Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

Pirmiausia, Paukščiuk , sveikinu sulaukus dukrytės!!! thumbup.gif
Visų darbai gražūs, o ypatingai noriu pagirti siuvinėjantį vyriškį - retas kuris vyras turi tiek kantrybės ir kruopštumo. O juo labiau tokiam "moteriškam" užsiėmimui biggrin.gif

QUOTE(Dvi @ 2011 04 14, 11:19)
Bijau, kad pas tave jo gali ir daugiau būti ir nenorėtum vietom keistis  biggrin.gif . Mano darbas nuo 9 iki 18 su komandiruotėmis kartais kelias savaites beveik non-stop, namuose 3 vaikai ir šuo, šiltuoju sezonu 2 sodybos ir daržas... Veikti yra ką. biggrin.gif
Jei skaitai angliškai: "Time stays long enough for anyone who will use it" (Leonardo da Vinci). Lietuviškai skambėtų 'laiko pakanka tam, kuris jį išnaudoja'.

Dvi - darbus galima girti ir girti. Dėl laiko išnaudojimo sutinku, betotačiau labai įtariu, kad moki greit siuvinėti g.gif . Aš Osinką paskaitinėju - tai ten kai kurios moteros HAED'ą per metus su kapeikom ar net nepilnus išsiuvinėja doh.gif Aš pasiskaičiavau su savo tempais tokio pat dydžio darbą padarysiu per 2,5-3 metus. Nors siuvinėju vos ne kas vakarą po 3-4-5 val. (nu nebent per atostogas ištisom dienom siuvinėsiu, tai greičiau finišas bus)
Atsakyti
4u.gif Ačiū, merginos už jūsų šiltus žodžius mano kukliems darbeliams.
QUOTE(ZMama @ 2011 04 18, 19:41)
Pateršiu ir aš temutę, nors jau ir daug kam matytas, bet vis tiek  biggrin.gif 

Man atrodo labai gražus darbelis, o be to jį labai puošia apvalus pasportas ir puikiai parinktos rėmelio ir pasporto spalvos. thumbup.gif
Atsakyti
ačiū visoms už įvertinimą 4u.gif 4u.gif 4u.gif wub.gif , bet gyvas žymiai gražiau, nes foto kažkaip neryškiai išėjusi, nepateikia viso grožio verysad.gif
Atsakyti
norejau paklausti kaip sita siuvineti,ant lino siuvinejama per du siuliukus tai koki cia kryzeli deti.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2011 04 19, 19:54)
norejau paklausti kaip sita siuvineti,ant lino siuvinejama per du siuliukus tai koki cia kryzeli deti.

[

į viršų per 1, į šoną per 2 mirksiukas.gif

nuostabūs jūsų darbai, pasigrožiu, tik nespėju pagirti atskirai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paukščiukas: 19 balandžio 2011 - 19:00
QUOTE(Uodegyte @ 2011 04 19, 20:54)

Čia pusinis kryželis. Jis siuvinėjamas per viena siūliuką, gausis per pus mažesnis.
Atsakyti
o ten kryzelis ,ar siaip I ,nelabai suprantu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2011 04 19, 21:15)
o ten kryzelis ,ar siaip I ,nelabai suprantu  unsure.gif

Kryželis
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2011 04 19, 21:23)

aciu jau radau biggrin.gif

na cia kam reikes ax.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 19 balandžio 2011 - 19:27
[quote=ZMama,2011 04 18, 20:41]
Pateršiu ir aš temutę, nors jau ir daug kam matytas, bet vis tiek biggrin.gif

Labai grazus darbelis,gal galit man atsiust jo schemute ir kodukus spalvu blush2.gif as radau nete bet man kazkoks jis nedidelis ir neiskaitau blush2.gif didelis dekui
Atsakyti
Labai grazus darbelis,gal galit man atsiust jo schemute ir kodukus spalvu  blush2.gif as radau nete bet man kazkoks jis nedidelis ir neiskaitau  blush2.gif didelis dekui

tam yra asmenine zinute ax.gif

astuliene cia schema,spaudi Все размеры,ir issisaugai originala

cia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 20 balandžio 2011 - 08:19
QUOTE(Eglužė žiemos @ 2011 04 19, 14:18)
Dvi - labai įtariu, kad moki greit siuvinėti g.gif . Aš Osinką paskaitinėju - tai ten kai kurios moteros HAED'ą per metus su kapeikom ar net nepilnus išsiuvinėja doh.gif  Aš pasiskaičiavau su savo tempais tokio pat dydžio darbą padarysiu per 2,5-3 metus. Nors siuvinėju vos ne kas vakarą po 3-4-5 val. (nu nebent per atostogas ištisom dienom siuvinėsiu, tai greičiau finišas bus)

Aš nespalvinu schemos. Tiesiog siuvinėju ir viskas. O tai labai paspartina darbą.
Atsakyti