QUOTE(Mantilė @ 2011 12 17, 21:45)
ar Dark Brown nudažytų mano plaukus kaštonine spalva, jei dabar maniškiai nuo chna truputi ryži...?
19 puslapyje yra įdėta Jadzkos nuotrauka, kokia spalva gaunasi su Rainbow dark brown. Mano spalva tokia pati. Manau, kad ryžokus plaukus tikrai nurudintu:)
Papildyta:
QUOTE(Rasa:) @ 2011 12 17, 17:20)
O Aubrey Organics plaukų balzamą irgi siunčiatės iš iHerb ar Lt perkat - man rodos, Euro vaistinėje mačiau - ar tas pats? Ir kuo jis ypatingas?
Aaa, radau, kad pigiau gaunasi
Bet pažiūrėjau iHerb- ten laaaaabai daug rūšių
Kaži kuris geriausiai tiktų sausiems, slenkantiems?
Ir dar - kažkur čia skaičiau, kad dedama ir graikiškų riešutų (ar jų kevalų) miltelių, tik neberandu. Ar juos vietoj Basmos/Indigo deda? Kuo jie gerai? Ir - kur jų gauti, niekaip nerandu, gal jie kaip kitaip vadinasi?
Aš perku Iherb'e, nes daug pigiau nei LT. Na, man jie geriausi. Geriausias bandytas buvo, turbūt
http://www.iherb.com...25-ml/8797?at=0, bet visa tai labai asmeniška, patarti sudėtinga. O dėl graikiškų riešutų, tai nežinau, apsieinu be jų...
Papildyta:
QUOTE(micefee @ 2011 12 17, 16:49)
DHL pristatymas ir muitas neturi nieko bendro.
Muito neskaičiavo, nes siuntė iš Vokietijos, o, kaip žinia, Lietuva ir Vokietija yra toj pačioj Europos Sąjungoj.
Ačiū už paaiškinimą, vis mąsčiau kaip čia gavosi, bet taip ir nedašuto
Papildyta:
QUOTE(Taboo @ 2011 12 17, 17:04)
Sveikos dažytojos
Jau rašiau, kad nusidazius pirmą karta gavosi žali plaukai. Po to dar karta dažiau su basma, truputį dingobtas žalumas ir plaukai tapo pilki, tokia pakankamai natūralūs galai. Tamsoki.
Klausimas būtų kai man padaryti tuos galus bent kiek rusvesnius? Visai raudonų nenoriu, labiau tokių kaštoninių.
Gal pabandykit nusidažyti sumaišius chna ir basmą 1:1 ?