Oho, net 4 valandas, as tik 35 minutes laikiau , na gal cia todel, kad vien chna
QUOTE(Sulu @ 2011 05 20, 22:32)
man nusidazo, net ir kakta oranaziniai.
jeigu vien chna, man irgi nusidažo (bet greit labai nusiplauna). jei su basma, nenusidažo.
QUOTE(brita33 @ 2011 05 20, 18:42)
Labas, pabandziau dazyti plauku sruoga vien su chna is zalio pakelio, kur maximose buna pirkti, tai galvos oda nusidaze raudonai, ar jums taip buna?
Tokia?
Taip, tokia
QUOTE(brita33 @ 2011 05 20, 23:38)
Taip, tokia
Kai dažausi žolėm man oda šiek tiek nusidažo(tiesa ne raudonai, nes viena chna niekada nedažiusi), bet po kelių plovimų atsiplauna. Aš irgi jei turiu galimybę laikau 4 val.
as kaktos kraštus patepu nedideliu sluoksniu sausu klijų netoksiški ,vėliau nulupu
QUOTE(vika8625 @ 2011 05 21, 07:46)
as kaktos kraštus patepu nedideliu sluoksniu sausu klijų netoksiški ,vėliau nulupu
Labai geras patarimas
O kokiais klijais tepi? Nes tie klijai, kuriuos namuose vaikai naudoja, tai visi, sakyciau, ne sausi
QUOTE(brita33 @ 2011 05 20, 23:06)
Oho, net 4 valandas, as tik 35 minutes laikiau , na gal cia todel, kad vien chna
Viena chna nesu bandzius dazyti,man labiau patinka ruda spalva :)gal kai viena,tai ir nudazo oda?;} laikydavau 2,poto 3valandas,bet visada gaudavosi sviesiau nei noreciau,tai dabar laikau 4valandas,jei kada istversiu pabandysiu dar ilgiau nes ausys labai,taip sakant,nutirpsta:DDD
Na, o as jau nusidaziau ryzai, girdejau, kad tikroji spalva pasirodo i trecia diena, ar tai tiesa? Ar tamseja kazkiek gal?
QUOTE(Stikliukas @ 2011 05 18, 11:25)
Tokia žaliam pakelyje iš maximos tik plaukai nuotraukoj blondiniški. Dar nusipirkau iš eurokos bespalvę chną, jau kitoks įpakavimas, dar nebandžiau, bet manau, kad tas pats bus
QUOTE(Vilmutee-JE @ 2011 05 21, 11:34)
Labai geras patarimas
O kokiais klijais tepi? Nes tie klijai, kuriuos namuose vaikai naudoja, tai visi, sakyciau, ne sausi
http://english.fila....big_690x340.jpg
tokius. lengvai nusiima, kvapas malonus