Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų dažymas chna,basma ir kitomis žolėmis

QUOTE(micefee @ 2011 07 12, 18:33)
Nusidažo auksiniu atspalviu.

Eik tu sau swoon.gif tai gal basmos nedėjai? O tas auksinis atspalvis tai tik atspalvis, o pats plaukas ne geltonas? Vilmutee-JE rašo kad iš antro karto susivienodino g.gif Prisipirkau iš Eurokoso dėžutėse Irano basmos ir chna. Tikrai savo nuotraukėlių galėtumėt įkelti, tam puslapyje visos gražios, gal dar nuo žolielių kokybės labai priklauso?
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2011 07 05, 15:11)

Cia mano, dazau zolem 4 men, saknys naturalios pilkas blondinas toks vidutinis, like plaukais pries tai buvo sviesinti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 13 liepos 2011 - 10:05
Sveikutes, naturalistes tongue.gif Jau du kartus daziau plaukus su chna ir bastma. pirma karta 2 etapais, bet kaip irmam kartui neryskai gavosi, antra karta daziau kol kas tik chna kol kas, betkas labiausiai nervina, kad labai ryski spalva gaunasi aplink kakta, visi plaukai daugiau maziau tamsus, o aplink kakta tokie sviesus ir ryskys gaunasi, ka jus darot, kad taip nebutu?????????? Siaip planuoju uzsidazyti ant virsaus bastma, bet svarstau galimybę dazyti tik su chna, bet labai nervina tas ryzas "vainikas" doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lėja_ @ 2011 07 17, 10:19)
Sveikutes, naturalistes  tongue.gif  Jau du kartus daziau plaukus su chna ir bastma. pirma karta 2 etapais, bet kaip irmam kartui neryskai gavosi, antra karta daziau kol kas tik chna kol kas, betkas labiausiai nervina, kad labai ryski spalva gaunasi aplink kakta, visi plaukai daugiau maziau tamsus, o aplink kakta tokie sviesus ir ryskys gaunasi, ka jus darot, kad taip nebutu??????????  Siaip planuoju uzsidazyti ant virsaus bastma, bet svarstau galimybę dazyti tik su chna, bet labai nervina tas ryzas "vainikas"  doh.gif

Geriausiai sulygina dažnat iš pradžių chna, o po to basma. Mano plaukai taip pat smilikiniuose nusidažo dažant tik chna oranžine spalva, kuri po kiek laiko nublunka.
Atsakyti
daziau pirma karta, dejau 3saukstus chna ir 1,5 basma, nieko beveik nenusidaze verysad.gif po kiek laiko galima kartot? o jei dazyt pirma chna o paskui basma tai iskarto, galima, chna isplauni ir tepi basma, ar isdziovin pries tai reikia plaukus?
Atsakyti
Aš nesuprantu, kaip kitoms nenusidažo? g.gif Aš dabar irgi užsitepus sėdžiu...
Atsakyti
galvoju gal nereikia aliejaus pilti, nuo jo gal apsauginė plėvelė susidaro ir todėl blogai dažo?
Atsakyti
QUOTE(Čiaaš @ 2011 07 17, 17:34)
daziau pirma karta, dejau 3saukstus chna ir 1,5 basma, nieko beveik nenusidaze  verysad.gif po kiek laiko galima kartot? o jei dazyt pirma chna o paskui basma tai iskarto, galima, chna isplauni ir tepi basma, ar isdziovin pries tai reikia plaukus?

Nepergyvenkit, man pirka kart irgi beveik nesimate, ryzkiau pradejo matytis nuo kokio 3 karto mirksiukas.gif
Atsakyti
As dazau vien tik chna, nededu jokiu priedu, plaukai nusidazo, bet labai issausejo, tad sekanti karta zadu pilti aliejaus. Tikiuosi nusidazys g.gif
Atsakyti
QUOTE(brita33 @ 2011 07 18, 19:34)
As dazau vien tik chna, nededu jokiu priedu, plaukai nusidazo, bet labai issausejo, tad sekanti karta zadu pilti aliejaus. Tikiuosi nusidazys g.gif

tai kad aliejus irgi pasausins plauka... Siulyciau geriau kiausinio tryni ivaryti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kis Kis Kis @ 2011 07 19, 22:06)
tai kad aliejus irgi pasausins plauka... Siulyciau geriau kiausinio tryni ivaryti  mirksiukas.gif

Aš kai dažiausi irgi planavau kiaušinio trynį dėti, bet pamačiau kad labai skysta tada košė gautusi ir nedėjau schmoll.gif Dabar reikės mažiau vandens pilti ir be aliejaus o su tryniu daryti.
Atsakyti
Aš laukiu parkeliaujant šitos žolytės:

http://www.iherb.com...113-g/9118?at=0

Po dažymų dažais grįžau, kelis karšus jau dažiau chna, tai nuotaika pakilo net plaukų būklę pamačius smile.gif

Atsakyti