Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie nėštumo testus

QUOTE(gagniete @ 2013 10 07, 17:04)
Aciu uz komentarus smile.gif
pasinaudojau visais, viskas pasitvirtino  rolleyes.gif

kaip suprantu galima sveikinti? bigsmile.gif saunios naujienos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gagniete @ 2013 10 07, 18:04)
Aciu uz komentarus smile.gif
pasinaudojau visais, viskas pasitvirtino  rolleyes.gif

super naujienos thumbup.gif thumbup.gif sveikinimai! 4u.gif
Atsakyti
aciu smile.gif
Atsakyti
Sveikos:) man iskilo klausimas del rapipreg testuku, pasidariau du viena rytini viena vakarini abu kaip ir teigiami ner tokie ryskus, bet teigiami. Dabar prisiskaiciau apie ju nepatikimuma, tai sutrikau ar tikrai abu gali meluot? Gal kam taip buvo? Cd26 g.gif bet kuriuo atveju ryt nusipirksiu kitos firmos, nu bet dar to nebuvo g.gif
Atsakyti
Bugasijus, mano tokia pati situacija. Vakar pirkau Rapipreg - per 3 minutes isryskejo antra juostele, blanki tokia. Po geros valandos testas kazkaip issiliejo. Nulekiau i vaistine antro - vel antra juostele, bet dar blankesne. Siandien ryte pasidariau dar viena - neigiamas. Po valandos - vel lyg tokia issikraipiusi antra juostele. Nezinau ka ir galvot... verysad.gif
Atsakyti
Eikit sau biggrin.gif Aš IRGI šiandien pasidariau Rapipreg... Ir rodo vaiduokliuką, pakankamai ryškų! Prisiskaičiau čia... Ir suabejojau blink.gif Nors žinokit man jau kokia penkta diena taip akivaizdžiai ir praktiškai nuolat maudžia pilvo apačią, tai stipriau, tai silpniau... O šiandien dar ir strėnas pradėjo skaudėti blink.gif O mėnesinės dar tik duri prasidėti pirmadienį. Žodžiu, NEŽINAU, bet taip pilvo nuolat nėra dar maudę...
Tai galvoju čia jau džiaugtis ar kaip.... Reikės kitos firmos išmėginti bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos, kaip manote, ar nėštumo testas 23 ciklo dieną parodytų bent vaiduokliuką? Kada ovuliacija įvyko nežinau... doh.gif o po tepliojimo (panašaus į implantacinį) praėjo 4 dienos... Mąstau, gal geriau kraujo testuką pasidaryti - tik kad nėštumo testai pigesni (aišku, jei neperki jų po vieną kasdien)... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ravelsa @ 2014 09 17, 07:51)
Sveikos, kaip manote, ar nėštumo testas 23 ciklo dieną parodytų bent vaiduokliuką? Kada ovuliacija įvyko nežinau... doh.gif o po tepliojimo (panašaus į implantacinį) praėjo 4 dienos... Mąstau, gal geriau kraujo testuką pasidaryti - tik kad nėštumo testai pigesni (aišku, jei neperki jų po vieną kasdien)... blush2.gif

Sveikutes, esu visiskoje sumaistyje, zodziu pradesiu nuo to kad jauciuosi nescia:-D. Mmm turejau 6 rugsejo, kaip ir viskas tvarkoj butu, tik kad tos mmm labai jau keistos buvo. Velavo 2 dienas tada patepliojo tamsiai taip, kita diena lyg ir normaliai susirgau, bet kraujas toks tamsus juodad, jokio maudimo kaip kad kol pramusa... Pasirgau gal diena ir gal 3 pratepliojo rudai net and tamponu nereikejo. Nu galvoju gal si men. Tokios mmm, neimu i galva kol pirmadieni neprasidejo pykinimas, apetito nera jau gal 3 sav. Ir supykina taip greitai i antra dienos puse. Labai silpna... Zodziu vakar pasidariau testa jis neigiamas. Bet vis jauciuosi klaikiai. Pilvo apacia tempia taip. Siandien leksiu vakare pas giniu ziuret kame ten reikalas... Jau apie visokius negimdinus pridigalvojau...
Atsakyti
QUOTE(Ravelsa @ 2014 09 17, 10:51)

Man ryt 23 CD ir jaučiu, kad neištversiu ir pasidarysiu ryte testuką. Po ND per vaisingas dienas bus 10 dienų praėję.. biggrin.gif
Atsakyti
sveikos merginos 4u.gif
As ir pasipasakosiu.. jau galvojau kad viskas gerai yra, kad ju zirniukas uzkibo, pilva maude, apetitas didelis ir pastaraja savite taipp rugsciai valgiau, nes taip norejau, cia kaip tik turejo mm prasideti, o pas mane jos reguliarios, nu ar vienos dienos paklaida, nusirkau testa, pasidariau ir nieko, tik vienas pagaliukas.. nu sakau reikia antra darytis, dar palaukiau pora dienu, mm jau savaite veluoja, tad nusipirkau antra testa, grizau namo ir.. susirgau verysad.gif tai taip liudna dabar.. jau tikrai gslvojau kad galim dziaugtis, ypac kad mm velavo, cia jau pagrindinis pozymis, ir va.. liudna..
Atsakyti
Sveikos merginos. Na ir as pasipasakosiu... 4u.gif Jau 5 metai kaip gaudom gandru, bet... schmoll.gif Tiek NT sugadinau per tuos metus.. blush2.gif per ta laika du kartus jau zirniukas pabego, bet ka padaryti, dirbame toliau blush2.gif Tai va. Si karta viskas kitaip kazkaip.. menesines velavo 3 dienas, paskui tris dienas tepe rudai, paskui prasidejo menesines- neskausmingos ir negausios, kurios buvo tik 2 dienos, vietoj 5, kaip visada... paskui dvi dienas visai jokiu iskyru nebuvo. o po to vel 3 dienas tepe raudonai.. per tas dienas sugadinau 2 NT, bet tik (I) pasirode. Uzvakar buvau pas gine. Apziurejusi mane ant kedes ir isklausiusi mane, pasake, kad visdelto galiu but nescia.. bet kai pasiziurejo echoskopu, tikrai pasake, kad ne nescia. -tipo atrodo viskas taip, kaip po menesiniu.. Turejau namie 2 skirtingus NT. Viena dariau uzvakar po gines, kita siandien.. Abu rodo vaiduoklius.. Ka manot, ka tai galetu reiksti? Tikriausiai "smegenu nestumas"-kaip ir kiekviena menesi pries menesines... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Di-ana @ 2014 11 06, 16:00)
Sveikos merginos. Na ir as pasipasakosiu...  4u.gif  Jau 5 metai kaip gaudom gandru, bet...  schmoll.gif  Tiek NT sugadinau per tuos metus..  blush2.gif  per ta laika du kartus jau zirniukas pabego, bet ka padaryti, dirbame toliau  blush2.gif  Tai va. Si karta viskas kitaip kazkaip.. menesines velavo 3 dienas, paskui tris dienas tepe rudai, paskui prasidejo menesines- neskausmingos ir negausios, kurios buvo tik 2 dienos, vietoj 5, kaip visada...  paskui dvi dienas  visai jokiu iskyru nebuvo. o po to vel 3 dienas tepe raudonai.. per tas dienas sugadinau 2 NT, bet tik (I) pasirode. Uzvakar  buvau pas gine. Apziurejusi mane ant kedes ir isklausiusi mane, pasake, kad visdelto galiu but nescia.. bet kai pasiziurejo echoskopu, tikrai pasake, kad ne nescia. -tipo atrodo viskas taip, kaip po menesiniu.. Turejau namie 2 skirtingus NT. Viena dariau uzvakar po gines, kita siandien.. Abu rodo vaiduoklius.. Ka manot, ka tai galetu reiksti? Tikriausiai "smegenu nestumas"-kaip ir kiekviena menesi pries menesines...  g.gif

O kada smileysex.gif.? Gal kaip tik kabinosi zirniukas, o dabar jau praėjo daugiau laiko dėl to ir matai vaiduokliukus? g.gif
Atsakyti