Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie nėštumo testus

QUOTE(atellla @ 2013 07 16, 12:12)
Siandien 26CD, pasidariau dbest testuka ir neigiamas..turbut jau reikia laidoti viltis si menesiuka... sad.gif

o kokio ilgio jusu ciklas? siaip retai kuriai NT parodo dar mmm neveluojant, tai nepulkit iskart nurasinet viltis, tiesiog kantrybes ir bus matyt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-Vakare- @ 2013 07 16, 12:27)
o kokio ilgio jusu ciklas? siaip retai kuriai NT parodo dar mmm neveluojant, tai nepulkit iskart nurasinet viltis, tiesiog kantrybes ir bus matyt  4u.gif

Kiek skaiciau vaiduokiuku temoj tai 26 - 27 diena jau rodo dazniausiai, o ciklas mano praeitas 29 buvo, uzsilaiko kartais iki kokiu 34...
Atsakyti
QUOTE(atellla @ 2013 07 16, 13:03)
Kiek skaiciau vaiduokiuku temoj tai 26 - 27 diena jau rodo dazniausiai, o ciklas mano praeitas 29 buvo, uzsilaiko kartais iki kokiu 34...

kiekvienas ciklas yra individualus, jei ciklas trunka 26-28 dienas, tada taip- 26- 27 jau gali sulaukt vaiduokliuko (ir tai nevisada), jei jusu ciklas si menesi yra 34 dienos, tai 26-27 diena, dar net implantacija gali but neivykus.
O buna apie 15 dienu pries mmm, implantacija po apvaisinimo ivyksta per 6-12 dienu, NT pradeda vaiduokliaut apie 2-3+ dienos po implantacijos. Uztai daznai NT nerodo nieko iki nepasirodziusiu mmm dienos. Taippat, kad pamatyt vaiduokliuka taip anksti reikia labai jautraus NT. Patarciau apsisarvuot kantrybe, ir laukt 34CD, jei iki tada nebus mmm- tada darykit NT ir jau gal kazka rodys, kartais tenka palaukt ir pora dienu PO nepasirodziusiu mmm 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-Vakare- @ 2013 07 16, 13:09)
kiekvienas ciklas yra individualus, jei ciklas trunka 26-28 dienas, tada taip- 26- 27 jau gali sulaukt vaiduokliuko (ir tai nevisada), jei jusu ciklas si menesi yra 34 dienos, tai 26-27 diena, dar net implantacija gali but neivykus.
O buna apie 15 dienu pries mmm, implantacija po apvaisinimo ivyksta per 6-12 dienu, NT pradeda vaiduokliaut apie 2-3+ dienos po implantacijos. Uztai daznai NT nerodo nieko iki nepasirodziusiu mmm dienos. Taippat, kad pamatyt vaiduokliuka taip anksti reikia labai jautraus NT. Patarciau apsisarvuot kantrybe, ir laukt 34CD, jei iki tada nebus mmm- tada darykit NT ir jau gal kazka rodys, kartais tenka palaukt ir pora dienu PO nepasirodziusiu mmm  4u.gif

Aciu aciuks.gif
Labai apsiskaiciusi esat ir sugebat sugrazint prota i zeme thumbup.gif
Atsakyti
Ar ant tu testuku kur is ebay, su melynu galiuku matosi ta juostele kur turetu but teigiamas? Nes kiek anksciau dariau ivairiu firmu nesimatydavo nieko, o db kazkas matosi lb lb neryskiai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(atellla @ 2013 07 18, 11:08)
Ar ant tu testuku kur is ebay, su melynu galiuku matosi ta juostele kur turetu but teigiamas? Nes kiek anksciau dariau ivairiu firmu nesimatydavo nieko, o db kazkas matosi lb lb neryskiai  ax.gif

Turi būti rožinė juostelė, ne kitokios spalvos mirksiukas.gif jei jau teigiamas.
Atsakyti
To jei ant OT ryskesne juostele ir rausva? Tai WTF? Ka tai reiskia?
Atsakyti
QUOTE(atellla @ 2013 07 18, 13:35)
To jei ant OT ryskesne juostele ir rausva? Tai WTF? Ka tai reiskia?

Mergyt, nusiramink tu, nes per visas temas stresuoji blink.gif wink.gif reiškiasi, kad tavo0 stiprūs hormonai, OT temoje rašo, kad OT gali ne tik vaiduokliuoti, o ir ryškiai rodyti iki pat apsirgimo smile.gif o gal tau ovuliacija antra ar vėliau čia ? anksčiau darydavaisi, niekada nebūdavo ?
Paprasčiausia būtų ryte pasidaryti NT smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Amota @ 2013 07 18, 18:16)
Mergyt, nusiramink tu, nes per visas temas stresuoji  blink.gif  wink.gif reiškiasi, kad tavo0 stiprūs hormonai, OT temoje rašo, kad OT gali ne tik vaiduokliuoti, o ir ryškiai rodyti iki pat apsirgimo  smile.gif  o gal tau ovuliacija antra ar vėliau čia ? anksčiau darydavaisi, niekada nebūdavo ?
Paprasčiausia būtų ryte pasidaryti NT  smile.gif

Ne per visas stresuoju, o per tris OT neuzskaitau esu rami jau (Beveik)lab tai ai jau noriu tu bruksneliu tai ir pergyvenu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(atellla @ 2013 07 18, 11:08)
Ar ant tu testuku kur is ebay, su melynu galiuku matosi ta juostele kur turetu but teigiamas? Nes kiek anksciau dariau ivairiu firmu nesimatydavo nieko, o db kazkas matosi lb lb neryskiai  ax.gif

As ir ant tu testu matau ta juostele. Nuo pirmadienio darau, ir ant visu matosi, ant keliu siek tiek i rausvuma, kitu pilkos. Siandien 26 CD tai negaliu dar pasakyti ka cia reiskia, bent jau mano atveju. Iki mm liko 2 dienos wacko.gif Parasysiu koks finalas mano bus 4u.gif Linkiu tau stiprybes ir kantrybes "vaiduokliu medziokleje" console.gif zinok, kad esi ne viena tokia friends.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vikute20 @ 2013 07 18, 20:55)
As ir ant tu testu matau ta juostele. Nuo pirmadienio darau, ir ant visu matosi, ant keliu siek tiek i rausvuma, kitu pilkos. Siandien 26 CD tai negaliu dar pasakyti ka cia reiskia, bent jau mano atveju. Iki mm liko 2 dienos  wacko.gif  Parasysiu koks finalas mano bus  4u.gif  Linkiu tau stiprybes ir kantrybes "vaiduokliu medziokleje"  console.gif  zinok, kad esi ne viena tokia  friends.gif  4u.gif

O anksciau neesi tokiu dariusi? smile.gif labai smagu kad turiu nerimo drauge friends.gif
Atsakyti
QUOTE(atellla @ 2013 07 18, 22:30)
O anksciau neesi tokiu dariusi? smile.gif labai smagu kad turiu nerimo drauge friends.gif

Kiek esu darius testu, tai man nepasitvirtindavo bespalviai, pilki vaiduokliai. Net ir keli rausvi nieko nereiske. doh.gif Tai sedziu sukandus dantis, ir laukiu kol atsiras rausva juostele wub.gif Dar priklauso nuo vertinimo laiko, kada isryskeja. Mano po laiko. Kolkas stebiu situacija, nes realiai ir objektyviai vertinant nera dar kuo dziaugtis doh.gif 4u.gif
p.s. del jauciamu nestumo pozymiu nesuku sau galvos, nes is patirties sakau, is didelio noro tureti 2.gif net rytinis pykinimas atsiranda doh.gif tai stengiuosi buti kantri ir islikti sveiko proto umn.gif lotuliukas.gif
Atsakyti