Sveikos, gal kas žinot, kada anksčiausiai gali pradėti rodyti vaiduokliuką? Man pagal mėnesines turėtų būti 8 savaitės, bet prieš savaitę kai žiūrėjo, sakė panašu į 5 ar dar mažiau (turėjo būti 7), ir įtaria nesivystantį.
Bet mano mėnesinės labai nereguliarios, tai gali būti ir mažesnis. Aną savaitę matė tik per vaginalinį echo, paprastai nematė, bet širdutė jau plakė, šiandien matė per išorinį, bet sakė, kad vis tiek dar lyg per mažai. Tai va, bandau pagal testą psakaičiuot koks gali būt nėštumas, pirmą vaiduokliuką pamačiau prieš tris su puse savaitės. Kitą dieną po NT buvo lašas kraujo ant kelnaičių, tai pagalvojau gal implantacinis kraujavimas.
Ar gali vaiduokliuką rodyt tik kelios dienos po pastojimo (tada man dabar būtų apie 6 savaites, kas visai turbūt gali būti pagal tokius echo rezultatus?)?
NT rezultatą parodo tik po implantacijos praėjus kelioms dienoms (tik po implantacijos pradeda gaminits HCG), taigi tas lašelis kraujo negalėjo būti implantacinis (jeigu jį radote po NT). O testai kiekvienai parodo skirtingai, tai čia sunku pasakyt kada anksčiausiai, bet mano manymu tai ne anksčiau kaip 7DPO...