Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(Višniukė @ 2011 04 25, 16:53)
Daisiuke labai grazu, jei neklystu kampuku ir remelio motyvas is Sweat heart tree wub.gif

neklysti mirksiukas.gif remelis butent is ten, raideles is kitur derinau smile.gif

aciu visoms uz pagyras 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Princesė @ 2011 04 24, 15:46)
Grazus tedziukas, bet mano nuomone tokiam mazam siuvinukui dar paspartavima deti bei remus didziausius tiesiog netinka. kazkaip labai jau sureiksminama, pacio darbo mazai, bet jua paveikslo didumas..smile.gif nepykit, cia mnao nuomone:)

Visai nepykstu schmoll.gif čia kaip kam gražiau,jei visiems vienodai patiktų tai juk būtų tikra nesamonė 4u.gif

O man nepatinka įspausti darbus ir mėgstu kai yra erdvės,kiekvienam savo,kaip kam atrodo gražiau tas taip ir darome ax.gif

QUOTE(Daisiuke @ 2011 04 25, 14:35)
pasirodau su nauju, dar klijais kvepianciu darbeliu. vestuviniu linkejimu knygele smile.gif

Be galo daili wub.gif
Atsakyti
vestuviniu linkejimu knygele smile.gif

Nuostabi wub.gif

QUOTE(zuzanele @ 2011 04 25, 15:46)
Šaunu, kad judi į priekį thumbup.gif O koks bus galutinis darbas?

Aha, per šiandien dar daugiau pajudėjau į priekį smile.gif Geros kokybės neturiu paveikslėlio, bet turi gautis toks:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Džeinė @ 2011 04 23, 19:57)
g.gif  sunku ka nors pasakyt, kai nematai...
gal foto ikelk, a  mirksiukas.gif

Aciu uz atsakyma, logiskas, bet man ziauriai striuka su laiku buvo, tai nuardziau lengvai besikeikdama. dabar labai laukiu galutinio rezultato, bo atidaviau bendradarbei, kad krepsi pasiutu mamukui.

ir dar klausimas, manau, i tema... nusipirkau pries gerus metus siuvimo masina. Moku tik primityviausius dalykus. Kaip ismokite siuti, na tos kurios siuvate? juk toooookie horizontai siuvinejimui panaudoti atsiveria... pagalveles, krepsiai, prijuostes, ranksluosciai, etc etc...
Atsakyti
Nezinau ar i tema paklausiu ax.gif
Zinau prietara apie aguonas (nesikartosiu, manau visos ji zinot). O ka reikia siuvinet dovanai seimynininei laimei, santuokai? Prietaras prietaru, bet..... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Peachy_sheila @ 2011 04 25, 21:47)
Aha, per šiandien dar daugiau pajudėjau į priekį smile.gif Geros kokybės neturiu paveikslėlio, bet turi gautis toks:

Tai jau tikrai šauniai judi thumbup.gif Labai gražu bus wub.gif
Atsakyti
sveikos!

su sventemis visas! smile.gif

pasirodau su nauju, dar klijais kvepianciu darbeliu. vestuviniu linkejimu knygele smile.gif

wub.gif nuostabi
Atsakyti
QUOTE(Gytė @ 2011 04 26, 06:31)
Zinau prietara apie aguonas (nesikartosiu, manau visos ji zinot). O ka reikia siuvinet dovanai seimynininei laimei, santuokai? Prietaras prietaru, bet..... 4u.gif

Siuvinėjau aš vieną šeimyninei laimei- nebėr jau tos šeimynos.... Tad geriau siuvinėti ką nors mielo, prasmingo, o ne pagal prietarus.
Atsakyti
QUOTE(Gytė @ 2011 04 26, 06:31)

Aš pirmą kartą apie tokį prietarą girdžiu. O ką jis reiškia???? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Princesė @ 2011 04 24, 15:46)
Grazus tedziukas, bet mano nuomone tokiam mazam siuvinukui dar paspartavima deti bei remus didziausius tiesiog netinka. kazkaip labai jau sureiksminama, pacio darbo mazai, bet jua paveikslo didumas..smile.gif nepykit, cia mnao nuomone:)

QUOTE(Uodegyte @ 2011 04 24, 20:36)
viskas puiku,truputi tik vietos daug palikta  smile.gif

pagal rėminimo taisykles reikia palikti erdvės, rolleyes.gif net ir tada kai dedamas pasportas... 4cm normalu...
O darbas ne toks ir mažas... Beje, savo tedį rėminau be pasporto, tai tikrai ne tas vaizdas... Man Kalitėjos rėminimo variantas yra superinis... Ir tedžiui rėmukai tinka, ir erdvės kaip tik... Na žodžiu, Kalitėja wub.gif thumbup.gif dešimt balų už rėminimą bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Little angel @ 2011 04 26, 12:14)
Na žodžiu, Kalitėja wub.gif  thumbup.gif  dešimt balų už rėminimą bigsmile.gif

oro_buckis.gif dėkui labai.
Tu žinai,kad mane įkvėpia tavo darbai ir tavo rėminimas. taip kiek domėjausi,tai tikrai reikia palikti erdvės ir man taip daug gražiau,bet juk tai individualu ax.gif O darbelis tikrai nėra jau toks mikroskopinis kaip atrodo,nes 14 aida.

Bet nesvarbu,juk ne ginčytis čia susirinkome o pasigrožėti viena kitų darbais mirksiukas.gif
Atsakyti
Gražūs darbai ir procesai

QUOTE(Mil@na @ 2011 04 26, 11:54)
Aš pirmą kartą apie tokį prietarą girdžiu. O ką jis reiškia????

Aguonos prišaukia vaikus biggrin.gif

Gyte, jei rusiškai skaitai (pavadinimų vertimas- laisva interpretacija- pažodžiui neįsiminiau)
siuvinejimas į temą meilė
siuvinejimo legendos ir patvirtinantys įvykiai
simboliai siuvinejime

Toli, gal kas siuvimo temoj greičiau atsakys ar nuorodą įmes g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eglužė žiemos: 26 balandžio 2011 - 15:17