QUOTE(Čiaaš @ 2012 01 12, 09:46)
Tai kaip supratau vienodos spalvos nepavyko išgauti
O kas su Rainbow negerai? Ar pati spalva nepatiko? man dabar tiktų bet kokia spalva, svarbu nebūtų marga galva
Jokiu būdu nesakau, kad su Rainbow kas nors negerai. Tiesiog- jei prieš tai dažyta tamsiai, o ataugę yra žili, tai tikrai nebus vienoda spalva, bent jau kokius pirmus 5 dažymus. Dabar man jau pavyksta vienodą spalvą gauti (net per tamsią), bet tik "dvižingsniuojant". Rainbow žilų (kai jų daug arba visa galva
) taip nenudažys (nebent per daug daug kartų)
Jei jūssų spalva prieš tai buvo šateniška - yra šansų. Mano buvo beveik juoda.
Papildyta:
QUOTE(jotvingė @ 2012 01 13, 20:05)
Gal kuri nors esate per daug prisipirkusi Rainbow dark brown arba Khadi dark brown, arba Rainbow medium brown ir galetumete man viena pakeli is ju parduoti.
...o labiausiai bijau, kad nesigautu kaip buna pas mociutes, kurios dazo xna/basma: nei tai juodi, nei rudi, nei zali... ir dar is veido ismusa. O mano galvoje jau labai nemazai zilu plauku, ataugusios saknys 2 cm, o kiti rudai dazyti, bet stipriai nusiplove.
Turiu, galėčiau, bet aš Žemaitijoj
O šiaip galima pradžioj ir su žaliosiomis pakuotėmis iš Maximos eksperimentuoti. Įdomu, kiek tas "labai nemažai žilų"
Pvz.: 1 Xna+2 Basma. Jei per ryžai - dar vien su basma. Ir tada bus matyti, kaip dažosi, ko norisi. Primenu: maišant kartu didesnė tikimybė "pažaliuoti", o ir šviesiau gaunasi. Dvižingsniuojant tamsiau. Po tokių "stipresnių aplikacijų" ir Rainbow geriau, vienodžiau kibs.
Sėkmės