Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie nėštumo testus

QUOTE(Būk_čia @ 2013 06 07, 07:45)
Supermamos, gal galite išsakyti savo nuomonę apie RapiPreg tiesioginį testą (tą, ant kurio tiesiai reiki viską atlikti  biggrin.gif ).

Šįryt pasidariau tokį NT. Po 5 min dar nelabai kas matėsi, po 10 min - pradėjo vaidentis, o po 15 min. - aiškus http://ipix.lt/pm/JN5Y/testas.html.
Daugiau nei po 15 min. jau nebegalima vertinti.

Iš pradžių apsidžiaugiau, kad va, pagaliau matau teigiamą NT. O vėliau pasiskaičiau, kad yra merginų, kurioms RapiPreg firmos testukai vaiduokliavo, nors nėštumo nebuvo.  doh.gif

Nebežinau ką galvoti. Pasidaryčiau easy cup'ą, bet nebeturiu "medžiagos" tyrimui.  biggrin.gif

Ką jūs galvojate? Ar kam nors taip buvo, nors realiai nėštumo nebuvo?  g.gif

Na ką gi, galiu pasakyti, kad aš be reikalo skaičiau visokius atsiliepimus ir supanikavau. Net tinkamai paveikslėlio neįkėliau doh.gif lotuliukas.gif
RapiPreg testukais tikrai galima pasitikėti. thumbup.gif Tą patį rodė ir tos dienos vakare, kitą dieną ir dar po kelių dienų daryti testukai.
Atsakyti
QUOTE(Būk_čia @ 2013 06 16, 13:43)
RapiPreg testukais tikrai galima pasitikėti.  thumbup.gif Tą patį rodė ir tos dienos vakare, kitą dieną ir dar po kelių dienų daryti testukai.

Sveikinimai su nestuke.gif, lengvo jums neštumo wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
As dariausi Rapipreg ir rode vaiduokli. Kita diena dariausi dbest is euro rode vaiduokli, kuris dingo po 5min. Ir visi kiti rode aiskius neigiamus. Siandien ir vakar taip kraujuoju kad apie joi nestuma nera net kalbos. Tai tiketi galima kuo tik nori:( laukimas ir kantrybe tik pades. Pinigu tik ismeciau ir nervus susigadinau.
Atsakyti
Sveikos merginos,

gal as nelabai i tema, bet kaip manote ar OV gali rodyti nestuma?

Parbegau namo, ir pasidariau OV, nes turiu atsargu, o NT tik viena turiu belikusi ir noriu ryt ryte pasidaryti pries einant pas gyd. OV teigiamas snd!!! Pries savaite dariausi NT jis buvo neigiamas, bet jau antra savaite maudzia pilvo apacia, jau truputi ir pykinti pradeda...

Visokiu nuomoniu radau nete apie tai, kad OV gali veikti kaip NT, tik bijau per anksti dziaugtis.
Atsakyti
QUOTE(CyprusSky @ 2013 06 26, 18:09)
Sveikos merginos,

Parbegau namo, ir pasidariau OV, nes turiu atsargu, o NT tik viena turiu belikusi ir noriu ryt ryte pasidaryti pries einant pas gyd. OV teigiamas snd!!! Pries savaite dariausi NT jis buvo neigiamas, bet jau antra savaite maudzia pilvo apacia, jau truputi ir pykinti pradeda...

Visokiu nuomoniu radau nete apie tai, kad OV gali veikti kaip NT, tik bijau per anksti dziaugtis.

Sveika,

pas mane irgi OT buvo teigiamas,bet susirgau menesinemis,bet visko gali buti manau smile.gif
Papildyta:
QUOTE(žibutė26 @ 2013 06 26, 20:59)
Sveika,

pas mane irgi OT buvo teigiamas,bet susirgau menesinemis,bet visko gali buti manau smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Būk_čia @ 2013 06 07, 07:45)
Ką jūs galvojate? Ar kam nors taip buvo, nors realiai nėštumo nebuvo?  g.gif

Jei nėštumo nebūdavo, visi NT man nieko ir nerodydavo smile.gif
Siūlyčiau nusipirkt dar kitokį NT, tada viskas bus aiškiau wink.gif

QUOTE(Būk_čia @ 2013 06 16, 13:43)
RapiPreg testukais tikrai galima pasitikėti.  thumbup.gif Tą patį rodė ir tos dienos vakare, kitą dieną ir dar po kelių dienų daryti testukai.

Sveikinu wub.gif

QUOTE(CyprusSky @ 2013 06 26, 19:09)
Sveikos merginos,

Iš asmeninės patirties sakau -gali smile.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos, reikalinga pagalba - tik nezinau, ar cia rasau... Esme tame, kad 3 dienos iki menamu menesiniu pradzios pasidariau testa, kadangi jauciausi keista - uzvaiduokliavo. po to testo seke dar begale testu, kurie aiskiai vaiduokliavo ir rode 2 juosteles, visi skirtingu firmu. Atejus menamai menesiniu dienai, pasidartius testa, jis buvo blankesnis. Ir dabar toliau blanksta, tioksliau isleika toks pat kaip ir pirmaja diena, visgi dar islikusios 2 juosteles (mm veluoja 3-ia diena).Pas ginekologe iki pirmadienio - antradienio galimybes nueiti nera. Ar gali buti, kad esu visgi uzkibusi, ir del menamu mm man taip viskas vyksta, ar reiketu susirupinti del neryskejancio testo ir kuo skubiau (gal net siandien ) bandyt patekt pas ginekologe/laukti mm? Testu pasidariau kaip isprotejusi gal 20 doh.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(sheila1988 @ 2013 07 13, 08:32)
Sveikos, merginos, reikalinga pagalba - tik nezinau, ar cia rasau... Esme tame, kad 3 dienos iki menamu menesiniu pradzios pasidariau testa, kadangi jauciausi keista - uzvaiduokliavo. po to testo seke dar begale testu, kurie aiskiai vaiduokliavo ir rode 2 juosteles, visi skirtingu firmu. Atejus menamai menesiniu dienai, pasidartius testa, jis buvo blankesnis. Ir dabar toliau blanksta, tioksliau isleika toks pat kaip ir pirmaja diena, visgi dar islikusios 2 juosteles (mm veluoja 3-ia diena).Pas ginekologe iki pirmadienio - antradienio galimybes nueiti nera. Ar gali buti, kad esu visgi uzkibusi, ir del menamu mm man taip viskas vyksta, ar reiketu susirupinti del neryskejancio testo ir kuo skubiau (gal net siandien ) bandyt patekt pas ginekologe/laukti mm? Testu pasidariau kaip isprotejusi gal 20  doh.gif  unsure.gif

kokio ryskumo juosteles gaunat? gal iseina nufotkint ir imest cia?
Is to ka paraset- jei pradejo blankti ir kuo toliau tuo maziau matos, gaila, bet tai nera geras zenklas verysad.gif greiciausiai uzkibo, bet neisitvirtino gerai ir neuzilgo prasides 'mmm' (kurios yra ankstyvas persileidimas). Pas ginekologe nera tikslo lekti, nes esant tokiai ankstyvai stadijai nei per ekoskopa kazka matys, nei kazka padaryti gales unsure.gif as palaukciau kokia savaite, stebeciau kas vyksta (ar prasides mmm) ir tada eiciau pasitikrint unsure.gif
Atsakyti
Na va cia 3 dienos iki mm testukas:
user posted image
o cia pastaruju 3 dienu...
user posted image
Be situ testu buvo dar belekiek ju (na as esu su problemomis - policistuke, tai darau kaip isprotejusi)...
Siaip pirmasis testas parode iskarto, melynas tas. Nusipirkau ju daugiau ir isvykau uz miesto, paskutiniai trys d-best is maximos, tai jie ir is pradziu labai jau neryskiai rode, tik neramu, kad nelabai ryskeja... gala as cia paranojike? bet nuo pirmadienio juk labiau isrysket turejo, ar klystu?
Ziurint i d best testus, tai pirmasis - vakar ryto antrasis-vakaro, paskutinis sio ryto.
Dabar skaitau viska ka parasiau ir jauciuosi isprotejusi psichine ligone, su tokiu paranojisku testui darymu smile.gif)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sheila1988: 13 liepos 2013 - 10:29
QUOTE(sheila1988 @ 2013 07 13, 10:26)
Siaip pirmasis testas parode iskarto, melynas tas.
bet nuo pirmadienio juk labiau isrysket turejo, ar klystu?
Ziurint i d best testus, tai pirmasis - vakar ryto antrasis-vakaro, paskutinis  sio ryto.

Problema lyginant skirtingus testus- kad ju jautrumas gali skirtis, uztai jei maziau jautresni testai- ir maziau ryskus rezultatas butu g.gif

Ziurint i pirma melyna NT (3 dienos iki mmm) ir i antra melyna testa (kada jis darytas?) tai antras yra ryskesnis, o ir kaip supratau greiciau isryskejo? g.gif

Tada lyginant d best testus (ignoruoju vidurini, nes jis darytas kitu paros metu) apatinis taippat lyg truputi ryskesnis, o ir padieniui daryti, tai normalu, kad tik mazas padidejimas g.gif

Siaip imant- per 6 dienas hCG turejo nemazai padidet, tai as jau tikeciausi ryskesniu rezultatu. Bet mano akim jie nesakyciau, kad blanksta, tai sunku kazka 100% pasakyt schmoll.gif

Jei yra galimybe- isigykit dar viena melyna testuka ir pakartokit ryte, tada galesit palygint su pirmu ir antru ir bus matyt, ar ryskeja ar ne g.gif Taippat, jei yra galimybe, galit kraujo hCG pasidaryt (bet is vieno ats nieko aiskaus nebus, teks po poros dienu ji pakartot, tai vienaip ar kitaip teks laukt). Suprantu jusu nerima ir nora zinot, bet siuo metu vienaip ar kitaip telieka laukt ir bus matyt kaip bus unsure.gif
Ginekologe siuo metu nieko dar nematys ir nieko padaryt negales, kad ir kazka matytu, tai stenkites nepanikuot, nestresuot ir kiek imanoma atsipalaiduot ir ilsetis ir manau po poros/keliu dienu jau bus aisku ar kyla hCG ir NT ryskeja ar ne unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Vakare-: 13 liepos 2013 - 10:53
Tai vat butent, kad tuos testus as pirkau Vilniuje, o dabar esu kitam mieste ir cia tik d best testu yra... Niekur newrandu melynu. Taip, tie du melyni manau yra jautresni, nes kita dienapo pirmojo padarymo nusipirkau ir melynu ir visu kitu skirtingu, ir melynas greiciau isryskejo negu visi kiti, bet visuose vaiduokliavo, nei vienas neparode neigiamo. O dabar, kai jau 3 dienos kaip turi but mm, man ir pilva skauda lyg pramust turetu, bet testai visvien rodo.. Matyt reikia tiesiog laukt pirmadienio, kad galeciau nusipirkti testa melyna ir pakartoti, o po to pas ginekologe rasytis jeigu neprasides mm. vakar vakare krutine pabrinko, o speneliai jautrus pasidare, o daugiau jokiu pozymiu apart to jausmo kaip pries mm.. Vienu zodziu aciu uz pagalba, bandysiu islaukt pirmadienio nebesidariusi jokiu testu ir palikti viska taip, kaip yra, kad negadinciau sau nervu smile.gif susirgsiu - vadinasi taip reikia smile.gif nesusirgsiu - vadinasi viskas gerai smile.gif
Atsakyti
Na simptomai kaip ir priklauso, kai kiausinelis tvirtinas panasus jausmas kaip pries mmm buna. Kad krutine dabar pajautrejo- geras zenklas. Kiti simptomai dazniausiai iki 5-6 sav neprasideda. Taip, kad tikrai meskit mintis salin (kiek iseina) ir po keliu dienu jau bus aiskiau kas ir kaip. Praneskit kita savaite kaip einas 4u.gif
Atsakyti