aciu mergaites
Su dvipuse man yra priklijave taip, kad teko po kryziuka nulaupinet norint perremint, nes ant siuvinio ta lipnia juosta uzklijavo tai vos isgelbejau
Gintariuxt ner ko pavydet, juk moki siuvinet - issisiuvinesi, jei labai noresi
Laabai graži Višniukės Mirabilia
Ir rėmelis labai derantis
Aš kažkaip irgi nepatikiu savo darbelių rėminti niekam kitam, tik pati visad rėminu ir naudoju dvipusę lipnią juostą.
Ir rėmelis labai derantis
Aš kažkaip irgi nepatikiu savo darbelių rėminti niekam kitam, tik pati visad rėminu ir naudoju dvipusę lipnią juostą.
jau gyriau si darbeli,bet negaliu dar karta pagyrt-labai labai grazu
QUOTE(eureka77 @ 2011 04 11, 20:54)
Noriu parodyti nepabaigta pagalvele. Sia schema vyras pats persipaise nuo jam dovanoto puoduko ir issiuvinejo
O jau gabumai tavo vyro Gal turi schemutę? Labai patiko
QUOTE(Višniukė @ 2011 04 11, 19:48)
tai va, drugelius savo pabaigsiu ir galvosiu kažką panašaus pradėt
QUOTE(zuzanele @ 2011 04 11, 21:03)
O jau gabumai tavo vyro Gal turi schemutę? Labai patiko
Aciu .Jis labai labai kruopstukas kartais net siutina, nes as veiksmo zmogus, o jis ne.
Turiu. Parasyk savo adresiuka
QUOTE(Višniukė @ 2011 04 11, 18:48)
Su dvipuse man yra priklijave taip, kad teko po kryziuka nulaupinet norint perremint, nes ant siuvinio ta lipnia juosta uzklijavo tai vos isgelbejau
Tai jie čia visą darbą paklijuoja o ne kraštelius na tuomet suprantama.
Nes aš tik pačius kraštelius ant pasparto or audinio krašto ir tempiu,o ant siuvinio
Sveikos darbštuolės,
Uhhh kaip aš jums pavydžiu laiko
Ir aš sveikinu Bus labai gražus darbas
Labai gražu, bet man norėtųsi daugiau tuščios vietos paliktos siuvinio iki pasporto
Gražu
Uhhh kaip aš jums pavydžiu laiko
QUOTE(paukščiukas @ 2011 04 11, 15:13)
Ačiū visom už sveikinimas, labai netikėta ir malonu
Ir aš sveikinu Bus labai gražus darbas
QUOTE(Višniukė @ 2011 04 11, 16:46)
Labai gražu, bet man norėtųsi daugiau tuščios vietos paliktos siuvinio iki pasporto
QUOTE(čiolė @ 2011 04 11, 21:26)
Sveikos merginos
Gražu
QUOTE(Peachy_sheila @ 2011 04 11, 22:35)
Visu pirma, nors ir paveluoti, bet labai nuosirdus sveikinimai Pauksciukui Lai mazute auga sveika ir laiminga
Is visu darbeliu labai patiko butent tasyte, labai ja pagyvina siuvinukas
O man jis labai patiko. 8 dienu sakai???
Labai grazios geles. saunuoles jus, kad taip greit iveikiat tokius didelius darbelius. Nu as niekaip laiko neatrandu, nors labai stengiuos kasdien bent kelius kryziukus nukryziavot
Tikrai, kad tobula
Papildyta:
As irgi didinaus, ir visaip ziurejau, nesuprantu, kas ten nepabaigta Jei ir nepabiagta, tai kazkas labai labai nezymiai...
Nerealus Kaip tokios tyros butybes noreciau ant savo sienu
Visos jau gyre vyriski, bet ir as pagirsiu - nu talentas, ne kitaip Labai ta jusu pagalvele bus nuotaikinga. Nereali ten porele issiuvineta. Gal atspindi jusu charakterius???
Labai dailus!
as vis brestu metrikuciams, gal saviskei iki 18 gimtadienio issiuvinesiu
QUOTE(Manele @ 2011 04 08, 04:15)
Sveikutes
Atnesu ir as parodyt savo kelis netobulus darbelius.
Pasipuosiau dzinsine tasyte
Atnesu ir as parodyt savo kelis netobulus darbelius.
Pasipuosiau dzinsine tasyte
Is visu darbeliu labai patiko butent tasyte, labai ja pagyvina siuvinukas
QUOTE(Klajokle @ 2011 04 09, 02:53)
8 dienu darbelis.18 aida,ariadna siulai.matyt todel tos spalvos nelabai derincios...
O man jis labai patiko. 8 dienu sakai???
QUOTE(zuzanele @ 2011 04 09, 13:08)
Pasirodau su savo procesu Daugiau nei pusė įveiktą
Labai grazios geles. saunuoles jus, kad taip greit iveikiat tokius didelius darbelius. Nu as niekaip laiko neatrandu, nors labai stengiuos kasdien bent kelius kryziukus nukryziavot
QUOTE(Sela:) @ 2011 04 11, 03:27)
Pagaliau ireminau:
Tikrai, kad tobula
Papildyta:
QUOTE(paukščiukas @ 2011 04 11, 08:13)
parodysiu savo procesiuką, kurį buvau nusiteikus spėt pabaigti , bet ne viskas norais grįsta
As irgi didinaus, ir visaip ziurejau, nesuprantu, kas ten nepabaigta Jei ir nepabiagta, tai kazkas labai labai nezymiai...
QUOTE(Višniukė @ 2011 04 11, 09:46)
Nerealus Kaip tokios tyros butybes noreciau ant savo sienu
QUOTE(eureka77 @ 2011 04 11, 12:54)
Noriu parodyti nepabaigta pagalvele. Sia schema vyras pats persipaise nuo jam dovanoto puoduko ir issiuvinejo
Visos jau gyre vyriski, bet ir as pagirsiu - nu talentas, ne kitaip Labai ta jusu pagalvele bus nuotaikinga. Nereali ten porele issiuvineta. Gal atspindi jusu charakterius???
QUOTE(čiolė @ 2011 04 11, 14:26)
Pavyko
Labai dailus!
as vis brestu metrikuciams, gal saviskei iki 18 gimtadienio issiuvinesiu