QUOTE(dulsyte @ 2011 04 14, 08:35)
labai tylus ir nuosirdus sveikinimai,linkiu tavo zirniukui tvirtai isikibti,o tau lengvo nesiojimo
QUOTE(lassie172 @ 2011 04 14, 08:43)
Puiku
Aciu, tikiuosi, kad viskas bus gerai
visoms planuojancioms linkiu greiciau sulaukti NT ryskiu dvieju juosteliu
QUOTE(*Feja* @ 2011 04 14, 09:11)
Laba
Norejau jusu paklausti. Situacija tokia, sirgau paskutini karta kovo 9 d. Iki siol mmm nesulaukiu. Su vyru planuojame leliuka, todel bandeme, taciau kiek darau NT jie vis neigiami (nors buvo keletas kuriu dariaus ir rode vaiduoklius, tai buvo rapid testai) Ir siandien man jau butu 37 CD
Kai turejo prasidet mmm jutau pilvo apacios skausma, taip lyg tureciau sirgt ir krutine skaudejo tik tiek,kad jutau lyg toki speneliu gnybima (nes paprastai man krutines isvis neskauda pries mmm). Dabar nieko nebejauciu. Ir jokiu kitu pozymiu nera. Tiesa kai laukiaus dukrytes, taip pat nejutau jokiu nestumo pozymiu
Gal esate kas susidure su tokia situacija? As tiesiog nezinau, ar man dar laukti, ar lekti pas gyd.
Feja, as gal del visa ko - konsultuociausi su gydytoja.. rapid testukai mane pvz buvo lb apgave su tais vaiduokliukais.. bet kiekvienos atvejis gali buti vis kitoks, todel manau, kad vertetu pasiskambint ar susitikt su medikais. Sekmes tau