Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

Pateršiu ir aš temutę, nors jau ir daug kam matytas, bet vis tiek biggrin.gif

tik eilinį kartą įsitikinau, kad klijuoti darbelio nenoriu, kaip ištempia, tai ištempia, visai kitoks vaizdas, o dabar kaip žr, tai atrodo, kad darbelis nelygintas g.gif verysad.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ZMama @ 2011 04 18, 20:41)
Pateršiu ir aš temutę, nors jau ir daug kam matytas, bet vis tiek  biggrin.gif 

tik eilinį kartą įsitikinau, kad klijuoti darbelio nenoriu, kaip ištempia, tai ištempia, visai kitoks vaizdas, o dabar kaip žr, tai atrodo, kad darbelis nelygintas  g.gif  verysad.gif

Labai gražus darbas wub.gif Nelygumų nesimato mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ZMama @ 2011 04 18, 19:41)

tik eilinį kartą įsitikinau, kad klijuoti darbelio nenoriu, kaip ištempia, tai ištempia, visai kitoks vaizdas, o dabar kaip žr, tai atrodo, kad darbelis nelygintas  g.gif  verysad.gif

Paantrinsiu zuzanelei laabai gražiai atrodo, o nelygumų ir man nematyt ax.gif ax.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2011 04 18, 19:54)

QUOTE(čiolė @ 2011 04 18, 21:02)

4u.gif , drinks_cheers.gif čia tikrai nesimato, o kaip paimi darbelį, tada ir išryškėja verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ZMama @ 2011 04 18, 12:41)

man paveiksliukas labai labai super, nesimato jokiu klaidu wub.gif Toks tyras ir sventas...

Tik... As tikiu numerologija, ir jei kas nors dar tokia irgi tiki, neviesinkit maziu gimimo datu. Turiu omeny detaliu, kur atsispindi ir valandos 4u.gif
Atsakyti
Labai grazus darbai merginos bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
nors jau ir daug kam matytas, bet vis tiek  biggrin.gif 

kelis paskutinius kartus, kai merginos rodė šį paveikslėlį, man nelabai patiko jo spalvos, arba pats vaikelis kažkoks negriukas, arba BSas per ryškus, o pas tave pagaliau tobula thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Metaxa @ 2011 04 18, 15:46)
aš klijavau pieštukiniais (sausais) klijais 4u.gif

uj kokie šilti darbeliai wub.gif

Labai šilti Jūsų vėlykiniai kiaušinukai:)
Atsakyti
QUOTE(Katu @ 2011 04 12, 04:13)
O man jis labai patiko. 8 dienu sakai??? biggrin.gif

Na taip.Ar ilgai uztrukau? smile.gif per diena kazkur 3-5 val siuvinejau. smile.gif
Atsakyti

nuostabi metrika 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ZMama @ 2011 04 18, 17:41)

labai mieli darbeliai thumbup.gif super!
Atsakyti
Labai gražūs visi darbeliai. wub.gif
Atsakyti