QUOTE(Medag @ 2011 05 16, 17:14)
as nuo vidurio pradedu, daug lengviau man apsiskaiciuot medziagyte...sulenkiu medziaga i 4dalis ir zinau kur viduriukas
o kaip cia ta dali spalvinti? kodel , kam?
kazko nezinau as matyt
o kas, jei tada kraštuose labai daug medžiagos lieka? kai pradedi nuo krašto, tai kažkuriam šone lieka didesnis gabaliukas, nei kad būtų pasiskirstęs visuose šonuose, ir galima panaudoti smulkmenėlėm
dėl spalvinimo - kai kurios užspalvina popierinėje schemoje kvadratėlius, kuriuos jau išsiuvinėjo, anot jų, tai geriau padeda nepasimesti
o dar yra ir tokių, kurios prieš siuvinėdamos markeriu susižymi kiekvieną kryžiuką ant medžiagos
čia turbūt patogumas priklauso nuo to, kuris smegenų pusrutulis aktyvesnis, - kažkam geriau pasismulkinti prieš siuvinėjant, kad paskui nereikėtų ardyti, kitoms toks dvigubas darbas visiškai nepriimtinas
kaip kažkas sakė - svarbiausia rezultatas
Papildyta:
QUOTE(glazauskiene @ 2011 05 16, 18:51)
bijociau su tuo markeriu braizytis, nes niekad nebandziau o piestukas visada issiplauna darau taip kaip princese sako
oi, man su pieštuku tikrai baisiau būtų
jau ir forume buvo beviltiškų atvejų, kai pieštukas nenorėjo jokiais būdais išsiplauti, ir pačiai vieną kartą vos pavyko išplauti pieštuką, o markeris kol kas visada išsiplovė, nors tai priklauso ir nuo jo kokybės, - forume buvo atvejų, kai siuvinukas gavosi kalėjime
gaila darbo.. todėl man saugiausia visai nesižymėti, tik siūlu kas 10 langelių susidygsniuoti siuvinio dydžio remą
o tada jau prireikus galima pagal tą rėmą atsiskaičiuoti, jeigu norisi pasitikrinti, ar nenusivažiavai