Visų darbai gražūs, o ypatingai noriu pagirti siuvinėjantį vyriškį - retas kuris vyras turi tiek kantrybės ir kruopštumo. O juo labiau tokiam "moteriškam" užsiėmimui
QUOTE(Dvi @ 2011 04 14, 11:19)
Bijau, kad pas tave jo gali ir daugiau būti ir nenorėtum vietom keistis . Mano darbas nuo 9 iki 18 su komandiruotėmis kartais kelias savaites beveik non-stop, namuose 3 vaikai ir šuo, šiltuoju sezonu 2 sodybos ir daržas... Veikti yra ką.
Jei skaitai angliškai: "Time stays long enough for anyone who will use it" (Leonardo da Vinci). Lietuviškai skambėtų 'laiko pakanka tam, kuris jį išnaudoja'.
Jei skaitai angliškai: "Time stays long enough for anyone who will use it" (Leonardo da Vinci). Lietuviškai skambėtų 'laiko pakanka tam, kuris jį išnaudoja'.
Dvi - darbus galima girti ir girti. Dėl laiko išnaudojimo sutinku, betotačiau labai įtariu, kad moki greit siuvinėti . Aš Osinką paskaitinėju - tai ten kai kurios moteros HAED'ą per metus su kapeikom ar net nepilnus išsiuvinėja Aš pasiskaičiavau su savo tempais tokio pat dydžio darbą padarysiu per 2,5-3 metus. Nors siuvinėju vos ne kas vakarą po 3-4-5 val. (nu nebent per atostogas ištisom dienom siuvinėsiu, tai greičiau finišas bus)