyg ant sparnų skraidau
. Tik nerolio hidrolatas pravarvėjęs. Pirkau 2ml, tai supilta į tokį mažą buteliuką, nelabai sandariai užsukta, kai atidariau dėžę- visi namai užkvipo. Ar jums nebuvo tokių nuostolių? Aš pirmą kartą iš az užsisakiau. Dar laukiu iš an siuntinuko, jau visas didelis drabužinės stalčius užpildytas, bet MB dar nesirauko, kol kainų nenutuokia
Iš az gavau įvairesnių pagerinimų, tai jau sėsiu šiandien receptukų kurti, o rytoj gaminsiu. Tik vėl klausimai iškilo:1. pirmą kartą darysiu kremą, kombinuodama emulsinį vašką su ksantano guma. Kokio tirštumo turi būti sutirštintas skystis
? 2. Kiek dėti įvairių priedų į kremą, nes gi sau negaila, bet kas per daug irgi negerai.Sakysim, jei dėsiu 4 skirtingus pagerinimus, tai imti mažiausią rekomenduojamą procentą, ar galima daugiau?
Mano MB tyli, nes as zinau, kiek jo meskeres kainuoja
Esu dariusi su emulsiniu ir ksantanu, tai is pradziu dariau tik su emulsiniu, dejau jo maziau, o kai jau sujungiau abi fazes ir gavau toki kaip pieneli, plakdama po truputi beriau ksantana, kad sutirstintu. Man patiko
Tik su ksantanu amzinai turiu problemu - su GSE jis nedraugauja, jei gaminy mazai arba visai nera alieju, naticidas tampa bevertis, tad i artimiausia mano uzsakyma jau itrauktas ekokonservantas tokiems atvejams
O del pagerinimu, tai ziurint kokie - jei jie visi atlieka panasia funkcija, tai visu dedu po truputi, jei jie skirti skirtingiems dalykams - visu dedu vidutines normas. Maksimaliu normu stengiuosi nekrauti, nebent tai labai specifinis gaminys (pvz., kokia kauke nuo pleiskanu ar anticeliulitinis gelis)
Ir stengiuosi neprisivaryti tu paciu priedu visur is eiles - kiekvienam gaminy visko vis skirtingo, tai ir efektas jauciasi paskui, nepripranta oda