Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie nėštumo testus

Sveikos,
norėčiau Jūsų nuomonės.. Paskutinį kartą mm buvo sausio 28d., ciklas reguliarus, dar kolkas nevėluoja mėnesinės, turėtų būti šiom dienom, tačiau jau daugiau nei savaitę labai skauda krūtinę, speneliai tapo jautrūs ir labai degino, maudė pilvo apačią, dažnai pučia pilvuką ir kelias dienas net jaučiau kažkokį gumulą įstrigusį gerklėje, nors atrodo, kad per anksti, gal jau įsikalbu sau unsure.gif . Kadangi niekada nėra taip buvę, nusprendžiau pasidaryti testą iki mm. 21d. pasidariau RapiPreg testą, labai gaila, kad jį gavau, neįspėjau vyro, kad to nepirktų. Per 5min nesulaukiau II, todėl nuėjau toliau miegoti, savijauta buvo prasta. Vyras juokias iš manęs, sako tokį dalyką darai ir nueini miegoti neišlaukus 10min. biggrin.gif Išsimiegojusi pažiūrėjau į testą, pamačiau ryškias, tikrai ne vaiduoklišas II, tačiau nežinau ar galima laikyti teisingu atsakymu, tuo labiau, kad tai buvo RapiPreg testas, apie jį prisiskaičiau, kad dažnai nesąmonės rodo schmoll.gif kitą dieną naudojau Easy test, išryškėjo antra matoma, tačiau nelabai ryški juostelė per reikiamą laiką. Nežinau, ar galiu jau džiaugtis, ar dar ne. Vyras ta neryškia juostele netiki, tai ir man kyla abejonės. Dabar nusipirkau bitutės testą, tik nežinau, kada gadinti jį, lyg ir maudžia pilvą, bijau, kad ateis nelaukiamos mm... deja, tetsukų nuotraukų negaliu įkelti, palikau namuose juos smile.gif
Atsakyti
Taip....Manau kad gali save laikyt nestuke.gif , o dar tikslumo dėlėi pasidaryt jautrų violos testą, ir jei vėl ne per daug ryškumo, tada jau hcg tyrimas pasakys teisybę... o jei pasakys, tada junkis prie 2015 lapkritinukų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tutte4 @ 2015 02 23, 21:12)
Sveikos,
norėčiau Jūsų nuomonės.. Paskutinį kartą mm buvo sausio 28d., ciklas reguliarus, dar kolkas nevėluoja mėnesinės, turėtų būti šiom dienom

kiek trunka tavo ciklas, nes man irgi paskutines mmm buvo sausio 28d, gal ir man jau testas rodytu jei buciau nestuke.gif . nes dienos kada testa daryt sunku laukti doh.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, noriu ir aš pasidalinti savo patirtimi smile.gif Likus savaitei iki mėnesinių labai pradėjo skaudėti krūtis, visiškai pasikeitė bendras savijauta. Pradėjo svaigti gaolva, burnoje atsirado gumulas, jautrumas kvapams. Užvėlavus mėnesinėms 3-4 dienas padariau testą After5. Iš pradžių pasirodė viena juostelė, pažiūrėjus į testą po 10 min atsirado antroji, bet labai neryški . Iš to paties šlapimo pasidariau NT Pregna, bet nieko neparodė. Kitą rytą vėl pakartojau Pregna, bet vėl viena našlaitėlė... Tą pačią dieną pasidariau HCG, ir man rodo 3-4 nėštumo savaitę... nestuke.gif
Atsakyti
Sveikutes, labai norėčiau, kad pasidalintumėte patirtimi apie bitutės testus... pasidariau šiandien ryte, dabar man 21CD (ciklas 25-26 dienos), neiškart, maždaug po pusvalandžio pamačiau neryškią antrą liniją (gaila, negaliu įkelti foto). Iš patirties - ar bitutės testai vaiduokliuoja?
Atsakyti
labas,
noriu as irgi pasidalinti savo istorija..
paskutines mm buvo sausio 24..ir dar neateina..jau 51 ciklo diena...testai neigiami(paskutini dariausi 43 ciklo diena) siaip mano ciklas 31 diena..
neramu, gal kokios ligos kabinasi..sad.gif

gal gali veluoti del to kad maitinau leliuka beveik 9 men? viso sirgau jau 3 kartus..nereguliarios..kelios dienos pirmyn kelios atgal svyruodavo..pas gine buvau lapkricio pradzioje, sake viskas tvarkoje. Ar gali but kokia nors cista? per kiek laiko issivysto jos?ar galejo gine nepastebet?

siaip jauciuosi gerai,retai pamaudzia pilvo apacia, pas daktare tik kovo 26 diena..nebegadinu testu..

gal dar kam nors taip velavo?...ar cia jau vadinti kad dingo?sad.gif
Atsakyti
hmmm tema tik su klausimasi,bet atsakymu nerasta...nu bet uzduosiu ir as sklausima biggrin.gif
niekur nerandu parasyta,bututes testo jautrumas?
pregna test jautrumas?
gal zinot kuris jautresnis?
Atsakyti
QUOTE(LelelinA @ 2015 04 01, 11:55)
hmmm tema tik su klausimasi,bet atsakymu nerasta...nu bet uzduosiu ir as sklausima biggrin.gif
niekur nerandu parasyta,bututes testo jautrumas?
pregna test jautrumas?
gal zinot kuris jautresnis?

Jie visi pas mus yra berods 20 miu. Tikrai ne jautresni. 10 miu as siusdavaus jau.
Atsakyti
Laba diena ,issiemiaiu varine spirale ir kelios dienos po to turejau nesaugiu santykiu .Zodziu dabar savaite veluoja dariaiusi 3 testus 2 benu ir 1 bitutes neigiami.Manau jau turetu rodyt jei nestumas butu?Tik ne su rytiniu dariaiu ,bet turetu rodyt santykiai buvo vasario gale.
Atsakyti
Labas smile.gif

Mmm man visada buvo nereguliarios (na, išskyrus tada, kai KT vartojau smile.gif ) bet po KT metimo ciklai buvo 37, 42 dienas, dabar trečias ciklas eina jau 53 diena, per tą laiką jau 3 testus pasidariau - neigiami g.gif Pas ginekologę po švenčių tik išeis nuvykti.. Nebežinau nei ką galvoti.. g.gif
Atsakyti
Sveikos,

neigiami testai (jokiu vaduokliu..), 2 men jokiu mm...
Skaudanti krutine..
Hm kl, ar buna, kad buna moteris enstuke, o testai rodo neigiama?
Atsakyti
QUOTE(meiliausmeile @ 2015 04 06, 14:02)
Sveikos,

neigiami testai (jokiu vaduokliu..),  2 men jokiu mm...
Skaudanti krutine..
Hm kl, ar buna, kad buna moteris enstuke, o testai rodo neigiama?

Jei testa darotes dabar, tai gali buti. Berods hcg kai persoka 10tukst ir jo gamyba perima placenta,.nebe kraujas ir slapimas, nestumo testai nebefiksuoja ir rodo neigiama.. kreipkites i gydytoja
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ragany: 06 balandžio 2015 - 13:28