QUOTE(liepa27 @ 2011 04 12, 11:55)
rankom as irgi turiu-sviestmedi issukus su alavijo geliu,man irgi labai patinka,idomiausia,kad kai nuo vieno duso gelio buvo sualergizave ir iki zaizdu nusidraskydavau nakti kojas,vienintelis alavijo gelis man nuimdavo niezuli,o cia prasau-veidui netinka,aisku,veido oda jautresne
manau,kad alergizuoja ne alavijas konkreciai,o i geli ieinanti sudetine dalis,gal tirstiklis ar konservantas,reiks kita karta tik milteliu alavijo uzsisakyt.
Labai noreciau rankoms drekinama krema padaryt. O kokiom proporcijom sukai ta sviesta su alijosiumi.ar dar ko nors nereiktu ideti?
Papildyta:
QUOTE(nikofija @ 2011 04 15, 17:54)
Taip, sveria gerai, šiandien jų pagalba gaminau kremuką. Užvakar gavau HA ir Q 10. Tai prisidėjau visko daug, kaip aš mėgstu. Todėl kiekis gavosi nemažas. Vašką bičių pasisvėriau, nes anksčiau nuo akies dėdavau. Tik hialuroną dėjau pirmą kartą ir pamiršau, kad negalima kaitinti virš 40 laipsnių. O susidėjau iš pradžių į vandeninę fazę. Tai pabaigoje dar pridėjau, gal nebus per daug.
http://img155.images...i/img2159x.jpg/
Aš susipilu kremuką į porcelianinį induką( cukrinukę). Jei jau malonumas, tai iki galo. Tik gaila, kad dangtelis taip giliai lenda vidun, negalima pripilti iki viršaus.
Seniai bekėliau nuotraukas, reikia prisiminti kaip įkelti, kad matytųsi.
As del tos hialurono r.,. Pas mane is AZ, tai miltukais ir kai juos dedi i baigiama kremo faze su vit E ir konc, tai man atrodo, kad jie nepasiskirsto kreme tolygiai, lug susoka i gumuliukus.Kaip jus elgiates su ta HR?