Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie nėštumo testus

QUOTE(-Vakare- @ 2013 05 04, 17:05)
O tai dezutes neturit?  g.gif  Visi ipakavimai turi labai aiskius paveiksliukus kuris atsakymas yra teigiamas ir kuris ne, taippat informacijos lapelis buna viduj, kur aiskiai viskas paaiskinama.

lotuliukas.gif Taip viskas yra ir graziai parodyta, bet isejo visai ne taip kaip paveksliuke - nusidaze visas popieriukas violetiniai, jokiu juosteliu nera. 4u.gif
Atsakyti
merginos, imetu savo ov testa. iki menesiniu liko 1-2 dienos. mano ciklas kazkur apie 26 dienas. ar gali buti man velyva ovuliacija ar galiu buti nestuke.gif ? ka jus manot? http://www.part.lt/p...6239cb3b873.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo upeliux: 04 gegužės 2013 - 18:50
su tais OT sunku susigaudyt.. vis dažniau pagalvoju, kad juos reikia daryti pagal paskirtį- ovuliacijai susekti, o ne nėštumui diagnozuoti. Man mm turi būt po 6 dienų, bet vakar OT panašiai kaip Taviškis atrodė...
Atsakyti
NT irgi rodo teigiama 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Fui777 @ 2013 05 04, 18:36)
lotuliukas.gif  Taip viskas yra ir graziai parodyta, bet isejo visai ne taip kaip paveksliuke - nusidaze visas popieriukas violetiniai, jokiu juosteliu nera. 4u.gif

jei gaunas kitaip, nei nurodoma instrukcijoj- tada brokuotas testas net nebandyciau tokio vertint schmoll.gif pirkit nauja ir kartokit 4u.gif

QUOTE(upeliux @ 2013 05 05, 00:09)

sveikinu 4u.gif
Atsakyti
aciu 4u.gif labai netiketai cia viskas ivyko rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(upeliux @ 2013 05 04, 19:49)
merginos, imetu savo ov testa. iki menesiniu liko 1-2 dienos. mano ciklas kazkur apie 26 dienas. ar gali buti man velyva ovuliacija ar galiu buti  nestuke.gif ? ka jus manot?    http://www.part.lt/p...6239cb3b873.jpg

Manau, kad reikia sveikinti wink.gif

QUOTE(upeliux @ 2013 05 05, 01:09)

O dabar jau tikrai sveikinu smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Pikciurrnele @ 2013 05 27, 18:45)
Merginos, gal domina - turiu likusiu nestumo testuku. Vieno kaina 1 ltl. Galioja iki 2015.01 men, kiekvienas graziai kaip priklauso supakuotas atskiroje pakuoteje. As Kaune, bet galiu siusti pastu. Rasykite i az

skelbimu lenta
Atsakyti
Laba diena 4u.gif
Gal jus ismanesnes padesit man,nes jau visai galva susisuko doh.gif
Ar gali NT vaiduokliaut nesant nestuke.gif ?
Mano situacija tokia
Nustojau vartot KT balandzio menesi, mmm prasidejo balandzio12.iki sios mmm nesulaukiu.NT dariau geguzes 21d. baltut baltutelis. o dabar jau 3 diena vajduokliauja.
Tai vai ir negaliu suprast ar poKT koks hormonu sutrikimas del to vaiduokliauja,ar sutriko ciklas del to O ivyko veliau ir dabar yra nestumas mazesnis negu skaiciuojant nuo paskutiniu mmm?
Atsakyti
QUOTE(kinder_surprise @ 2013 05 29, 16:08)
Laba diena 4u.gif
Gal jus ismanesnes padesit man,nes jau visai galva susisuko doh.gif
Ar gali NT vaiduokliaut nesant nestuke.gif ?
Mano situacija tokia
Nustojau vartot KT balandzio menesi, mmm prasidejo balandzio12.iki sios mmm nesulaukiu.NT dariau geguzes 21d. baltut baltutelis. o dabar jau 3 diena vajduokliauja.
Tai vai ir negaliu suprast ar poKT koks hormonu sutrikimas del to vaiduokliauja,ar sutriko ciklas del to O ivyko veliau ir dabar yra nestumas mazesnis negu skaiciuojant nuo paskutiniu mmm?

Greiciausiai po KT nutraukimo velavo O ir todel veliau pastojote, o jei pastojote - taip nestumas bus trumpesnis, nei skaiciuojant nuo paskutiniu mm 4u.gif Kartokite NT po keliu dienu, turetu rysketi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingutevi @ 2013 05 29, 17:43)
Greiciausiai po KT nutraukimo velavo O ir todel veliau pastojote, o jei pastojote - taip nestumas bus trumpesnis, nei skaiciuojant nuo paskutiniu mm 4u.gif Kartokite NT po keliu dienu, turetu rysketi  4u.gif

Ryt bandysiu priduot kraujuka 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Ingutevi @ 2013 05 29, 17:43)
Greiciausiai po KT nutraukimo velavo O ir todel veliau pastojote, o jei pastojote - taip nestumas bus trumpesnis, nei skaiciuojant nuo paskutiniu mm 4u.gif Kartokite NT po keliu dienu, turetu rysketi  4u.gif

Ryt bandysiu priduot kraujuka 4u.gif
Atsakyti
Supermamos, gal galite išsakyti savo nuomonę apie RapiPreg tiesioginį testą (tą, ant kurio tiesiai reiki viską atlikti biggrin.gif ).

Šįryt pasidariau tokį NT. Po 5 min dar nelabai kas matėsi, po 10 min - pradėjo vaidentis, o po 15 min. - aiškus http://ipix.lt/pm/JN5Y/testas.html.
Daugiau nei po 15 min. jau nebegalima vertinti.

Iš pradžių apsidžiaugiau, kad va, pagaliau matau teigiamą NT. O vėliau pasiskaičiau, kad yra merginų, kurioms RapiPreg firmos testukai vaiduokliavo, nors nėštumo nebuvo. doh.gif

Nebežinau ką galvoti. Pasidaryčiau easy cup'ą, bet nebeturiu "medžiagos" tyrimui. biggrin.gif

Ką jūs galvojate? Ar kam nors taip buvo, nors realiai nėštumo nebuvo? g.gif
Atsakyti