Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

Dar vienas smile.gif Sita jau ilgiau siuvinejau,orai atsilo mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
Labai grazu thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos,
Visi darbai labai gražūs 4u.gif . Ir kada jūs spėjat, naktim nemiegat? g.gif
Čia dažniausiai užsuku su prašymais ar taip pasigrožėt. Dabar siuvinėju ispanišką vilą, bet tai matyt amžiaus darbas bus, labai jau didelį išsirinkau doh.gif , schemą pati pasidariau, tai tikiuosi, kad pabaigus neteks kabint ant sienos su užrašu "taip daryt negalima" biggrin.gif
Atsakyti
paukščiukas, Klajokle, nuostabūs darbeliai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Klajokle @ 2011 04 27, 08:37)
Dar vienas smile.gif Sita jau ilgiau siuvinejau,orai atsilo  mirksiukas.gif

Koks gražus darbas wub.gif

Paukščiuko ir labai labai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2011 04 26, 19:31)
Kad visai ne į temą neprisikalbėtume, rodaus darbelį  ax.gif

wub.gif wub.gif wub.gif

QUOTE(Klajokle @ 2011 04 27, 07:37)
Dar vienas smile.gif

labai miela wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Toli @ 2011 04 26, 21:25)
Vajei, o as mamai 54 gimtadienio proga krepsi su trim siuvinetom aguonom dovanosiu.  doh.gif  unsure.gif  bigsmile.gif

Tai gal anūkus prišauks. g.gif
Papildyta:
QUOTE(@usr@ @ 2011 04 27, 08:02)
Sveikos,
Visi darbai labai gražūs  4u.gif . Ir kada jūs spėjat, naktim nemiegat? g.gif
Čia dažniausiai užsuku su prašymais ar taip pasigrožėt. Dabar siuvinėju ispanišką vilą, bet tai matyt amžiaus darbas bus, labai jau didelį išsirinkau  doh.gif , schemą pati pasidariau, tai tikiuosi, kad pabaigus neteks kabint ant sienos su užrašu "taip daryt negalima"  biggrin.gif

Tai labai geras priemonė, kad naktį miego nenorėtum, pvz. dirbant naktinėje pamainoje. Aš beveik visus darbelius taip naktim arba savaitgaliais darbe varau.
Atsakyti
paukščiuk- kada dar randi laiko rankdarbiams bigsmile.gif , ar mažytę jau mokini padėti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2011 04 26, 21:03)
Nesąmonė, aš jau daug aguonų esu prisiuvinėjus, bet vaikų kažkodėl neturiu. Ką ten vaikai, aš ir vyro, nei draugo neturiu. Ir netikiu visokiom nesąmonėm ir prietarais.

Nu tai kai pasipils tai pasipils, kaip aguonos dėžutę pradarius biggrin.gif

QUOTE(Toli @ 2011 04 26, 23:25)
Vajei, o as mamai 54 gimtadienio proga krepsi su trim siuvinetom aguonom dovanosiu. 

Na tai prašom laukt broliuko ar sesutės biggrin.gif , o gal pati besiuvinėjant aguonas nestuke.gif

Prietarai yr prietarai, kas jais labai tiki tam pildosi. O aš pvz juodu kačių nebijau- net myyliu jas, ir nė viena perbėgusi kelią neatnešė nelaimės biggrin.gif

Gražūs darbai thumbup.gif

Smaliziu_feja - kompiuterine tema siuvinėtu paveiksliuku apvilkta užrašų, darbotvarkės, adresų... knyga, nešiojamam kompui įdėklas
Atsakyti
QUOTE(Eglužė žiemos @ 2011 04 27, 13:15)
O aš pvz juodu kačių nebijau- net myyliu jas, ir nė viena perbėgusi kelią neatnešė nelaimės biggrin.gif

Aš irgi būtent juodas kates labai myliu.
Atsakyti
ačiū visom 4u.gif

QUOTE(rasiux- @ 2011 04 27, 11:43)
paukščiuk- kada dar randi laiko rankdarbiams  bigsmile.gif , ar mažytę jau mokini padėti  biggrin.gif

biggrin.gif šis buvo dar iki mažiukės siuvinėtas, dabar tik duomenis pabaigiau. Nors nesiskundžiu, vieną metrikiuką naujai išsiuvinėjau, tempas kaip vėžlio, bet juda biggrin.gif
Atsakyti
labai grazus visu darbeliai thumbup.gif

su praejusiom Sv.Velykom visas! 4u.gif

ir ateinu pasigyrt-pabaigiau viena Faberge kiausini ir dar viena velykine atvirute pries velykas-siek tiek paveluotai pasirodau,nes nebeturejau laiko beveik blush2.gif
dar trys laukia pabaigtuviu,su jais nelabai skubu,nes bus vistiek mano mamos vezami,tai dar laiko turiu biggrin.gif

user posted image

Atsakyti