Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie nėštumo testus

QUOTE(atellla @ 2013 07 18, 12:35)
To jei ant OT ryskesne juostele ir rausva? Tai WTF? Ka tai reiskia?

reiskia, kad reik maziau testu darytis, tada ir streso maziau bus biggrin.gif
OT kartais gali indikuot nestuma (dazniausiai pradeda reaguot pries NT), bet nevisad tas pasitvirtina, tai manau apskritai geriau negadint OT, kai jau ciklo galas, nes tik papildomos nezinios ir nerimo prideda schmoll.gif sekmes laukianciom II 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-Vakare- @ 2013 07 19, 06:27)
reiskia, kad reik maziau testu darytis, tada ir streso maziau bus  biggrin.gif
OT kartais gali indikuot nestuma (dazniausiai pradeda reaguot pries NT), bet nevisad tas pasitvirtina, tai manau apskritai geriau negadint OT, kai jau ciklo galas, nes tik papildomos nezinios ir nerimo prideda  schmoll.gif  sekmes laukianciom II  4u.gif

Taip taip jau apsiskaiciau, kad i OT nera ko žiuret. Šį ryta antra juostele vis dar labai blanki, bet truputi ryskesne nei vakar rolleyes.gif laukiam rytojaus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(atellla @ 2013 07 18, 11:08)
Ar ant tu testuku kur is ebay, su melynu galiuku matosi ta juostele kur turetu but teigiamas? Nes kiek anksciau dariau ivairiu firmu nesimatydavo nieko, o db kazkas matosi lb lb neryskiai  ax.gif

sveikos, as naudoju testuka is Maximos, iki mm dar 4 d . ir matau juostele antra neriskia, idomu ar jie isdziuvus palieka antra juostele matoma?
Atsakyti
QUOTE(Jasminele7 @ 2013 07 19, 10:47)
sveikos, as naudoju testuka is Maximos, iki mm dar 4 d . ir matau juostele antra neriskia, idomu ar jie isdziuvus palieka antra juostele matoma?

skaiciau daug komentaru , kad jie vaiduokliauja is oro, o man kiek esu dariusi juos NIEKADA nera rode absoliuciai jokiu vaiduokliuku smile.gif siulau nusipirkti kitoki testuka ir pabandyti rytoj ryte smile.gif
Atsakyti
sveikos/.

jei du testai, tuo paciu metu padaryti, dienos metu rodo II...tai tikrai laukiuosi?

ar testukai rodo II,net jei ir nestumas ne vietoje ir ttt...?

visko cia prisiskaiciau g.gif
Atsakyti
QUOTE(mammy1 @ 2013 07 19, 23:25)
sveikos/.

jei du testai, tuo paciu metu padaryti, dienos metu rodo II...tai tikrai laukiuosi?

Taip, laukiesi 4u.gif sveikinimai, neprisigalvok blogu dalyku, viskas pas tave vietoj, dziaukis mirksiukas.gif
Atsakyti
o Dievuzeliau..tikrai??!! negali buti bigsmile.gif bigsmile.gif

nebuna tokiu stebuklu....As tik taip bijau,kad nebutu kur nevietoj,ar dar koks velnias...

nes pries planuojant leliu,pgl vyro tyrimus- buvo nekas. is viso neaisku su pastojimu....tad sako jei ir pastociau,gali buti ne vietoj ir panasiai...nu vienu z...

o cia sast- ir per viena menesi nesumas??!!

negi buna stebuklu....

cia tada prie to pacio...kada man eiti pas gin kad jau matytu viska? ir is viso..kazin kiek esu nescia...?
zymejausi kada buvo sex dienos,zinau kada buvo ovuliacija (pgl online kalendoriu)..bet dbr is kur zinot kiek laiko nestumas jau.. g.gif

patiko man tada testai ,padarius viena parode II,is karto bandziau kita biggrin.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(mammy1 @ 2013 07 19, 23:50)
o Dievuzeliau..tikrai??!! negali buti bigsmile.gif  bigsmile.gif

nebuna tokiu stebuklu....As tik taip bijau,kad nebutu kur nevietoj,ar dar koks velnias...

nes pries planuojant leliu,pgl vyro tyrimus- buvo nekas. is viso neaisku su pastojimu....tad sako jei ir pastociau,gali buti ne vietoj ir panasiai...nu vienu z...

o cia sast- ir per viena menesi nesumas??!!

negi buna stebuklu....

cia tada prie to pacio...kada man eiti pas gin kad jau matytu viska? ir is viso..kazin kiek esu nescia...?
zymejausi kada buvo sex dienos,zinau kada buvo ovuliacija (pgl online kalendoriu)..bet dbr is kur zinot kiek laiko nestumas jau.. g.gif

patiko man tada testai ,padarius viena parode II,is karto bandziau kita biggrin.gif  drinks_cheers.gif

Jei gydytoja taip sake, kad gali but ne vietoj ( nors neisivaizduoju kuo vyras detas del implantacijos vietos) tai siulau ilgai nelaukt, nestumas skaiciuojamas nuo pirmos paskutiniu buvusiu menesiniu dienos, nebent ovuliacija labai velavo... kelinta diena sirgai mmm ir kada buvo ovuliacija? smile.gif
Atsakyti
nu nezinau,cia gydytoja man rodos truputi shamane smile.gif Niekad pries tai problemu nebuvo,nei persileidimu,nei ko..
As tikiuosi viskas bus labai gerai, Tik nesuvokiu-kaip taip greitai pastojau. Tada ryt suktelsiu paklausti,kada priims..

O man buvo paskutines MM birzelio 21d, o ovuliacija liepos 6. Dbr turejo prasideti MM liepos 18 kazkur..
cia aisku viskas pgl kalendoriu online...
tai va...kazin kiek laiko tas nestumas..ir keliu sav galetu viska jau matyti...?
Atsakyti
QUOTE(mammy1 @ 2013 07 20, 00:13)
nu nezinau,cia gydytoja man rodos truputi shamane smile.gif Niekad pries tai problemu nebuvo,nei persileidimu,nei ko..
As tikiuosi viskas bus labai gerai, Tik nesuvokiu-kaip taip greitai pastojau. Tada ryt suktelsiu paklausti,kada priims..

O man buvo paskutines MM birzelio 21d, o ovuliacija liepos 6. Dbr turejo prasideti MM liepos 18 kazkur..
cia aisku viskas pgl kalendoriu online...
tai  va...kazin kiek laiko tas nestumas..ir keliu sav galetu viska jau matyti...?

Linkiu, kad viskas butu gerai 4u.gif nestumui tavo 4 savaites, puslyte jau turbut pamatytu, o 6 savaiciu jau buna ir sirdute pasimato smile.gif
Atsakyti
aciu Jums labai, nuraminote ir nuteiket teigiamai.... 4u.gif
pranesiu po gyd apziuros situacija;)

neuzmigsiu sianakt....

cia stebuklas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mammy1 @ 2013 07 19, 23:25)
sveikos/.

Taip laukiates thumbup.gif sveikinimai 4u.gif

Pritariu atellla- itartinas tas gydytojos komentaras, kad del vyro problemu galit pastot nevietoj doh.gif manau viskas bus gerai.

Pas gine dar anksti eiti, 4 sav nestumo dar gali nematyt (nes dar tik 2 sav nuo apvaisinimo, tai kelios dienos (max savaite) po implantacijos, viskas ten milimetru dydziu ir daznai dar tokiu metu nesimato), tada tik papildomi nervai bus. Geriau uzsirasykit po 2-3 sav vizitui, tada jau tikrai matysis ir jau sirdele turetu plakti, tai nereik papildomai nerimauti kad ko nemate ar kas neaisku (del nematymo) 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Vakare-: 20 liepos 2013 - 04:16