Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(kroshkyte @ 2011 04 17, 16:21)
wub.gif  wub.gif  labai grazus ir nematyti..

rasiux-, kroshkyte ačiū merginos, už gražius žodžius padėkos 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Ciole,labai dailu ir grazu wub.gif
Atsakyti
Pasikartosiu su šiuo klausimu...

O jūs ant Zweigart drobės Aida (20 count atrodo) siūvinėjate su dvigubu siūlu ar viengubu? smile.gif
Atsakyti
Laba,
man niekaip neatidaro knygos apvilkimo nuorodos. Gal kas turit parsisiuntę, būčiau labai dėkinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(CeRu @ 2011 04 18, 12:15)
Laba,
man niekaip neatidaro knygos apvilkimo  nuorodos. Gal kas turit parsisiuntę, būčiau labai dėkinga 4u.gif

Įkeliu pora nuorodėlių, kurias jau mūsų temos darbštuolės anksčiau buvo įkėlę 4u.gif
Kaip apvilkti knygelę (1)
Kaip apvilkti knygelę (2)
Atsakyti
laba diena,
Noreciau paprasyti pagalbos. Kai siuvinejat atvirukus (ant medziasgos), kaip t1 medziaga tvirtinat? klijuojat klijais, juostele, ar kitokiu budu?
Atsakyti
Trumpam užbėgau pasigėrėti darbeliais. Kaip visada, daugybė gražių dalykėlių thumbup.gif
Visom siunčiu po 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
O man dabar Velykinių paveiksliukų manija blush2.gif Pasirodau su dviem baigtais, dar vieną baigiau, tik dar nenufotografavau, o du pradėti, planuoju iki Velykų baigti.
user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
QUOTE(jolaBarak @ 2011 04 18, 13:43)
laba diena,
Noreciau paprasyti pagalbos. Kai siuvinejat atvirukus (ant medziasgos), kaip t1 medziaga tvirtinat? klijuojat klijais, juostele, ar kitokiu budu?

aš klijavau pieštukiniais (sausais) klijais 4u.gif
QUOTE(pirmaargenta @ 2011 04 18, 14:06)
O man dabar Velykinių paveiksliukų manija  blush2.gif Pasirodau su dviem baigtais, dar vieną baigiau, tik dar nenufotografavau, o du pradėti, planuoju iki Velykų baigti.

uj kokie šilti darbeliai wub.gif
Atsakyti
aciu uz informacija:) pabandysiu ir as

o darbeliai tikrai pavasariski:)
Atsakyti
QUOTE(pirmaargenta @ 2011 04 18, 16:06)
O man dabar Velykinių paveiksliukų manija  blush2.gif Pasirodau su dviem baigtais, dar vieną baigiau, tik dar nenufotografavau, o du pradėti, planuoju iki Velykų baigti.

Labai pavasariški darbai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(pirmaargenta @ 2011 04 18, 08:06)

Kokie puosnus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pirmaargenta @ 2011 04 18, 15:06)
Trumpam užbėgau pasigėrėti darbeliais. Kaip visada, daugybė gražių dalykėlių  thumbup.gif
Visom siunčiu po  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif
O man dabar Velykinių paveiksliukų manija  blush2.gif Pasirodau su dviem baigtais, dar

kokie meilūs 4u.gif
Atsakyti