Laba diena,
ar galima is sito psl http://www.crossstit...-landscapes.php parsisiusti schemutes?
QUOTE(Krisitnaa& @ 2011 05 15, 17:15)
Čia yra parduodami gatavi rinkiniai siuvinėjimui.
labai dailus darbeliai merginos, labai smagu matyt tokius grozius
Sveikos,
as ir pasirodau su savo dama:)
deja, ireminimu likau nepatenkinta, apmaudu, kad moki pinigus ir padaro ne taip jau gerai kaip norejosi..
dama:
deja, ireminimu likau nepatenkinta, apmaudu, kad moki pinigus ir padaro ne taip jau gerai kaip norejosi..
dama:
QUOTE(Princesė @ 2011 05 15, 20:43)
Sveikos,
Darbas gražus, o man atrodo ar tikrai, paspartas kreivai išpjautas Pažiūrėjus net nepasakyčiau, kad rėminta rėminimo centre
QUOTE(zuzanele @ 2011 05 15, 21:56)
Darbas gražus, o man atrodo ar tikrai, paspartas kreivai išpjautas Pažiūrėjus net nepasakyčiau, kad rėminta rėminimo centre
man rodos cia ne paspartas,o medziaga istempta blogai.sako ai bus gerai
QUOTE(Princesė @ 2011 05 15, 19:43)
Sveikos,
tikrai grazus darbelis, bet del ireminimo tai tikrai gaila...reikejo pinigu nemoketi
nerodo man darbelio
QUOTE(Princesė @ 2011 05 15, 19:43)
Sveikos,
Perisprasau, nenoriu izeisti, bet nei ir viskas labai tiesiai ir idealiai butu, mano akimis-nevykes reminimo pasirinkimas. Na toks tik biuro dokumentams tinkamas su tais geleziukais.
ir dar moketi uz toki ireminima pinigelius? ar paciai neisejo remintis?
pastebejau, kad daug cia nesanciu reminti kazkur, o yra kurios pacios isireminat ir visai graziai gaunasi?
pastebejau, kad daug cia nesanciu reminti kazkur, o yra kurios pacios isireminat ir visai graziai gaunasi?
as pati reminuosi-gal ne visada profesionaliai gaunasi,bet sutaupau daug pinigeliu ir nervu.ir tikrai,dabar jau rodo paveiksliuka-as tikrai nebuciau dejus i tokius remus,juk jis labai graziai atrodytu paprasciausiuose juoduose siauruose remeliuose bet cia tik mano nuomone darbelis grazus