Mini darbukai sunu tema
Na man tolokai iki jusu visu darbu dydziu. Jus saunuoles
QUOTE(Antarktida44 @ 2011 04 30, 19:35)
Mini darbukai sunu tema
Labai mieli šuniukai
Valio, pagaliau turiu.
Pradejau siuvineti praeitais metais, uzmeciau, issitraukiau, pabaigiau ir su drauges pagalba pagaminau krepsi. Kaip tik laiku Mamos dienai ir Mamos gimtadieniui.
Dizainas is populiaraus UK zurnalo, nepamenu kokio tiksliai, siuvinejau and juodo evenweave'o, BS nedariau beveik, French Knot'u irgi, nes nesiziurejo. Spalvu koks 17.
Nebutu mamai, pasilikciau sau. Labai paciai patinka.
O labai i tema-sveikinimai visoms mamytems!
Pradejau siuvineti praeitais metais, uzmeciau, issitraukiau, pabaigiau ir su drauges pagalba pagaminau krepsi. Kaip tik laiku Mamos dienai ir Mamos gimtadieniui.
Dizainas is populiaraus UK zurnalo, nepamenu kokio tiksliai, siuvinejau and juodo evenweave'o, BS nedariau beveik, French Knot'u irgi, nes nesiziurejo. Spalvu koks 17.
Nebutu mamai, pasilikciau sau. Labai paciai patinka.
O labai i tema-sveikinimai visoms mamytems!
QUOTE(Toli @ 2011 04 30, 22:24)
Valio, pagaliau turiu.
Pradejau siuvineti praeitais metais, uzmeciau, issitraukiau, pabaigiau ir su drauges pagalba gavau krepsi. Kaip tik laiku Mamos dienai ir Mamos gimtadieniui.
Pradejau siuvineti praeitais metais, uzmeciau, issitraukiau, pabaigiau ir su drauges pagalba gavau krepsi. Kaip tik laiku Mamos dienai ir Mamos gimtadieniui.
Koks grožis.
labas vakarėlis
čia tai bent reikia lenkti galvą už kantrybę ir užsispyrimą
labai mieli
o čia mano paskutiniai darbeliai
visiems labai gerai žinomas metrikiukas
ir mano mylimukas
o dabar pradėjau siuvinėti aguonas
Papildyta:
pamiršau pagirti, super krepšys labai miela dovanėlė bus
QUOTE(Meka @ 2011 04 29, 12:05)
dabartine stadija
čia tai bent reikia lenkti galvą už kantrybę ir užsispyrimą
QUOTE(Antarktida44 @ 2011 04 30, 16:35)
Mini darbukai sunu tema
labai mieli
visiems labai gerai žinomas metrikiukas
ir mano mylimukas
Papildyta:
QUOTE(Toli @ 2011 04 30, 21:24)
Valio, pagaliau turiu.
pamiršau pagirti, super krepšys labai miela dovanėlė bus
Saunuoles merginos, tiek darbeliu darbu pridariusios
QUOTE(shining @ 2011 04 30, 23:39)
ir as tokias pacias siuvineju dabar pradesiu jau apatini zieda ir fonas bus likes
QUOTE(Toli @ 2011 05 01, 00:24)
Valio, pagaliau turiu.
Labai gražios aguonos, o ir pats krepšys vertas dėmesio
QUOTE(shining @ 2011 05 01, 00:39)
Labai gražūs darbeliai ir pats procesas
QUOTE(zefiriukas @ 2011 05 01, 01:09)
O čia mano naujas darbelis
Labai kruopštus ir originalus darbas
Tik aš būčiau siuvinėjus ant tamsesnės medžiagos, kad geriau išsiryškintų darbas. Ir, jei gerai supratau, tai jis jau įrėmintas? Jei taip, tai aš būtinai keisčiau paspartą, nes jis viską gadina... Man jis pasirodė per plonas ir nelygiai prie darbo prisiglaudęs
Toli - smagus krepšys Aš tik vis dėlto būčiau rinkusis ne juodą medžiagą. Ji, mano akiai, priduoda tam tikro rūstumo darbui
Zefiriukas - labai originalus darbas Gražiai atliktas, mano akiai, pati ta medžiagos spalva - viskas atrodo harmoningai. Karoliukus tik kai kuriose vietose, kaip matau, gulsčiai susiuvinėjai, kai visur kitur jie prisiūti stačiai. Galbūt reikėjo visur vienodai... Ir pritariu ankstesnei kažkieno minčiai - paspartą imk lauk, jis gadina tokį išties subtilų darbą.
Zefiriukas - labai originalus darbas Gražiai atliktas, mano akiai, pati ta medžiagos spalva - viskas atrodo harmoningai. Karoliukus tik kai kuriose vietose, kaip matau, gulsčiai susiuvinėjai, kai visur kitur jie prisiūti stačiai. Galbūt reikėjo visur vienodai... Ir pritariu ankstesnei kažkieno minčiai - paspartą imk lauk, jis gadina tokį išties subtilų darbą.
Ačiū pumpurėli, zuzanele
Darbas dar neįrėmintas, tik įdėtas į paprastus rėmelius, kad pažiūrėt kaip atrodys pakabintas ir realiai šiek tiek ryškesnis, bet niekaip neišėjo gražiai nufotografuot.
O karoliukai visur siuvinėti vienodai, tik tvarkant nuotraukas pastebėjau kad kai kur po stiklu pasispaudė.
Darbas dar neįrėmintas, tik įdėtas į paprastus rėmelius, kad pažiūrėt kaip atrodys pakabintas ir realiai šiek tiek ryškesnis, bet niekaip neišėjo gražiai nufotografuot.
O karoliukai visur siuvinėti vienodai, tik tvarkant nuotraukas pastebėjau kad kai kur po stiklu pasispaudė.