Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(Toli @ 2011 04 23, 17:46)
ar jums yra back stitch vaizda pagadines? man jau paciai kazkaip nelabai tas vaizdas buvo, o dar siandien uzejusi pazistama paklause, ko as cia toki grazu siuvini daigstausi.... Ji su siuvinejimu niekaip nesusijusi, bet ir man panasiai atrodo, juo labiau, kad siuvineju aguonas juodam fone, nors originale jos yra sviesiam... nebezinau, ka daryti. blush2.gif  blush2.gif

g.gif sunku ka nors pasakyt, kai nematai...
gal foto ikelk, a mirksiukas.gif
Atsakyti
Parodau savo darbą,kurį padovanojau draugės mergaitei rolleyes.gif nelabai matosi,kad rėmelis taip pat ten kur raštas yra rožinės spalvos.
user posted image

iš arčiau
user posted image
Atsakyti
LabaLabai siltas ir mielas metrikiukas wub.gif
Atsakyti
Sveikos,

Zuzanele - bus graži puokštė, pakerėjo spalvos mane smile.gif

QUOTE(Kaliteja @ 2011 04 23, 21:16)
Parodau savo darbą,kurį padovanojau draugės mergaitei

Labai šiltas ir mielas wub.gif

O aš vakar pagaliau radau laiko prisėsti prie savo siuvinio. Tai pasidarbavau neblogai, tikiuosi per šias kelias dienas laisvas dar pasistumsiu pirmyn. Tikiuosi spėsiu išsiuvinėti krikšto mamai gimtadienio priga. MTSA piviones:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Peachy_sheila @ 2011 04 24, 10:21)
Sveikos,

Zuzanele - bus graži puokštė, pakerėjo spalvos mane smile.gif
Labai šiltas ir mielas wub.gif

O aš vakar pagaliau radau laiko prisėsti prie savo siuvinio. Tai pasidarbavau neblogai, tikiuosi per šias kelias dienas laisvas dar pasistumsiu pirmyn. Tikiuosi spėsiu išsiuvinėti krikšto mamai gimtadienio priga. MTSA piviones:

Bus be galo gražu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaliteja @ 2011 04 23, 21:16)
Parodau savo darbą,kurį padovanojau draugės mergaitei  rolleyes.gif nelabai matosi,kad rėmelis taip pat ten kur raštas yra rožinės spalvos.

superine dovana

QUOTE(Peachy_sheila @ 2011 04 24, 10:21)

procesas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaliteja @ 2011 04 23, 22:16)
Parodau savo darbą,kurį padovanojau draugės mergaitei  rolleyes.gif nelabai matosi,kad rėmelis taip pat ten kur raštas yra rožinės spalvos.

Grazus tedziukas, bet mano nuomone tokiam mazam siuvinukui dar paspartavima deti bei remus didziausius tiesiog netinka. kazkaip labai jau sureiksminama, pacio darbo mazai, bet jua paveikslo didumas..smile.gif nepykit, cia mnao nuomone:)

Atsakyti
QUOTE(Princesė @ 2011 04 24, 16:46)
Grazus tedziukas, bet mano nuomone tokiam mazam siuvinukui dar paspartavima deti bei remus didziausius tiesiog netinka. kazkaip labai jau sureiksminama, pacio darbo mazai, bet jua paveikslo didumas..smile.gif nepykit, cia mnao nuomone:)

viskas puiku,truputi tik vietos daug palikta smile.gif
Atsakyti
sveikos!

su sventemis visas! smile.gif

pasirodau su nauju, dar klijais kvepianciu darbeliu. vestuviniu linkejimu knygele smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Kaliteja @ 2011 04 23, 22:16)
Parodau savo darbą,kurį padovanojau draugės mergaitei

Labai gražus darbelis wub.gif

QUOTE(Peachy_sheila @ 2011 04 24, 11:21)
O aš vakar pagaliau radau laiko prisėsti prie savo siuvinio.

Šaunu, kad judi į priekį thumbup.gif O koks bus galutinis darbas? ax.gif

QUOTE(Daisiuke @ 2011 04 25, 15:35)
pasirodau su nauju, dar klijais kvepianciu darbeliu. vestuviniu linkejimu knygele smile.gif

Nuostabi knygelė. Puošni, kruopščiai padaryta wub.gif
Atsakyti
Daisiuke labai grazu, jei neklystu kampuku ir remelio motyvas is Sweat heart tree wub.gif
Atsakyti
Knygele pasakiska 4u.gif
Atsakyti