Pumpureli, darbelis nerealus...negaliu atplesti akiu nuo tokio grozio...ir tie karoliukai kiek kruopstumo reikalauja, saunu tikrai (kur rasti pasiskaityti, kaip reminti siuvinetus darbelius?)
QUOTE(xiuke @ 2011 05 02, 20:52)
(kur rasti pasiskaityti, kaip reminti siuvinetus darbelius?)[/color]
As cia skaitinejau http://lt.netlog.com...ineta-paveiksla
http://lt.netlog.com...do-i-frame.html
Kokiu saunuiu darbeliu pridaret merginos, metrikiukai , bet jau Mirabilia kokia O kazi galima butu is arciau virsutine mirabiles dali pamatyt ?
QUOTE(Pumpurėlis @ 2011 05 02, 23:20)
Na ką gi, pribaigiau savo Sodo fėją Adią (Mirabilia).
Labai graži O jau karoliukų gausybė
Man ir taip būna, kai pamatau patikusį darbą - įsimyliu. Kol siuvinėjau - gėriuosi. bet jei siuvinėjimas užtrunka ilgai - nebelieka pirmojo įspūdžio
QUOTE(Pumpurėlis @ 2011 05 02, 23:20)
Zweigart Belfast linas, Dirty linen spalva, DMC siūlai ir Kreinik metalikas, Mill Hill karoliukai ir papuošimai.
neapsakomas grozis
Aš iš HAED esu pradėjus unicorn dream ( http://heavenandeart...li1119k2pev9ig3 ) , bet pagal matomą nuotrauką baigto darbo, įtariu kad neverta jo tęsti Ką jūs manot?
QUOTE(Vaidullka @ 2011 05 03, 10:24)
Aš iš HAED esu pradėjus unicorn dream ( http://heavenandeart...li1119k2pev9ig3 ) , bet pagal matomą nuotrauką baigto darbo, įtariu kad neverta jo tęsti Ką jūs manot?
noretusi kad butu ryskesnis o ar daug esi pradejusi?
haed darbai ir procesai
haed
sitam psl po visais darbais parasyta.
kas su rusu kalba moka supras.o cia raso kazka apie haed piratavima,istrintas saitas,nebera reklamos,ir nebera prekybos haed schemomis,jai taip supratau
QUOTE(Pumpurėlis @ 2011 05 02, 22:20)
Na ką gi, pribaigiau savo Sodo fėją Adią (Mirabilia). Su karoliais privargau, tegul juos bala. O šiaip visai nieko ji man siuvinėjosi, pakankamai ilgas užsiėmimas, kad jau galutinai pasisotintum Tik va šio darbo šilumos kažkaip neatrandu. Man daug mielesni, artimesni širdžiai kad ir keletas paskutinių Akufaktum darbų. Nežinau, ar čia išrankumas, ar... tiesiog per ilgai siuvinėjau vieną darbą Dedu nerėmintą, nes ketinu pati tą daryti, tai nežinau, kada ateis ta Diena
Mirabilė fantastiška Sveikinu pabaigus. O dėl šilumos... čia tavo nusiteikimas. Matyt per daug privargai su karoliais, kad nebemiela pasidarė. Aš su Mirabilėmis nusiteikiu ilgam procesui ir ilgam karoliukų knaibymui, užtat paskui saldu būna ir negaliu atitraukti akių.
QUOTE(Uodegyte @ 2011 05 03, 09:37)
kas su rusu kalba moka supras.o cia raso kazka apie haed piratavima,istrintas saitas,nebera reklamos,ir nebera prekybos haed schemomis,jai taip supratau
Ne taip rašo. Rašo, kad ji buvo sudėjusi siuvinėtas nuotraukas i savo saitą, kurį Haed uždarė dėl piratavimo, kuo ji liko labai pasipiktinusi ir parašė jiems atsakymą, kad kai nėra reklamos, nėra ir prekybos.
QUOTE(Pumpurėlis @ 2011 05 02, 22:20)
Zweigart Belfast linas, Dirty linen spalva, DMC siūlai ir Kreinik metalikas, Mill Hill karoliukai ir papuošimai.
neišpasakytai gražu
karoliukai superiniai
QUOTE(Dvi @ 2011 05 03, 11:52)
Ne taip rašo. Rašo, kad ji buvo sudėjusi siuvinėtas nuotraukas i savo saitą, kurį Haed uždarė dėl piratavimo, kuo ji liko labai pasipiktinusi ir parašė jiems atsakymą, kad kai nėra reklamos, nėra ir prekybos.
gasdinat jus cia su tom nekokybem
as pradejus siuvineti savaji triptika, net nepagalvojau, kad gali butui visokiu nesamoniu su schemom nes tai antras mano siuvinejamas darbas (nebuvau nei skaicius info, nei macius kazkokiu nekokybiu). Pirmas darbas buvo is rinkinio.
Vat ir galvoju dabar - normali ta schema skaitosi ar ne . Aisku, kartais matosi is pirmo zvilgsnio darbuose, kad visiskas nesusipratimass, man lyg ir neatrodo ziurint i savaji, kad - blogiu blogis . Bet kokiu atveju, baigsiu, nes jau link puses pajudejus paskutine paveikslo dalis.
as pradejus siuvineti savaji triptika, net nepagalvojau, kad gali butui visokiu nesamoniu su schemom nes tai antras mano siuvinejamas darbas (nebuvau nei skaicius info, nei macius kazkokiu nekokybiu). Pirmas darbas buvo is rinkinio.
Vat ir galvoju dabar - normali ta schema skaitosi ar ne . Aisku, kartais matosi is pirmo zvilgsnio darbuose, kad visiskas nesusipratimass, man lyg ir neatrodo ziurint i savaji, kad - blogiu blogis . Bet kokiu atveju, baigsiu, nes jau link puses pajudejus paskutine paveikslo dalis.