Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie nėštumo testus

QUOTE(the best @ 2011 04 16, 16:28)
tas testas toks keistas, ruzavas su keistais taskais g.gif As vertinciau kaip brokuota g.gif
Lauksim testuko pakartojimo, linkiu, kad butu tikrai II 4u.gif

man atrodo kai darė foto, testas dar buvo neišdžiūvęs g.gif maniškis toks irgi paplaukės buvo kol drėgnas ( bet riožinė spalva buvo būtent įspauduko vietoje ) , net stikliukas aprasojęs buvo, bet kai išdžiuvo, viskas puikiai pasimatė, nors čia tas iš vietos paplaukęs ružavumas tikrai nepatikimai atrodo doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lemputė: 16 balandžio 2011 - 18:57
QUOTE(*Feja* @ 2011 04 14, 09:42)
Aciu jums  4u.gif  Ko gero meginsiu kraujo tyrima pasidaryti, nes jau tas laukimas varo is proto  doh.gif  smile.gif

Ar pasidaret kraujo tyrima? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lemputė @ 2011 04 16, 19:56)
man atrodo kai darė foto, testas dar buvo neišdžiūvęs  g.gif maniškis toks irgi paplaukės buvo kol drėgnas ( bet riožinė spalva buvo būtent įspauduko vietoje ) , net stikliukas aprasojęs buvo, bet kai išdžiuvo, viskas puikiai pasimatė, nors čia tas iš vietos paplaukęs ružavumas tikrai nepatikimai atrodo  doh.gif

galiu patikint,kad ir išdžiuvęs lygiai taip pat atrodo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(terese @ 2011 04 16, 14:17)
hegira,jums gal juokinga,o kažkam skaudu,kai lauki ilgai neskaičiuoji kiek išleidi pinigėlių testams,neskaičiuoji kaip čia užsidirbti didesnes išmokas..darai ir tikiesi įžiūrėti kad ir mažą galimybę.. verysad.gif

Terese puikiai zinau ka reiskia laukti, tiketis, tureti daug vilties, o paskui ja prarasti su atejusiom mmm. Todel ir sakau, kad be reikalo gadinate testukus ir remiate farmacija. Jei labai idomu pasidarykit kraujo tyrima ir jis atsakys i visus klausimus. Bent jau man geriau zinoti kas ir kaip, nei viltis, tiketis, prisisvajoti, o paskui eilini karta skaudziai kristi.....(Bet, galbut, tokiems zingsniams reikia laiko.)
O geriausia - tai atsipalaiduoti ir bent keliems menesiams pamirsti planavimus ir testus. Gyvenimas be vilties kartais daro stebuklus mirksiukas.gif (planavimu srityje ir cia labai rimtai mirksiukas.gif ).
Sekmes ir linkiu kuo greiciau II ryskiu juosteliu arba dideliu HCG skaiciuku ax.gif
Atsakyti
QUOTE(terese @ 2011 04 16, 12:23)
Sveikos,merginos 4u.gif  Kaip pakomentuotumėte tokį testą?

testukas TIKRAI NEIGIAMAS rolleyes.gif matosi tik ispaudas, kur turi buti antra juostele.... bigsmile.gif

QUOTE(the best @ 2011 04 16, 13:54)
Koks cia testukas? Ebay pirktas?

cia is Easy Cup istraukta juostele mirksiukas.gif

QUOTE(terese @ 2011 04 16, 13:58)
tiesa vakar darytas buvo ir eurovaistinės,ten blankiai blankiai rusvas brūkšnelis buvo...

va sitais tai as visai nepasitikiu, nes as kiek ju esu dariusi tai visi iki vieno rode antra LABAi neryskia juostele, bet nestumo nebuvo schmoll.gif o dariau tikrai ne viena ir ne tris mirksiukas.gif tai vat as ju daugiau nebeperku, nes kai ikuslini ta "nelemtaja" antra juostele apgavike, tai prisisvaigsti nesamu dalyku.... doh.gif tai as jau geriau brangesni ir kitos firmos, bet ne eurini... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(milda23 @ 2011 04 16, 20:19)
Ar pasidaret kraujo tyrima?  mirksiukas.gif

Aciu, kad paklausei 4u.gif Tyrimo nebesidariau, nes ryte dariausi NT ir pamaciau antra ruzava juostele, tiesa, ji nera tokia ryski, bet gerai iziurima. Be to man mmm velauoja jau beveik 2 sav. Testa dariausi, ta branguji is eurovaistines, pavadinimu viola ir ten parasyta, jei islenda antoji juostele blankesne, tai vistiek laikoma teigiamu rezultatu.
Atsakyti
QUOTE(*Feja* @ 2011 04 17, 07:39)
Aciu, kad paklausei  4u.gif  Tyrimo nebesidariau, nes ryte dariausi NT ir pamaciau antra ruzava juostele, tiesa, ji nera tokia ryski, bet gerai iziurima. Be to man mmm velauoja jau beveik 2 sav. Testa dariausi, ta branguji is eurovaistines, pavadinimu viola ir ten parasyta, jei islenda antoji juostele blankesne, tai vistiek laikoma teigiamu rezultatu.

Sveikinimai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*Feja* @ 2011 04 17, 09:39)
Aciu, kad paklausei  4u.gif  Tyrimo nebesidariau, nes ryte dariausi NT ir pamaciau antra ruzava juostele, tiesa, ji nera tokia ryski, bet gerai iziurima. Be to man mmm velauoja jau beveik 2 sav. Testa dariausi, ta branguji is eurovaistines, pavadinimu viola ir ten parasyta, jei islenda antoji juostele blankesne, tai vistiek laikoma teigiamu rezultatu.

sveikinu wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*Feja* @ 2011 04 17, 09:39)

didziausi sveikinimai thumbup.gif thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Feja* @ 2011 04 17, 10:39)

Nuostabu wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Aciu Jums merginos 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas. Ateinu ir as po savaitgalio prasinesti savo naujienu biggrin.gif
Dariausi NT, bet vel neigiamas verysad.gif artimiausiomis dienomis mmm turetu buti, bet tikiuos jog nesulauksiu ax.gif
Atsakyti