Dar vienas Sita jau ilgiau siuvinejau,orai atsilo
Labai grazu
Sveikos,
Visi darbai labai gražūs . Ir kada jūs spėjat, naktim nemiegat?
Čia dažniausiai užsuku su prašymais ar taip pasigrožėt. Dabar siuvinėju ispanišką vilą, bet tai matyt amžiaus darbas bus, labai jau didelį išsirinkau , schemą pati pasidariau, tai tikiuosi, kad pabaigus neteks kabint ant sienos su užrašu "taip daryt negalima"
Čia dažniausiai užsuku su prašymais ar taip pasigrožėt. Dabar siuvinėju ispanišką vilą, bet tai matyt amžiaus darbas bus, labai jau didelį išsirinkau , schemą pati pasidariau, tai tikiuosi, kad pabaigus neteks kabint ant sienos su užrašu "taip daryt negalima"
paukščiukas, Klajokle, nuostabūs darbeliai
QUOTE(Klajokle @ 2011 04 27, 08:37)
Dar vienas Sita jau ilgiau siuvinejau,orai atsilo
Koks gražus darbas
Paukščiuko ir labai labai
QUOTE(paukščiukas @ 2011 04 26, 19:31)
Kad visai ne į temą neprisikalbėtume, rodaus darbelį
QUOTE(Klajokle @ 2011 04 27, 07:37)
Dar vienas
labai miela
QUOTE(Toli @ 2011 04 26, 21:25)
Vajei, o as mamai 54 gimtadienio proga krepsi su trim siuvinetom aguonom dovanosiu.
Tai gal anūkus prišauks.
Papildyta:
QUOTE(@usr@ @ 2011 04 27, 08:02)
Sveikos,
Tai labai geras priemonė, kad naktį miego nenorėtum, pvz. dirbant naktinėje pamainoje. Aš beveik visus darbelius taip naktim arba savaitgaliais darbe varau.
paukščiuk- kada dar randi laiko rankdarbiams , ar mažytę jau mokini padėti
QUOTE(Florestina @ 2011 04 26, 21:03)
Nesąmonė, aš jau daug aguonų esu prisiuvinėjus, bet vaikų kažkodėl neturiu. Ką ten vaikai, aš ir vyro, nei draugo neturiu. Ir netikiu visokiom nesąmonėm ir prietarais.
Nu tai kai pasipils tai pasipils, kaip aguonos dėžutę pradarius
QUOTE(Toli @ 2011 04 26, 23:25)
Vajei, o as mamai 54 gimtadienio proga krepsi su trim siuvinetom aguonom dovanosiu.
Na tai prašom laukt broliuko ar sesutės , o gal pati besiuvinėjant aguonas
Prietarai yr prietarai, kas jais labai tiki tam pildosi. O aš pvz juodu kačių nebijau- net myyliu jas, ir nė viena perbėgusi kelią neatnešė nelaimės
Gražūs darbai
Smaliziu_feja - kompiuterine tema siuvinėtu paveiksliuku apvilkta užrašų, darbotvarkės, adresų... knyga, nešiojamam kompui įdėklas
QUOTE(Eglužė žiemos @ 2011 04 27, 13:15)
O aš pvz juodu kačių nebijau- net myyliu jas, ir nė viena perbėgusi kelią neatnešė nelaimės
Aš irgi būtent juodas kates labai myliu.
ačiū visom
šis buvo dar iki mažiukės siuvinėtas, dabar tik duomenis pabaigiau. Nors nesiskundžiu, vieną metrikiuką naujai išsiuvinėjau, tempas kaip vėžlio, bet juda
QUOTE(rasiux- @ 2011 04 27, 11:43)
paukščiuk- kada dar randi laiko rankdarbiams , ar mažytę jau mokini padėti
šis buvo dar iki mažiukės siuvinėtas, dabar tik duomenis pabaigiau. Nors nesiskundžiu, vieną metrikiuką naujai išsiuvinėjau, tempas kaip vėžlio, bet juda
labai grazus visu darbeliai
su praejusiom Sv.Velykom visas!
ir ateinu pasigyrt-pabaigiau viena Faberge kiausini ir dar viena velykine atvirute pries velykas-siek tiek paveluotai pasirodau,nes nebeturejau laiko beveik
dar trys laukia pabaigtuviu,su jais nelabai skubu,nes bus vistiek mano mamos vezami,tai dar laiko turiu
su praejusiom Sv.Velykom visas!
ir ateinu pasigyrt-pabaigiau viena Faberge kiausini ir dar viena velykine atvirute pries velykas-siek tiek paveluotai pasirodau,nes nebeturejau laiko beveik
dar trys laukia pabaigtuviu,su jais nelabai skubu,nes bus vistiek mano mamos vezami,tai dar laiko turiu