Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

aciu mergaites 4u.gif

Su dvipuse man yra priklijave taip, kad teko po kryziuka nulaupinet norint perremint, nes ant siuvinio ta lipnia juosta uzklijavo sad.gif tai vos isgelbejau sad.gif

Gintariuxt ner ko pavydet, juk moki siuvinet - issisiuvinesi, jei labai noresi wink.gif ax.gif
Atsakyti
Laabai graži Višniukės Mirabilia wub.gif
Ir rėmelis labai derantis 4u.gif

Aš kažkaip irgi nepatikiu savo darbelių rėminti niekam kitam, tik pati visad rėminu ir naudoju dvipusę lipnią juostą. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo yume: 11 balandžio 2011 - 18:14
jau gyriau si darbeli,bet negaliu dar karta pagyrt-labai labai grazu wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Noriu parodyti nepabaigta pagalvele. Sia schema vyras pats persipaise nuo jam dovanoto puoduko ir issiuvinejo smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(eureka77 @ 2011 04 11, 20:54)
Noriu parodyti nepabaigta pagalvele. Sia schema vyras pats persipaise nuo jam dovanoto puoduko ir issiuvinejo  smile.gif

O jau gabumai tavo vyro thumbup.gif Gal turi schemutę? Labai patiko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Višniukė @ 2011 04 11, 19:48)

Gintariuxt ner ko pavydet, juk moki siuvinet - issisiuvinesi, jei labai noresi wink.gif ax.gif

tai va, drugelius savo pabaigsiu ir galvosiu kažką panašaus pradėt smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2011 04 11, 21:03)
O jau gabumai tavo vyro thumbup.gif Gal turi schemutę? Labai patiko ax.gif

Aciu smile.gif .Jis labai labai kruopstukas lotuliukas.gif kartais net siutina, nes as veiksmo zmogus, o jis ne.
Turiu. Parasyk savo adresiuka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Višniukė @ 2011 04 11, 18:48)
Su dvipuse man yra priklijave taip, kad teko po kryziuka nulaupinet norint perremint, nes ant siuvinio ta lipnia juosta uzklijavo sad.gif tai vos isgelbejau sad.gif

Tai jie čia visą darbą paklijuoja o ne kraštelius blink.gif doh.gif na tuomet suprantama.
Nes aš tik pačius kraštelius ant pasparto or audinio krašto ir tempiu,o ant siuvinio schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kaliteja: 11 balandžio 2011 - 19:48
Sveikos merginos mirksiukas.gif Visų darbeliai nuostabūs, o jau tos širdelės (o dar kai pamąstau jog vyriškio darbas - abaldiet možna swoon.gif swoon.gif O aš baigiau antrą metriką dvyniams... Norėjau įkelt fot, bet radikal.ru man neužsikrauna doh.gif doh.gif Gal ryt dieną pavyks?..
Pavyko thumbup.gif thumbup.gif
user posted image
O čia prisiminimui ir palyginimui abiejų metrikai
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo čiolė: 11 balandžio 2011 - 20:29
Sveikos darbštuolės,

Uhhh kaip aš jums pavydžiu laiko smile.gif

QUOTE(paukščiukas @ 2011 04 11, 15:13)
Ačiū visom už sveikinimas, labai netikėta ir malonu

Ir aš sveikinu smile.gif Bus labai gražus darbas 4u.gif

QUOTE(Višniukė @ 2011 04 11, 16:46)

Labai gražu, bet man norėtųsi daugiau tuščios vietos paliktos siuvinio iki pasporto ax.gif

QUOTE(čiolė @ 2011 04 11, 21:26)
Sveikos merginos

Gražu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Peachy_sheila @ 2011 04 11, 22:35)

Labai gražu, bet man norėtųsi daugiau tuščios vietos paliktos siuvinio iki pasporto ax.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Visu pirma, nors ir paveluoti, bet labai nuosirdus sveikinimai Pauksciukui wub.gif Lai mazute auga sveika ir laiminga 4u.gif

QUOTE(Manele @ 2011 04 08, 04:15)
Sveikutes 4u.gif
Atnesu ir as parodyt savo kelis netobulus darbelius.

Pasipuosiau dzinsine tasyte smile.gif

Is visu darbeliu labai patiko butent tasyte, labai ja pagyvina siuvinukas thumbup.gif

QUOTE(Klajokle @ 2011 04 09, 02:53)
8 dienu darbelis.18 aida,ariadna siulai.matyt todel tos spalvos nelabai derincios...  schmoll.gif

O man jis labai patiko. 8 dienu sakai??? biggrin.gif

QUOTE(zuzanele @ 2011 04 09, 13:08)
Pasirodau su savo procesu rolleyes.gif  Daugiau nei pusė įveiktą thumbup.gif

Labai grazios geles. saunuoles jus, kad taip greit iveikiat tokius didelius darbelius. Nu as niekaip laiko neatrandu, nors labai stengiuos kasdien bent kelius kryziukus nukryziavot

QUOTE(Sela:) @ 2011 04 11, 03:27)
Pagaliau ireminau: 

Tikrai, kad tobula wub.gif
Papildyta:
QUOTE(paukščiukas @ 2011 04 11, 08:13)
parodysiu savo procesiuką, kurį buvau nusiteikus spėt pabaigti  biggrin.gif , bet ne viskas norais grįsta

As irgi didinaus, ir visaip ziurejau, nesuprantu, kas ten nepabaigta biggrin.gif Jei ir nepabiagta, tai kazkas labai labai nezymiai...

QUOTE(Višniukė @ 2011 04 11, 09:46)
Prisijungiu ir as su svo pabaigtuku
"Ivy" Nora Cobert (Mirabilia)

Nerealus wub.gif Kaip tokios tyros butybes noreciau ant savo sienu wub.gif

QUOTE(eureka77 @ 2011 04 11, 12:54)
Noriu parodyti nepabaigta pagalvele. Sia schema vyras pats persipaise nuo jam dovanoto puoduko ir issiuvinejo  smile.gif

Visos jau gyre vyriski, bet ir as pagirsiu - nu talentas, ne kitaip thumbup.gif Labai ta jusu pagalvele bus nuotaikinga. Nereali ten porele issiuvineta. Gal atspindi jusu charakterius???

QUOTE(čiolė @ 2011 04 11, 14:26)
Pavyko  thumbup.gif  thumbup.gif

Labai dailus!
as vis brestu metrikuciams, gal saviskei iki 18 gimtadienio issiuvinesiu blush2.gif
Atsakyti