Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie nėštumo testus

QUOTE(Akcentas_chow_chow @ 2012 03 05, 11:51)
as cia biski kvailai bet, HCG tyrimui padaryti reikia pas ginekologa kreiptis ar tiesiog pas seimos daktara ?

HCG daryti nereikia siuntimo is gydytojo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Forinta @ 2012 03 05, 09:27)
Cia jau tikrai teigiamas testukas. Pasidaryk HCG tyrima ir zinosi 100% atsakyma. Pas ginekologa reiketu apsilankyti 6-8 sav. mirksiukas.gif

nesuprantu, kam daryti kraujo testą, jeigu NT labai aiškiai teigiamas? juk 1 taip ryškiai rūžavai nudažo tik hcg. tai jeigu jo yra šlapime, kaip gali nebūti kraujyje? pinigų mėtymas, laiko gaišimas, bereikalingas važinėjimas į kliniką.

pati vakar ryte pamačiau tokį po 5min, bet ryškėti po truputį ėmė iškart. šįryt jau ryškiau. ir dar vienas vakare. pasirodo, su vakariniu šlapimu ryškiausias. galvodavau, kad vakare nerodo blush2.gif mėnkės pagal O turėtų būti ryt ar šiandien
Atsakyti
merginos, toks durnas klausimas, ar gali NT ir O testai buti teigiami abu vienu metu? As kaip ir laukiuosi jau 6 savaite, pas gine einu pirmadieni, siandien ant durniaus pasidariau ovuliacijos testa, ir oba. Paziurekite foto,aisku O testas neryskus bet matosi, o NT labai ryskus, realiai abi juostukes vienodos

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Akcentas_chow_chow @ 2012 03 15, 08:03)
merginos, toks durnas klausimas, ar gali NT ir O testai buti teigiami abu vienu metu? As kaip ir laukiuosi jau 6 savaite, pas gine einu pirmadieni, siandien ant durniaus pasidariau ovuliacijos testa, ir oba. Paziurekite foto,aisku O testas neryskus bet matosi, o NT labai ryskus, realiai abi juostukes vienodos

user posted image

http://www.peeonastick.com/opkhpt.html
Jei nesupranti laisvai, pasiversk per google verteja, prasme tikrai suprasi, kodel nusidazo vienodai ir NT ir OT juosteles 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingutevi: 15 kovo 2012 - 20:22
QUOTE(Akcentas_chow_chow @ 2012 03 15, 07:03)

user posted image

taip, O testas gali būti teigiamas ir pastojus. viskas gerai
Atsakyti
QUOTE(teplė @ 2012 03 14, 22:07)
nesuprantu, kam daryti kraujo testą, jeigu NT labai aiškiai teigiamas? juk 1 taip ryškiai rūžavai nudažo tik hcg. tai jeigu jo yra šlapime, kaip gali nebūti kraujyje? pinigų mėtymas, laiko gaišimas, bereikalingas važinėjimas į kliniką.

kiekvienas turi teise rinktis mirksiukas.gif jeigu pasidarius NT vis tiek kirba abejones tai kodel gi nepasidaryt HCG, o beto juk buna atveju kai ir testukas rodo klaidingai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dženy @ 2012 04 02, 07:56)
kiekvienas turi teise rinktis  mirksiukas.gif jeigu pasidarius NT vis tiek kirba abejones tai kodel gi nepasidaryt HCG, o beto juk buna atveju kai ir testukas rodo klaidingai  4u.gif

...O kaip jis gali rodyt klaidingai jei jis rodo HCG, o HCG gali būt tik neštumo arba ligos atveju, taip, kad jei NTII tai jei ne nėščia vistiek reik eit pas gydytoją ligos ieškot mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ...sara...: 03 balandžio 2012 - 12:56
Sveikos, gal kas žinot, kada anksčiausiai gali pradėti rodyti vaiduokliuką? Man pagal mėnesines turėtų būti 8 savaitės, bet prieš savaitę kai žiūrėjo, sakė panašu į 5 ar dar mažiau (turėjo būti 7), ir įtaria nesivystantį.

Bet mano mėnesinės labai nereguliarios, tai gali būti ir mažesnis. Aną savaitę matė tik per vaginalinį echo, paprastai nematė, bet širdutė jau plakė, šiandien matė per išorinį, bet sakė, kad vis tiek dar lyg per mažai. Tai va, bandau pagal testą psakaičiuot koks gali būt nėštumas, pirmą vaiduokliuką pamačiau prieš tris su puse savaitės. Kitą dieną po NT buvo lašas kraujo ant kelnaičių, tai pagalvojau gal implantacinis kraujavimas.

Ar gali vaiduokliuką rodyt tik kelios dienos po pastojimo (tada man dabar būtų apie 6 savaites, kas visai turbūt gali būti pagal tokius echo rezultatus?)?
Atsakyti
QUOTE(karinaj @ 2012 04 05, 17:47)
Sveikos, gal kas žinot, kada anksčiausiai gali pradėti rodyti vaiduokliuką? Man pagal mėnesines turėtų būti 8 savaitės, bet prieš savaitę kai žiūrėjo, sakė panašu į 5 ar dar mažiau (turėjo būti 7), ir įtaria nesivystantį.

Bet mano mėnesinės labai nereguliarios, tai gali būti ir mažesnis. Aną savaitę matė tik per vaginalinį echo, paprastai nematė, bet širdutė jau plakė, šiandien matė per išorinį, bet sakė, kad vis tiek dar lyg per mažai. Tai va, bandau pagal testą psakaičiuot koks gali būt nėštumas, pirmą vaiduokliuką pamačiau prieš tris su puse savaitės. Kitą dieną po NT buvo lašas kraujo ant kelnaičių, tai pagalvojau gal implantacinis kraujavimas.

Ar gali vaiduokliuką rodyt tik kelios dienos po pastojimo (tada man dabar būtų apie 6 savaites, kas visai turbūt gali būti pagal tokius echo rezultatus?)?

NT rezultatą parodo tik po implantacijos praėjus kelioms dienoms (tik po implantacijos pradeda gaminits HCG), taigi tas lašelis kraujo negalėjo būti implantacinis (jeigu jį radote po NT). O testai kiekvienai parodo skirtingai, tai čia sunku pasakyt kada anksčiausiai, bet mano manymu tai ne anksčiau kaip 7DPO... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Forinta @ 2012 04 05, 20:42)
NT rezultatą parodo tik po implantacijos praėjus kelioms dienoms (tik po implantacijos pradeda gaminits HCG), taigi tas lašelis kraujo negalėjo būti implantacinis (jeigu jį radote po NT). O testai kiekvienai parodo skirtingai, tai čia sunku pasakyt kada anksčiausiai, bet mano manymu tai ne anksčiau kaip 7DPO... g.gif

aišku, na, bet atrodo viskas gerai, nuėjau kitą dieną pas kitą ginekologę, tai pasakė, kad vaisius kaip 7 savaičių, o gemalinė pūslelė kaip 6, na bet tokių neatitikimų lyg būna. Bet sakė, dar po 10 dienų ateit pasitikrint. Tai 7 savaitės kaip tik viską man ir atitinka smile.gif
Atsakyti
Pirma karta darau testa 4u.gif - kasete dBest, jokiu juosteliu nera schmoll.gif - iki C raides nusidaze violetiniai... g.gif Taip turi buti? Ir tada koks atsakymas?
Atsakyti
QUOTE(Fui777 @ 2013 05 04, 15:59)
Pirma karta darau testa 4u.gif  - kasete dBest, jokiu juosteliu nera schmoll.gif  - iki C raides nusidaze violetiniai...  g.gif  Taip turi buti? Ir tada koks atsakymas?

O tai dezutes neturit? g.gif Visi ipakavimai turi labai aiskius paveiksliukus kuris atsakymas yra teigiamas ir kuris ne, taippat informacijos lapelis buna viduj, kur aiskiai viskas paaiskinama.
Atsakyti