priestaringi todel,nes keleta darbu tiesiog katastrofa ,spalvu ryskiu nera,schema ten daro paciame psl,kartais gali iseit grazi kartais ne ,palygynimui
na ar jums grazu is visumos gal ir grazu ,bet jai paziurejus is arciau.....
ir keletas vykusiu turbut
p.s o ir osinkoj gali pasitaikyti blogos kokybes
hmm,tada ne kas...per daug darbo reikia ideti,norint paeksperimentuoti..
Aciu uz pagyras mano aguoniniam krepsiui. Man jis labai patinka, tik gal tas evenweave'as nelabai koks, nes labai jau glamzosi.
Pumpureli, krepsys skirtas Mano Mamai, kuri DIEVINA juoda spalva, tad nors ir noreciau diskutuoti, bet Mano Pagimdytoja brandi ir su skoniu savo.
Pumpureli, krepsys skirtas Mano Mamai, kuri DIEVINA juoda spalva, tad nors ir noreciau diskutuoti, bet Mano Pagimdytoja brandi ir su skoniu savo.
Visu darbeliai nerealus
QUOTE(Matrioske @ 2011 05 01, 18:36)
Seikos
Labai grazus visu darbeliai
Va stai ir as parodau ka tik baigta savo pirma (bet ne paskutini) siuvineta metrikiuka
Labai grazus visu darbeliai
Va stai ir as parodau ka tik baigta savo pirma (bet ne paskutini) siuvineta metrikiuka
mielas nors ir nedidukas
Papildyta:
QUOTE(Ieva V @ 2011 05 01, 16:57)
Sveikos,
visosm po uz nuostabius darbelius.
Rodausi ir as su MB mociutes jubiliejui siuvineta puokstele
visosm po uz nuostabius darbelius.
Rodausi ir as su MB mociutes jubiliejui siuvineta puokstele
tikrai, kad daug kartų matyta, bet vis viena labai gražu
Raktų pakabukas, panaudojus "tatty teddy buttons birth sampler" dizaino motyvą.
40ct zweigart linas, nuo pirmų tedžių dar likę Anchor siūliukai, bei kelios DMC spalvytės. Kimšau sinteponu, standinau kraštų standikliu kad nenuirtų. Tada apsiuvau nuvyta iš nėrimo siūlų virvele ir pritvirtinau nuo seno ir nenaudojamo raktų pakabuko pakabinimo mechanizmą... BS'as ant 40cr bei tokių "ilgų" dygsnelių pareikalavo daug kantrybės, na bet su plaukiukais jis atrodo
40ct zweigart linas, nuo pirmų tedžių dar likę Anchor siūliukai, bei kelios DMC spalvytės. Kimšau sinteponu, standinau kraštų standikliu kad nenuirtų. Tada apsiuvau nuvyta iš nėrimo siūlų virvele ir pritvirtinau nuo seno ir nenaudojamo raktų pakabuko pakabinimo mechanizmą... BS'as ant 40cr bei tokių "ilgų" dygsnelių pareikalavo daug kantrybės, na bet su plaukiukais jis atrodo
QUOTE(Little angel @ 2011 05 02, 10:12)
o jau meilumas
QUOTE(Little angel @ 2011 05 02, 09:12)
Raktų pakabukas
Sveiki!
Pasirodau su savo mazmoziu, aisku tokie jau simtakart cia rodyti...na bet vistiek ))
Pasirodau su savo mazmoziu, aisku tokie jau simtakart cia rodyti...na bet vistiek ))
Labai labai man jis
Parodysiu ir aš kaip perrėmino šeimininkė, dar nesu rodžius
o buvo taip:
Papildyta:
Iš šios serijos man pats pačiausias šis
Parodysiu ir aš kaip perrėmino šeimininkė, dar nesu rodžius
o buvo taip:
Papildyta:
QUOTE(r_tina @ 2011 05 02, 11:02)
Sveiki!
Iš šios serijos man pats pačiausias šis
gražūs darbai
galerija žiūrėti Частная галерея
25.04.2010 / Наталья Киреева - virš vilkų tas merginos paveikslas - pakankamai baisuokliškas
originalas: merginos paveikslas
Iš esmės igolki.net gal yra normalių schemų, bet tai tų autorių sažinės/garbės /kruopštumo reikalas. Jei paveikslas geros kokybės (daug pikselių), paskui šiek tiek koreguota padaryta schema - darbas turėtų gautis neblogas. Bet... mažai kas taip varginasi O naujokai šioj srity nelabai nusimano ir pasimauna ant nekokybiškų (pasitaiko ir patyrusiems )
galerija žiūrėti Частная галерея
25.04.2010 / Наталья Киреева - virš vilkų tas merginos paveikslas - pakankamai baisuokliškas
originalas: merginos paveikslas
Iš esmės igolki.net gal yra normalių schemų, bet tai tų autorių sažinės/garbės /kruopštumo reikalas. Jei paveikslas geros kokybės (daug pikselių), paskui šiek tiek koreguota padaryta schema - darbas turėtų gautis neblogas. Bet... mažai kas taip varginasi O naujokai šioj srity nelabai nusimano ir pasimauna ant nekokybiškų (pasitaiko ir patyrusiems )
QUOTE(Little angel @ 2011 05 02, 09:12)
Labai llabai mielas
Gal galetumete schemute schemu temoj pasidalinti?