Ačiū merginos, už gražius žodžius mano darbeliui
QUOTE(siguliukas17 @ 2011 05 15, 09:52)
pirmaargenta labai grazios lelijos, ir labai graziai pateiki foto
Tas raideles ir as issirinkus buvau siuvineti ant rankluoscio, bet pasiskaiciavau kad netilps man ten.
Kvailas klausimelis
o kaip jus ta juosta uzsiuvat ant rankluoscio?
As siuvineju su tirpstancia kanva, bet va mastau ka reikes daryti su kita siuvinio puse
Aš išsirinkau kanva, o paskui beveik savaitę ieškojau lygiai tokios pat spalvos rankšluosčio, vaikščiojau po parduotuves su kanva rankinėje, bet man pavyko
todėl, išsiuvinėjau, prisiuvau juostą ant viršaus, tai kai parodžiau draugei, ji iš pradžių nesuprato, kodėl jai rodau "fabrikinį" rankšluostį
tik įsižiūrėjusi suprato, kad mano darbas.
QUOTE(rasiux- @ 2011 05 15, 16:50)
Kiek čia gražių darbelių
o aš pradėjau nediduką ant lino siuvinėti- smagu, bet dėl smulkumo baigiu akis išsinarinti
- ne mano regėjimui tokie darbai, su Aida, kad ir labai smulkia lengviau įmatyti... Vyras juokiasi, kad man kaip laikrodininkui reik prisitaisyti padidinamąjį stiklą
rasiux, visai nejuokinga, nes aš nusipirkau siuvinėtojom skirtą padidinamąjį stiklą, kuris pasikabina ant kaklo ir spec rėmeliu įsiremia į krūtinę. Tik man jis nepatogus ir nenaudoju
QUOTE(glazauskiene @ 2011 05 16, 18:23)
bent jau man nuo apacios patogiau siuvineti nes o jei netilps kas tada
Aš siuvinėju nuo kampo tada, kai yra piešinys kampe, o jei tik centre koks paveiksliukas, tai nuo vidurio pradedu. Ir aš iš tų žmonių kurie žymisi ant schemos išsiuvinėtus kryželius, tai šiek tiek užima laiko, bet už tai iš karto matau, kas jau išsiuvinėta, o kas dar ne, nes žymiu raudonu tušiniu. Tik žymėjimui reikia atsišviesti schemą, nes jei ant tos pačios pažymėta ir mašininė siūlė, tai užsižymėjus galima neatrinkti kur mašininė siūlė eina. Tai ypač patogu, kai schemoje daug pavienių kryželių.