Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(Eglužė žiemos @ 2011 04 26, 09:14)
Aguonos prišaukia vaikus biggrin.gif

Cia rimtai??? Irgi pirma karta girdziu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Katu @ 2011 04 26, 17:14)
Cia rimtai??? Irgi pirma karta girdziu  lotuliukas.gif

Nu tada reikes siuvineti, kad tik prisauktu bigsmile.gif bigsmile.gif
Kaip tik viena schemute patiko biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos darbstuoles! Ar teko kam susidurti su Anchor Marlitt siulais? Kur ju galima isigyti Vilniaus parduotuvese arba internete? g.gif
Atsakyti
Mergaites, turiu klausimuka ax.gif

Gal galite patarti, ka galima butu issiuvineti vaikinui 28 metu proga, jei vaikinas dovanu siaip nelabai megsta, nebent butu naudongos dovanos, tokios fainos ir panaudojamos?...

klausiu konkreciai apie daikta, ne apie paveiksliuka, nes paveiksliuka surasciau, o vat ka padaryti... doh.gif

masciau apie raktu pakabuka arba padekliuka po arbatos puodeliu, bet gal dar kokiu turite ideju?

profesija - programuotojas biggrin.gif

aciu labai labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Smaliziu_feja @ 2011 04 26, 19:39)

Gal galite patarti, ka galima butu issiuvineti vaikinui 28 metu proga, jei vaikinas dovanu siaip nelabai megsta, nebent butu naudongos dovanos, tokios fainos ir panaudojamos?...

klausiu konkreciai apie daikta, ne apie paveiksliuka, nes paveiksliuka surasciau, o vat ka padaryti... doh.gif

masciau apie raktu pakabuka arba padekliuka po arbatos puodeliu, bet gal dar kokiu turite ideju?

aciu labai labai 4u.gif

uzrasu knygele, darbo kalendorius nedidukas.
Atsakyti
QUOTE(siguliukas17 @ 2011 04 26, 17:28)
Nu tada reikes siuvineti, kad tik prisauktu  bigsmile.gif  bigsmile.gif
Kaip tik viena schemute patiko  biggrin.gif

Nesąmonė, aš jau daug aguonų esu prisiuvinėjus, bet vaikų kažkodėl neturiu. Ką ten vaikai, aš ir vyro, nei draugo neturiu. Ir netikiu visokiom nesąmonėm ir prietarais.
Atsakyti
Florestina, paprasčiausiai, matyt dar ne laikas, o antra - reikia labai labai patikėti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2011 04 26, 20:03)
Nesąmonė, aš jau daug aguonų esu prisiuvinėjus, bet vaikų kažkodėl neturiu. Ką ten vaikai, aš ir vyro, nei draugo neturiu. Ir netikiu visokiom nesąmonėm ir prietarais.

tai pirmai reikia kavalierių prisišaukti, tam padeda bijūnai biggrin.gif
QUOTE(Mil@na @ 2011 04 26, 20:19)
Florestina, paprasčiausiai, matyt dar ne laikas, o antra - reikia labai labai patikėti 4u.gif

drinks_cheers.gif

Kad visai ne į temą neprisikalbėtume, rodaus darbelį ax.gif
user posted image
o gal jau rodžiau unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paukščiukas: 26 balandžio 2011 - 19:33
QUOTE(paukščiukas @ 2011 04 26, 19:31)
tai pirmai reikia kavalierių prisišaukti, tam padeda bijūnai  biggrin.gif

Kad visai ne į temą neprisikalbėtume, rodaus darbelį  ax.gif

o gal jau rodžiau  unsure.gif

Tai dabar kaip tik siuvinėju bijūnus, tiesa teks trumpam persitraukti, reikia išsiuvinėti atviruką tėvų vestuvių metinėms.

Labai gražu.

Nerodei šito, bent jau aš neprisimenu.
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2011 04 26, 19:31)

nuostabus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2011 04 26, 20:31)

wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglužė žiemos @ 2011 04 26, 16:14)

Aguonos prišaukia vaikus biggrin.gif

Vajei, o as mamai 54 gimtadienio proga krepsi su trim siuvinetom aguonom dovanosiu. doh.gif unsure.gif bigsmile.gif
QUOTE(Smaliziu_feja @ 2011 04 26, 19:39)

aciu labai labai 4u.gif

Man labai sauni dovana butu pasiuvinetas ranksluostis su vardu (kokia linksma ABC),
Atsakyti