QUOTE(Vilmutee-JE @ 2011 05 02, 17:11)
Sveikos merginos,
prisijungsiu prie jusu ir as
Nusprendziau nebekankinti savo plauku ivairiais cheminiais dazais ir pabandyti naturalius dazymo budus. Nezinau kas ir kaip gausis, bet nepabandzius nesuzinosiu
Tai dabar bandau suvokt ka, kaip ir su kuo reik daryt. Tik kaip suprantu, tos chna ir basma yra ivairiu rusiu ar gamintoju (net nezinau kaip cia pavadint) ? Ir reikia gerai zinot proporcijas, jas maisant? Sunku kol kas man dar
Ir kiek zinau, pereinant nuo cheminiu prie naturaliu dazu reikia daryti pertrauka tarp dazymu apie 2 men, ar galima ir maziau? Paskui liksiu zalia
prisijungsiu prie jusu ir as
Nusprendziau nebekankinti savo plauku ivairiais cheminiais dazais ir pabandyti naturalius dazymo budus. Nezinau kas ir kaip gausis, bet nepabandzius nesuzinosiu
Tai dabar bandau suvokt ka, kaip ir su kuo reik daryt. Tik kaip suprantu, tos chna ir basma yra ivairiu rusiu ar gamintoju (net nezinau kaip cia pavadint) ? Ir reikia gerai zinot proporcijas, jas maisant? Sunku kol kas man dar
Ir kiek zinau, pereinant nuo cheminiu prie naturaliu dazu reikia daryti pertrauka tarp dazymu apie 2 men, ar galima ir maziau? Paskui liksiu zalia
As daziau po cheminiu dazymo praejus apie 2 sav.Zalia netapau Bet mano spalva buvo tamsi,su sviesintais plaukais reikia atsargiau.Vien chna duos ne tokia tamsia spalva ir daugiau ryza ,galima bandyt visokiu priedu dadiet (paskaitykit tema),su basma bus spalva tamsesne ir siek tiek su raudonumu.Bet cia viskas labai individualiai.Labai priklauso nuo plauko.Musu rinkoje yra ir chna ir basma tik iranietiska.niera jinai labai bloga.