Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie nėštumo testus

QUOTE(vika1986 @ 2011 04 22, 18:18)
gal tikrai pas ginekologe kreipkis, kad tik nebutu koks ne vietoj pastojimas, arba gal nt kaip nors neteisingai darei ar gal koks brokuotas, jei nt geras issiliet neturetu

Issiliejo tie 2 bruksniuku kur turi but,o po kurio laiko vel normalus pasidare .Siandieninis NT tai sakau parode 2 ir tas antras bruksniukas po to nyko nyko ir isnyko buvo trumpam pasirodes raudonas normalus ,dabar abudu rodo blanikus || bruksnelius tokie gelsvi pilki gal ,bet sakau toki esu macius as laikau ,kad neigiamaso nt atlikau gerai kaip reikia gal brokuoti kokie pasitaike ,na nezinau.O seip tai gerai jauciosi
Atsakyti
QUOTE(Chenelle @ 2011 04 22, 08:16)
As esu darius, man jie patiko  thumbup.gif

Jei teisingai suprantu, NT (AFTER 10) buvo teigiamas. Po kiek laiko išryškėjo antroji juostelė?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gule: 23 balandžio 2011 - 11:13
QUOTE(Gule @ 2011 04 23, 12:12)
Jei teisingai suprantu, NT (AFTER 10) buvo teigiamas. Po kiek laiko išryškėjo antroji juostelė?

Man parodė teigiamą, kai tikrai buvau nestuke.gif dariausi kai vėlavo vieną dieną, antra juostelė išryškėjo po kelių minučių, tokia neryški violetinė, vaiduokliukas. Dar dabar turiu, tai aiškiai matosi tas pats vaiduokliukas rolleyes.gif Manęs jie niekada neapgavo schmoll.gif
Tai jau rodyk Gule, ką tu ten turi biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puk: 23 balandžio 2011 - 11:31
O as sedziu - skaitau ir mastau, kodel mano testas neigiamas?

4 testus jau pasidariau, sventes veluoja min 4 dienas, jeigu negalvoti apie tai kad ciklas yra 28 . kas butu 6 dienos. tepimas pagal paskutini grafika turejo buti apie7-8.5, sventes- 8-9 geguzes. Mastau ar man su testais nesiseka ir jau reikia eiti ziureti kas vel pas mane su sveikata vyksta ar ... bus geru naujienu wink.gif

Galvoju koki testa pirkti dar karta jeigu tos sventes neprasides -nes net tepimo nerasta. Gal mergaites ka patarsit?

Noretusi zinoti ko man krutine maudzia ir ar nuo nuovargio miego noris ir nuotaikos yra permaininingos - del nestuke.gif ... sonus irgi patampo jau... ar tai tik bus padidinto noro apgaulingi simptomai.. karta buvo - bet ne tiek daug ....

Laukiu tu II jau ilgai... visad po testo I vienos - kaip per daug laukianciai blush2.gif - sventes ateidavo.. - prasimusdavo... o dabar nei i desne nei i kaire g.gif ...
Atsakyti
QUOTE(Zuzuss @ 2011 05 14, 19:29)
O as sedziu - skaitau ir mastau, kodel  mano testas neigiamas?

4 testus jau pasidariau, sventes veluoja min 4 dienas, jeigu negalvoti apie tai kad ciklas yra 28 . kas butu 6 dienos. tepimas pagal paskutini grafika turejo buti apie7-8.5, sventes- 8-9 geguzes.  Mastau ar man su testais nesiseka ir jau reikia eiti ziureti kas vel pas mane su sveikata vyksta ar ... bus geru naujienu wink.gif

Galvoju koki testa pirkti dar karta jeigu tos sventes neprasides -nes net tepimo nerasta. Gal mergaites ka patarsit?

Noretusi zinoti ko man krutine maudzia ir ar nuo nuovargio miego noris ir nuotaikos yra permaininingos - del  nestuke.gif ...  sonus irgi patampo jau... ar tai tik bus padidinto noro apgaulingi simptomai.. karta buvo - bet ne tiek daug ....

Laukiu tu II jau ilgai... visad po testo I vienos - kaip per daug laukianciai  blush2.gif - sventes ateidavo.. - prasimusdavo... o dabar nei i desne nei i kaire  g.gif ...

labukas,pabandyk nt puodeli,jis tikrai turiparodyti,ju yra droge apie 15 lt. linkiu pamatyti II
Atsakyti
QUOTE(Zuzuss @ 2011 05 14, 18:29)
O as sedziu - skaitau ir mastau, kodel  mano testas neigiamas?

4 testus jau pasidariau, sventes veluoja min 4 dienas, jeigu negalvoti apie tai kad ciklas yra 28 . kas butu 6 dienos. tepimas pagal paskutini grafika turejo buti apie7-8.5, sventes- 8-9 geguzes.  Mastau ar man su testais nesiseka ir jau reikia eiti ziureti kas vel pas mane su sveikata vyksta ar ... bus geru naujienu wink.gif

Noretusi zinoti ko man krutine maudzia ir ar nuo nuovargio miego noris ir nuotaikos yra permaininingos - del  nestuke.gif ...  sonus irgi patampo jau... ar tai tik bus padidinto noro apgaulingi simptomai.. karta buvo - bet ne tiek daug ....

Laukiu tu II jau ilgai... visad po testo I vienos - kaip per daug laukianciai  blush2.gif - sventes ateidavo.. - prasimusdavo... o dabar nei i desne nei i kaire  g.gif ...
Geriau nueik ir kraujo tyrima padaryk.Zinosi is karto.Su tais testais tai gali ir neporodyti kuri laika,o prigadinsi ju kruva.Pinigais iseis kas viena kraujo tyrima padaryti ir 100% gausi atsakyma smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
o as sedziu ir mastau, kad turbut vel busiu pasimovusi ant savo nekantrumo. nzn, kada ovuliacija apturejau, neiskenciau vakar ir nt padariau (early pregnancy), o siand uzmaciau va ka, bet cia ko gero tik perdziuves testas... user posted image
Atsakyti
QUOTE(Zuikqte @ 2011 05 15, 14:00)
Sveikos,
o as sedziu ir mastau, kad turbut vel busiu pasimovusi ant savo nekantrumo. nzn, kada ovuliacija apturejau, neiskenciau vakar ir nt padariau (early pregnancy), o siand uzmaciau va ka, bet cia ko gero tik perdziuves testas... user posted image

bijau tave nuliudinti, bet as nieko nematau schmoll.gif tik kaip tu sakai isdziuvusi testuka. Kada tau mmm turetu buti? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuikqte @ 2011 05 15, 15:00)
Sveikos,

as matau juostele,bet lb neryskia. gali buti ir isdziuvusio nt palikimas, pakartok nt po poros dieneliu, jei bus ryskesnis,tai galesime sveikinti
Atsakyti
As toki pat testa dariau ana menesi ir man gal po 20min rode vaiduokliuka, tikrai buvo neryskus, bet iziureti galima. Mmm velavo gal pora dienu, paskui nuejau i dusa ir is manes iskrito kazkoks keistas kresuliukas blink.gif niekada taip nera buve, paskui prasidejo skausmai ir atejo kaip niekad gausios mmm. Si menesi mmm velavo pora dienu, bet O buvo veliau tai ir mmm tikejausi veliau. Zinoma is to nekantrumo pasidariau toki pati NT ir jokiu vaiduokliuku nebuvo, nei nurodytu laiku, nei po 20min nei kita diena. Po dvieju dienu atejo mmm. Labai negausios ir pirma diena be proto skausmingos doh.gif Kazkodel manau kad kai NT rode vaiduokliuka buvau uzkibusi unsure.gif
Zuikqte Daryk kita NT kai mmm veluos keleta dienu, tada tikrai tiksliai parodys.
Na o as manau kad negerai pas mane kad mmm labai negausios, eisiu ir vel pas gydytojus ir prasysiuosi apziuros.
Atsakyti
QUOTE(angel08 @ 2011 05 15, 17:39)
as matau juostele,bet lb neryskia. gali buti ir isdziuvusio nt palikimas, pakartok nt po poros dieneliu, jei bus ryskesnis,tai galesime sveikinti

Sveikutes,

noriu su jumis pasitart, nes nezinau kaip reaguot smile.gif Siandien ryte pasidariau testa, nes pradejo keistai nuo tam tikro maisto pykint, bet dar ne karta nevemiau ir darbe toks nuovargis, kad juodai puola, nors ne griovius kasu...tai prabudau ryte ir kazkaip sumasciau testa pasidaryt. Rodo, kazkoki vaiduokli. Pridedu linka i foto, nes nezinau kaip cia ikelt. Kur rankoje laikau, ten iskart po 2min, o kur baltame fone, jau po keliu valandu daryta foto...Noriu Jusu paklaust, ka manot? Bijau dziaugtis....Ir beto pagal skaiciuokle, ovuliacija turejo tik praita savaite baigtis, tai kaip ir anksti, kad rodytu, nebent ovuliacija ivyko zymiai anksciau nei teoriskai turejo...krutine irgi normali-nejautri. Menesiniu data turetu but tik birzelio 4 diena.

http://s1222.photobu...d485/xixiciuke/

Nezinau ar matot foto sad.gif
Atsakyti
QUOTE(xixiciuke @ 2011 05 21, 18:49)
Menesiniu data turetu but tik birzelio 4 diena.

http://s1222.photobu...d485/xixiciuke/

matosi matosi foto mirksiukas.gif o del testuko tai nezinau nei ka pasakyti, po 2min LYG ir gali kazka izabalioti (bet man asmeniskai reikia labai pasistengti pamatyti), o va po keliu val tai puikia matosi.... bet kaip instrukcijoje parasyta - po 10min NEBEVERTINTI blush2.gif pabandyk po keliu dieneliu pakartoti, jei ryskes tai sveikinsim tave mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ziuokute: 21 gegužės 2011 - 20:45