Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(Peachy_sheila @ 2011 04 14, 08:04)
Ah kaip as jum pavydziu laiko!

Bijau, kad pas tave jo gali ir daugiau būti ir nenorėtum vietom keistis biggrin.gif . Mano darbas nuo 9 iki 18 su komandiruotėmis kartais kelias savaites beveik non-stop, namuose 3 vaikai ir šuo, šiltuoju sezonu 2 sodybos ir daržas... Veikti yra ką. biggrin.gif

Jei skaitai angliškai: "Time stays long enough for anyone who will use it" (Leonardo da Vinci). Lietuviškai skambėtų 'laiko pakanka tam, kuris jį išnaudoja'.

MTSA Bouquet de violete. Zweigart Cashel 28ct Dirty linas, DMC muline.
user posted image

Kazuko Aoki Belfast 32ct natural linas, DMC muline
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dvi: 14 balandžio 2011 - 09:45
QUOTE(Dvi @ 2011 04 14, 10:19)

MTSA Bouquet de violete. Zweigart Cashel 28ct Dirty linas, DMC muline.

achhh, kaip nuostabu bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif knygutės vidinis lapas taip pat labai patiko, nors ir nesiuvinėtas biggrin.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(B_March @ 2011 04 14, 10:29)
achhh, kaip nuostabu  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif knygutės vidinis lapas taip pat labai patiko, nors ir nesiuvinėtas  biggrin.gif  wub.gif

Jis ten toks originalus buvo, mano čia jokio nuopelno smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Džeinė @ 2011 04 14, 07:13)
negalima grežti siuvinėto darbo schmoll.gif
ji reikia patiesti ant frotinio sulankstyto rankšluoščio, ir leisti nusivarvėt, o tada dar drėgna lyginti  mirksiukas.gif

QUOTE(B_March @ 2011 04 14, 07:54)
nuostabūs darbai  wub.gif  wub.gif  wub.gif
aš taip pat niekada negręžiu  schmoll.gif

na,as negreziu taip jau stipraiai-nuspaudziu ,kad nevarvetu vanduo ir lyginu.

Dvi-darbai,kaip visada nuostabus.Bet man irgi klausimas iskilo-kada tu speji visa tai? As laiko,kad ir turiu,nu bet nesisiuvineja man sitaip greit viskas-neturiu 10 ranku,kuriuos padetu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mylittleprincess @ 2011 04 14, 11:53)
Dvi-darbai,kaip visada nuostabus.Bet man irgi klausimas iskilo-kada tu speji visa tai? As laiko,kad ir turiu,nu bet nesisiuvineja man sitaip greit viskas-neturiu 10 ranku,kuriuos padetu  smile.gif

Nezinau g.gif Viskas tuo pačiu laiku ax.gif Teliko nežiūriu ir vakare prie kompo nesėdžiu ax.gif
Atsakyti
Ech... tos mirabilijos... taip norėtųsi kokią nors išsisiuvinėti, bet nebus kur jos kabinti pas mane...
Dvi- knygelės puikios- tikras pavasaris wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux- @ 2011 04 14, 12:21)
Ech... tos mirabilijos... taip norėtųsi kokią nors išsisiuvinėti, bet nebus kur jos kabinti pas mane...

Siuvinėk ir dovanok. Ateisi į svečius - pasidžiaugsi. Pas mane irgi jos nei viena nekaba ir vargu ar kabos. Na, nebent viena. ax.gif
Atsakyti
na,as irgi tv neziuriu,o kompas ijungtas tik tam,kad schemas matyt,kai siuvineju,na,va,dar kartais sm paskaitinet.tad nebent nedaryt valgyt,netvarkyt namu ir pan dalyku nedarant-gal ir pavyktu per 2-3 dienas sukurt iskart 3-4 darbis,kaip tavo,bet nu niekaip neiseina man.imetu savo dvieju dienu(vakar visa diena ir siandien iki sios val)darba,ten dar gabaliukas kito matosi-bus isardyta.o sis darbelis nera didelis 49X76 kryzeliai,tai vat,todel ir idomu labai,kaip per tokius trumpus tarpus imanoma sitiek padaryt? smile.gif tik nesupyk,as tik smalsauju,gal kokia slapta formule turi bigsmile.gif
user posted image

Atsakyti
Baigiau Teddy "Flower for you" assa.gif
Liko tik vardą ir datą su svoriu išsiuvinėti ir pasirodysiu ax.gif

darbeliai visų bigsmile.gif thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Nu jooo, DVI pribloškė savo darbeliais kaip visad wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif O aš šiandien išnešiau rėmint metrikus, žada šeštadieniui padaryt.....
Mylittleprincess, kus bus panaudotas tas Faberžė kiaušinis?..
Atsakyti
QUOTE(Višniukė @ 2011 04 11, 16:46)
Prisijungiu ir as su svo pabaigtuku
"Ivy" Nora Cobert (Mirabilia)
Reminau pati (visiskai nebepasitikiu reminimo dirbtuvem blink.gif apkarpo medziaga ir su dvipuse lipnia juosta priklijuoja blink.gif )

labai graži wub.gif nu tokia mano skonio wub.gif wub.gif wub.gif
rėmas ir įrėminta puikiai, tik man erdvės norisi aplink damutę blush2.gif

QUOTE(Dvi @ 2011 04 13, 17:19)
Mirabilia Madonna of the garden. Zweigart

wow.. didngas darbas wub.gif

QUOTE(Dvi @ 2011 04 14, 10:19)

abi knygos puikios wub.gif wub.gif wub.gif
o čia kartais ne Atalie dizainas? kažkaip neužfiksavau, kad Kazuko.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(čiolė @ 2011 04 14, 12:52)
Mylittleprincess, kus bus panaudotas tas Faberžė kiaušinis?..

bus iremintas ir padovanotas smile.gif planuose dar trys biggrin.gif
Atsakyti