Sveikos,
Aš irgi dažau chna/basma mišiniu (gal jau apie metus kokius, o gal ir ilgiau
), kaip tik rytoj planuoju dažyti
QUOTE(SVT @ 2011 05 12, 23:03)
Šiandien padariau eksperimentą, sumaišiau chna ir basma 1:7, laikiau 2,5 val. ir visvien nesigauna tamsi spalva, lyg basmos ir nebūtų, nes šviesūs plaukai prie smilkinių nusidažė ryža spalva, o likusieji įgavo stipresnį ryža atspalvį, kuris buvo nublukęs po dažymo prieš mėnesį. Nieko nesuprantu jau ...
Vienoje iš nuorodų, esančių temos pirmame puslapyje radau informaciją, kad basma veikia tik vieną valandą, todėl ir pataria ją susimaišyti prieš pat dažymą, ne taip, kaip chna, kurią galima "sirpinti" 12val. Tad logiškai mąstant, jeigu dažote su chna/basma mišiniu, pabandykite laikyti vieną valandą ir neilgiau. Turėtų gautis tamsesė spalva. Nes dabar po tos 1val., dar 1,5val. veikia tik chna, gal todėl ir gaunasi ryžavoti
QUOTE(Stikliukas @ 2011 05 18, 10:25)
Venintelis kelias yra eksperimentuoti, kol surasite būtent jums tinkamą mišinį.
QUOTE(brita33 @ 2011 05 20, 17:42)
Labas, pabandziau dazyti plauku sruoga vien su chna is zalio pakelio, kur maximose buna pirkti, tai galvos oda nusidaze raudonai, ar jums taip buna?
Turėtų greitai nusiplauti
Man galvos oda nuidažydavo kai su "Tonika" dažiau.
QUOTE(vika8625 @ 2011 05 21, 06:46)
as kaktos kraštus patepu nedideliu sluoksniu sausu klijų
netoksiški ,vėliau nulupu
Įdomi mintis!
Aš kai išsitepu plaukus mišiniu, pasiimu vatos diskelį, pakabinu riebaus kremo ir nuvalau kaktą, ausis, kaklą ir t.t. Labai gerai nusivalo