Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(Višniukė @ 2011 04 11, 16:46)
Sveikutes,
Darbeliai ir procesiukai labai labai  wub.gif saunuoles
Prisijungiu ir as su svo pabaigtuku
"Ivy" Nora Cobert (Mirabilia)

Labai grazus darbas wub.gif
Atsakyti
Na, Višniuke, pasidarbavai bigsmile.gif Nuostabi fėja thumbup.gif Rėmindama gal būčiau daugiau vietos palikusi iki pasparto, bet nepaisant to, darbas nuostabus rolleyes.gif
Einu ir aš savo Mirabiliją tęsti - ilgai ir sunkiai ji man siuvinėjasi. Na bet tikiuosi, kad jau kai bus, tai bus wow cool.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(čiolė @ 2011 04 11, 19:26)
O čia prisiminimui ir palyginimui abiejų metrikai

Nuostabus metrikiukai wub.gif As dabar pradejau siuvyneti savo pirmaji darbeli, bet pries sita grozi mano bus visai paprastutis blush2.gif
Atsakyti
Įmetu savo procesiuką. sakau, kai pasirodysiu viešai, gal apims gėda ir pagaliau jį pribaigsiu doh.gif

user posted image
Atsakyti
dekui dar kart merginos 4u.gif

Katu labai dailus tavo procesiukas wub.gif
Atsakyti
dėkui merginos už liaupsus 4u.gif 4u.gif KATU, šauniai darbuojies ir manau kad gerų kelių vakarų reikia jog baigtum, ane?.. ax.gif ax.gif
Atsakyti
Senai pas jus bebuvau užsukusi su savo darbeliais,bet jusu darbelius ziurinejau kiekviena syki ir dziaugiausi,nes visi darbeliai tiesiog nuostabus wub.gif wub.gif wub.gif
atejau pasirodyti su savo procesais kuriuos bandau iveikti 4u.gif

R&P
user posted image

100$
user posted image
Atsakyti
Procesiukai thumbup.gif 4u.gif 4u.gif Puodelis - sirdele ir mano planuose. Kazkodel galvoju, kad turetusi jis smagiai siuvinetis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Katu @ 2011 04 13, 05:42)
Įmetu savo procesiuką. sakau, kai pasirodysiu viešai, gal apims gėda ir pagaliau jį pribaigsiu  doh.gif

Gražus procesas thumbup.gif laukiam greičiau pabaigtuvių 4u.gif

QUOTE(grasimm @ 2011 04 13, 09:21)
Senai pas jus bebuvau užsukusi su savo darbeliais,bet jusu darbelius ziurinejau kiekviena syki ir dziaugiausi,nes visi darbeliai tiesiog nuostabus  wub.gif  wub.gif  wub.gif
atejau pasirodyti  su savo procesais kuriuos bandau iveikti  4u.gif

thumbup.gif super! kažkas dar nematyto bigsmile.gif ypač 100$ nustebino blush2.gif 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
grazus darbeliai ir procesai-saunuoles 4u.gif

o as ateinu su ka tik pabaigtom nimue-dar siltos ir neskalbtos bei galutinai neiremintos,tik paukstelis pabaigtas jau iki galo.beje,jam pakeiciau rema
user posted image

dust fairy siuvineta ant 16ct aidos,o fejos veidrodelis-ant DMC Belfast evenweave 32 ct,visos keliaus i mano merginos kambari smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylittleprincess: 13 balandžio 2011 - 11:59
QUOTE(mylittleprincess @ 2011 04 13, 11:54)
o as ateinu su ka tik pabaigtom nimue

nu jau grožis wub.gif
iš pradžių man jos nepatiko, bet kuo toliau tuo labiau ima noras ir pačiai pabandyti ax.gif

o jos visos šalia kabės? ar tik tiesiog tam pačiam kambary? ax.gif
Atsakyti
dar nesumasciau,kaip sukabinsiu,nes dar eileje siuvinejama kita nimuke ant zylutes ir dar laukia 4 kitos-kai viskas bus kruvoj-tada ziuresiu,bet kad sios bent ant tos pacios sienos bus-tai tikrai smile.gif

aciu uz pagyras mano nimue 4u.gif
Atsakyti