Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie nėštumo testus

Na mano testukai kitokie, kasetes formos, tai toks vaiduokliukas man pasitvirtino, atsiprasau jei sukeliau tusciu vilciu verysad.gif
As tai nenuleisciau ranku ir meginciau dar ryt pasidaryti is pat ryto, su pirmu slapimu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Chloe: 16 balandžio 2011 - 12:11
Sveikos merginos

Sveikinu visas pamaciusias issvajotasias II.
Bet kalbant apie pastovu testu gadinima ir bandyma iziureti tas juosteles, tai darosi juokinga. doh.gif Juk tik pinigus metate i bala, geriau pasidarykite kraujo tyrima ir tikrai zinosite nestuke.gif ar ne. Nereikes nervuotis. Po keliu dienu pakartojus kraujo tyrima suzinosite kaip auga skaiciukai, ar viskas gerai ir tada jau galesite drasiai eiti pas gydytoja. mirksiukas.gif
Nes is savos patirties galiu pasakyti, kad net 2 testai nerode visiskai nieko - nei vienos juosteles, o buvau nestuke.gif. Zinau, kad kartais testai buna brokuoti, bet kazkaip netikejau, kad 2 ir skirtingu firmu atitektu butent man. Tai po tokiu bajeriu nebesinori remti farmacijos doh.gif ir vaistiniu. Jau geriau sumoketi brangiau (velgi farmacijai, bet truputi rimtesnei), ir zinoti tikslu rezultata, o ne menamus vaiduoklius arba is vis nieko...
Sekmes visoms auginancioms nestuke.gif
Atsakyti
hegira,jums gal juokinga,o kažkam skaudu,kai lauki ilgai neskaičiuoji kiek išleidi pinigėlių testams,neskaičiuoji kaip čia užsidirbti didesnes išmokas..darai ir tikiesi įžiūrėti kad ir mažą galimybę.. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(terese @ 2011 04 16, 12:23)
Sveikos,merginos 4u.gif  Kaip pakomentuotumėte tokį testą?vakar rodė labai labai blankų vaiduoklį,šis yra šio ryto,bet bijau,kad nematyčiau to ko nėra verysad.gif  gal jau stogas važiuoja,gal tiesiog taip atrodo neigiami testai?

user posted image

man jis irgi neigiamas atrodo. antros rausvos juostelės net nėra, o tik įspaudas.
esu mačiusi ne vieną tokį įspaudą
Atsakyti
QUOTE(terese @ 2011 04 16, 10:23)
Sveikos,merginos 4u.gif  Kaip pakomentuotumėte tokį testą?vakar rodė labai labai blankų vaiduoklį,šis yra šio ryto,bet bijau,kad nematyčiau to ko nėra verysad.gif  gal jau stogas važiuoja,gal tiesiog taip atrodo neigiami testai?

Koks cia testukas? Ebay pirktas? As praeita cikla tokius su melynu galiuku dariau, 10 jautrumo, tai irgi labai anksti rode kazka panasaus i ta parausvejima. Gal kokias 3 dienas toki pat rode, paskui visiskai neigiami buvo, po to vel tokie parausvejimai, tai taip ir nesupratau ar buvo kas uzsikabine ar tokie testukai, bet mm atejo laiku.

P.S. Ar cia testukas neisdziuves ar kaip, nes visas kazkoks pasidenges rausvumu? g.gif Turetu buti baltas visas ir I arba II juosteles g.gif Bet tas rausvas pagrindas tai nera normalu, manyciau.
Papildyta:
QUOTE(vikta @ 2011 04 16, 11:47)
man jis irgi neigiamas atrodo. antros rausvos juostelės net nėra, o tik įspaudas.

As manau, kad kalba eina ne apie ta pilka "ispauda", bet labiau kaireje ta rozine truputi issiliejusia juostele g.gif
Atsakyti
čia easy cup puodelio testas,tik išimtas ax.gif
Papildyta:
tiesa vakar darytas buvo ir eurovaistinės,ten blankiai blankiai rusvas brūkšnelis buvo...
Atsakyti
QUOTE(vikta @ 2011 04 16, 14:47)

Galvočiau,kad silpnai teigiamas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(terese @ 2011 04 16, 11:57)
čia easy cup puodelio testas,tik išimtas ax.gif

Kiek skaiciau, tai easy cup patikimi, bet kai dar daug laiko iki mm, tai geriau nesitiketi per daug, nes jei ir yra uzkibe, tai vistiek gali viskas pasisalinti su mm.
O kodel testukas visas pasidenges rausvumu, kiek maciau easy cup testuku nuotrauku, tai baltas pagrindas budavo baltas visiskai g.gif
Atsakyti
QUOTE(the best @ 2011 04 16, 14:05)
Kiek skaiciau, tai easy cup patikimi, bet kai dar daug laiko iki mm, tai geriau nesitiketi per daug, nes jei ir yra uzkibe, tai vistiek gali viskas pasisalinti su mm.
O kodel testukas visas pasidenges rausvumu, kiek maciau easy cup testuku nuotrauku, tai baltas pagrindas budavo baltas visiskai g.gif

kodėl rausvas,negaliu atsakyti schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(terese @ 2011 04 16, 15:10)
kodėl rausvas,negaliu atsakyti schmoll.gif

Man toks neigiamas buvo schmoll.gif bet gal dar per anksti tiesiog ax.gif
Atsakyti
QUOTE(the best @ 2011 04 16, 13:54)
As manau, kad kalba eina ne apie ta pilka "ispauda", bet labiau kaireje ta rozine truputi issiliejusia juostele g.gif

manau, kad antra juostelė turėjo būti ten kur įspaudas. kiek esu mačiusi teigiamų NT ir būdavo įspaudas, visur II juostelė būdavo ties įspaudu

na, bet kokiu atveju, reikia laukti. iš tokio NT nieko psręsti negali, ypač kai iki mmm dar toli
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikta: 16 balandžio 2011 - 14:37
QUOTE(vikta @ 2011 04 16, 13:32)
manau, kad antra juostelė turėjo būti ten kur įspaudas. kiek esu mačiusi teigiamų NT ir būdavo įspaudas, visur II juostelė būdavo ties įspaudu

na, bet kokiu atveju, reikia laukti. iš tokio NT nieko psręsti negali, ypač kai iki mmm dar toli

Kiek girdejau atsiliepimu apie easy cup, tai ispaudo neturetu matytis. Man isvis nepatinka, kad tas testas toks keistas, ruzavas su keistais taskais g.gif As vertinciau kaip brokuota g.gif
Lauksim testuko pakartojimo, linkiu, kad butu tikrai II 4u.gif
Atsakyti