Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie nėštumo testus

QUOTE(xixiciuke @ 2011 05 21, 17:49)
Noriu Jusu paklaust, ka manot? Bijau dziaugtis....Ir beto pagal skaiciuokle, ovuliacija turejo tik praita savaite baigtis, tai kaip ir anksti, kad rodytu, nebent ovuliacija ivyko zymiai anksciau nei teoriskai turejo...

Kelinta ciklo diena? Kiausinelis ovuliuoja ir gyvybingas buna 12 val., tai tas pasakymas kazkoks... neaiskus.... Kiek dienu vidutiniskai trunka ciklas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gretusiu: 22 gegužės 2011 - 19:24
QUOTE(gretusiu @ 2011 05 22, 06:24)
Kelinta ciklo diena? Kiausinelis ovuliuoja ir gyvybingas buna 12 val., tai tas pasakymas kazkoks... neaiskus.... Kiek dienu vidutiniskai trunka ciklas?

Siandien yra 22 ciklo diena, o kai testa dariau, t.y. vakar, tai buvo 21 diena. Mano ciklas trunka 32-34 dienas dazniausiai.Todel ir svarstau, kad gal ankstokai, o beto ir krutine nera jautri.Pasimetus esu... sad.gif
Atsakyti
QUOTE(xixiciuke @ 2011 05 22, 22:20)
Siandien yra 22 ciklo diena, o kai testa dariau, t.y. vakar, tai buvo 21 diena. Mano ciklas trunka 32-34 dienas dazniausiai.Todel ir svarstau, kad gal ankstokai, o beto ir krutine nera jautri.Pasimetus esu... sad.gif

Jeigu su ciklo dienom neapsiskaiciavai, tai tavasis NT uzfiksavo tiesiog LH bangą smile.gif T.y. ovuliaciją. su tais NT dažnai taip būna 4u.gif
Atsakyti
sveikos, nespėsiu perskaityti visos temos, bet priminkit, pagal kokius skaičius galima spręsti apie NT "jautrumą"?
Atsakyti
QUOTE(tindiriushka @ 2012 02 14, 09:31)
sveikos, nespėsiu perskaityti visos temos, bet priminkit, pagal kokius skaičius galima spręsti apie NT "jautrumą"?

10 miu yra jautrus labai, 25 miu jau mažiau jautrus.
Atsakyti
QUOTE(Majaj @ 2012 02 14, 10:01)
10 miu yra jautrus labai, 25 miu jau mažiau jautrus.

dėkui 4u.gif reik ieškoti to 10 blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(tindiriushka @ 2012 02 14, 13:22)
dėkui 4u.gif reik ieškoti to 10 blush2.gif

Taip, tokie geriausi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Majaj @ 2012 02 14, 13:53)
Taip, tokie geriausi smile.gif

iš vaistinėse parduodamų tik tas easy cup toks ar ir pigesnių yra? gal žinai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(tindiriushka @ 2012 02 14, 15:28)
iš vaistinėse parduodamų tik tas easy cup toks ar ir pigesnių yra? gal žinai unsure.gif

Nežinau, aš naudojuosiu tai pigiaisiais iš testukai.lt, bet pati pirkau per ebay. Gaunasi apie 1,20 už vnt. Na jie neblogi, o kai reikia pasitvirtinimui perku puodelį.
Atsakyti
QUOTE(tindiriushka @ 2012 02 14, 14:28)

Easy cup tikrai jautrus ir geri, bet brangoki. Siaip internete pasiieskok, testai.lt ar testai.eu, yra puslapiuku kur papigiai parduoda. Beje pasiziurek SM skelbimuose mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Majaj @ 2012 02 14, 14:35)
Nežinau, aš naudojuosiu tai pigiaisiais iš testukai.lt, bet pati pirkau per ebay. Gaunasi apie 1,20 už vnt. Na jie neblogi, o kai reikia pasitvirtinimui perku puodelį.

QUOTE(Forinta @ 2012 02 14, 14:36)
Easy cup tikrai jautrus ir geri, bet brangoki. Siaip internete pasiieskok, testai.lt ar testai.eu, yra puslapiuku kur papigiai parduoda. Beje pasiziurek SM skelbimuose mirksiukas.gif

ačiū merginos 4u.gif bet noriu šiandien nusipirkti, tai paprasčiausia bus puodelis, gal nebus išmesti pinigai nestuke.gif
Atsakyti
Noriu jūsų paklausti, ar Evitest'ai linkę vaiduokliauti po 5 ir daugiau minučių ?
Atsakyti