Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie nėštumo testus

QUOTE(-Vakare- @ 2013 07 20, 04:14)
Taip laukiates  thumbup.gif  sveikinimai  4u.gif

Pritariu atellla- itartinas tas gydytojos komentaras, kad del vyro problemu galit pastot nevietoj  doh.gif  manau viskas bus gerai.

Pas gine dar anksti eiti, 4 sav nestumo dar gali nematyt (nes dar tik 2 sav nuo apvaisinimo, tai kelios dienos (max savaite) po implantacijos, viskas ten milimetru dydziu ir daznai dar tokiu metu nesimato), tada tik papildomi nervai bus. Geriau uzsirasykit po 2-3 sav vizitui, tada jau tikrai matysis ir jau sirdele turetu plakti, tai nereik papildomai nerimauti kad ko nemate ar kas neaisku (del nematymo)  4u.gif

as ir pritarciau eiti pas gydytoja ne anksciau kaip po 2 savaiteliu 4u.gif dar karta sveikinu drinks_cheers.gif kai labiausiai nesitiki stebuklai ir ateina wub.gif
Atsakyti
Sveikutes,

O gal kas galetumet pasakyti kokie testai jautriausi? Na turiu omeny kur parduotuvese ar vaistinese galima butu nusipirkti ( kad internetu pardavineja ten tuos 10 jautrumo tai zinau) kiek skaiciau tai nebent easy cup tas is jautresniu..o gal dar kokiu zinot? ax.gif Nes kiek esu pirkus jautresniu nei 25 nesu uztikus.. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(JJN @ 2013 08 01, 08:35)
Sveikutes,

O gal kas galetumet pasakyti kokie testai jautriausi? Na turiu omeny kur parduotuvese ar vaistinese galima butu nusipirkti ( kad internetu pardavineja ten tuos 10 jautrumo tai zinau) kiek skaiciau tai nebent easy cup tas is jautresniu..o gal dar kokiu zinot?  ax.gif  Nes kiek esu pirkus jautresniu nei 25 nesu uztikus..  schmoll.gif

Manau verciausia pora dienu palaukt ir daryt belekoki is vaistines, nes tas kur internete man tai parode fake vaiduokli doh.gif o kad puodeliai jautrus tai taip bet 10 lt vaistinese man atrodo nei nera...
Atsakyti
QUOTE(atellla @ 2013 08 01, 18:10)
Manau verciausia pora dienu palaukt ir daryt belekoki is vaistines, nes tas kur internete man tai parode fake vaiduokli  doh.gif  o kad puodeliai jautrus tai taip bet 10 lt vaistinese man atrodo nei nera...

Yra RIMI parduotuvese kosmetikos skyriuose mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(atellla @ 2013 08 01, 19:10)
Manau verciausia pora dienu palaukt ir daryt belekoki is vaistines, nes tas kur internete man tai parode fake vaiduokli  doh.gif  o kad puodeliai jautrus tai taip bet 10 lt vaistinese man atrodo nei nera...

O tas vaiduoklis greit isryskejo ar testui isdziuvus?
Atsakyti
QUOTE(aga&aga @ 2013 08 01, 20:09)
O tas vaiduoklis greit isryskejo ar testui isdziuvus?

Kol buvo slapias buvo sviesiai rausvas o isdziuves papilkejo unsure.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos,

Esu cia naujoke ir labai reiketu jusu patarimu. Pasidariau siandien testuka ir nelabai suprantu antros linijos :/ ... ji kazkokia plonyte ir kreiva...
Ikleciau foto, tik nzn kaip :/
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Idomu ir man su tais testais smile.gif
Mm veluoja jau beveik savaite, bet testas rodo vaiduokliuka ir tas isryskeja neiskart o iki 5 min smile.gif
Ir taip 2 testai.
Ir nezinau laukiuosi ar ne smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gagniete @ 2013 10 05, 11:51)
Sveikos smile.gif
Idomu ir man su tais testais smile.gif
Mm veluoja jau beveik savaite, bet testas rodo vaiduokliuka ir tas isryskeja neiskart o iki 5 min smile.gif
Ir taip 2 testai.
Ir nezinau laukiuosi ar ne smile.gif

na geriausiai atsakytu kraujo tyrimas mirksiukas.gif
Atsakyti
na ir as manau smile.gif eisiu darytis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gagniete @ 2013 10 07, 10:21)
na ir as manau smile.gif eisiu  darytis  biggrin.gif

o NT nebandet siandien kartot? Jei laukiates, tai tie vaiduokliukai siandien (lyginnt su pries 2 dienas darytais) jau labiau ir/ar greiciau rysketu 4u.gif tik tokios pacios firmos NT reiktu 4u.gif bet aisku jei yra galimybe krauja priduot, tas jau visai aiskiai atsakys 4u.gif
Atsakyti
Aciu uz komentarus smile.gif
pasinaudojau visais, viskas pasitvirtino rolleyes.gif
Atsakyti