Įkraunama...
Įkraunama...

Velykos

ačiū ačiū 4u.gif
QUOTE(Mamule13 @ 2012 03 12, 00:43)
sveikos, as ir po truputuka ruosiuos velykoms  lotuliukas.gif 
velykinis kiskiukas, kol kas su nedazytais kiausinukais  biggrin.gif
user posted image
pirmoji vistele, zadu ir daugiau prinert iki velyku.....
user posted image
Papildyta:

labai dailus krepseliai, is galvos neriate ar pagal schemutes? domintu 2 ir 3 schemutes  rolleyes.gif

nėriau pagal schemą, tik jos pas mane lape, reikėtų internete pasižiūrėti, nes iš SM traukiau 4u.gif arba nufotografuoti schemas g.gif
o man t. p. labai domintų jūsų darbelių aprašymai ax.gif nes kiškį buvau radus rusų kalba, tai man truputi sudėtinga pasirodė blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agnesyte: 12 kovo 2012 - 07:51
QUOTE(Mamule13 @ 2012 03 12, 01:43)

pirmoji vistele, zadu ir daugiau prinert iki velyku.....

kokia faina wub.gif kas galetu ismokint nusimegzt blush2.gif
Atsakyti
Gal ir mačiusios bet vat kokiu grožių radau (kiek darbo čia įdėta): http://www.liveinter.../post123343525/
Atsakyti
O aš tai ne į temą - gal yra kažkur pirkti plikų kiaušinukų iš kokio putplasčio ar ko pan?
Atsakyti
QUOTE(*SIM*SIUS* @ 2012 03 12, 12:41)
kokia faina wub.gif  kas galetu ismokint nusimegzt blush2.gif

ji nerta, ne megzta, idesiu aprasyma, pabandykit....
QUOTE(Agnesyte @ 2012 03 12, 08:46)
ačiū ačiū  4u.gif
nėriau pagal schemą, tik jos pas mane lape, reikėtų internete pasižiūrėti, nes iš SM traukiau  4u.gif arba nufotografuoti schemas  g.gif
o man t. p. labai domintų jūsų darbelių aprašymai  ax.gif nes kiškį buvau radus rusų kalba, tai man truputi sudėtinga pasirodė  blush2.gif

lietuvisko aprasymo neradau ir as niekaip, bet pagal sita vylyku zuikutis neriau, cia piesinuku ir foto yra, tai tikrai aiskiau, gal ir jums pagelbes...

o vistele pagal toki aprasyma:
Pagrindinė dalis:
1. Vištą pradėkite nerti nuo 3 kilpų pynutės, sujunkite ją į ratą ir nerkite 16 stulpelių su užmetimu.
2. - 4 eilės: 16 stulpelių be užmetimo
5 eilė: toliau nerkite stulpelius be užmetimo, tolygiai pridėkite 9 papildomus stulpelius, viso 25. Kai nersite 5 papildomą stulpelį, įverkite kitos spalvos siūlą, kad atskirtumėte kur galvos centras.
6 - 7 eilės 25 stulpeliai be užmetimo.
8 eilė: nerkite stulpeliais su užmetimu. 3 pynutės kilpos – 1 stulpelis, tada 1 stulpelis su užmetimu, 2 kartus į kas antrą stulpelį 2 stulpeliai (į pirmą 1stulpelį, o į antrą 2 stulpeliai), tada 11 kartų po 2 stulpelius į vieną, tuomet vėl 4 kartus į kas antrą stulpelį 2 stulpeliai (į pirmą 1stulpelį, o į antrą 2 stulpeliai) gauname 42 stulpelius viso
9 eilė: nerkite 14 kilpelių po 3 pynutės kilpas (3 pynutės kilpos, įnerkite stulpeliu be užmetimo į trečią ankstesnės eilės stulpelį)
10 eilė: į vieną kilpą nerkite paprastą stulpelį, į kitą 5 stulpelius su dviem užmetimais.
11 eilė: šachmatų motyvu, nerkite į vidurinį stulpelį su dviem užmetimais stulpelį be užmetimo, o į kilpą 6 stulpelius su dviem užmetimais.
12 eilė: taip pat į stulpelį be užmetimo 7 stulpelius su dviem užmetimais ir stulpelį be užmetimo į centrinį stulpelį su dviem užmetimais
13 eilė: kartokite 12 eilę
14 eilė: kartokite 11 eilę
15 eilė: į ankstesnės eilės 7 stulpelius be užmetimo nerkite 7 stulpelius su užmetimu.
Užbaikite.

Skiauterė:
Pagal pradžioje jūsų įvertą siūlą nustatykite galvos centrą. Viršuje prijunkite raudoną siūlą skiauterės pradžioje nerkite 2 pynutės kilpas, stulpelis be užmetimo, 3 kilpos, stulpelis be užmetimo, 2 pynutės kilpos.

Uodega:
Nerkite 6 kartus po 4 pynutės kilpas, tarpuose stulpeliai be užmetimo. Į kilpas nerkite stulpelį be užmetimo, 2 stulpelius su vienu, 2 su dviem užmetimais, vėl 2 su vienu užmetimu ir stulpelį be užmetimo.
Nerkite taip, kad geroji pusė būtų viršuje. Uodegytę apnerkite kitos spalvos siūlu.

Sparnas:
Nerkite 8 kilpų pynutę pritvirtinkite ją prie kūno. Apsukite nėrinį ir darykite 4 kilpas: 3 pynutės kilpos ir stulpelis be užmetimo į kilpą. Vėl apsukite ir užpildykite 4 kilpas raštu: stulpelis be užmetimo, 2 stulpeliai su užmetimu, stulpelis be užmetimo. Apnerkite kitos spalvos siūlu.
Iš raudonų siūlų suformuokite snapą, prisiūkite karoliukų akis.
Sekmes!!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mamule13: 12 kovo 2012 - 15:06
aš taip pat prisijungiu prie ruošimosi velykoms
user posted image

user posted image
Atsakyti
kokie mieli, vaje wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamule13 @ 2012 03 12, 16:01)

blush2.gif
didelis aciu pameginsiu tik neaisku kas gausis blush2.gif
QUOTE(Gintarė 24* @ 2012 03 12, 16:11)
aš taip pat prisijungiu prie ruošimosi  velykoms

zuikiukas labai mielas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mama-gita @ 2012 03 12, 13:02)
O aš tai ne į temą - gal yra kažkur pirkti plikų kiaušinukų iš kokio putplasčio ar ko pan?

būna pirkti rankdarbių parduotuvėse 4u.gif pvz. "Geros akys" hobi centras smile.gif

QUOTE(Mamule13 @ 2012 03 12, 15:01)

lietuvisko aprasymo neradau ir as niekaip, bet pagal sita vylyku zuikutis neriau, cia piesinuku ir foto yra, tai tikrai aiskiau, gal ir jums pagelbes...

ačiū notworthy.gif
Atsakyti
Kaip gražu,visi tokie mieli ir pavasariški darbeliai,parodysiu ir aš savo origamiškus margučius http://www_fotoz_lt/...time=1331566113
http://www_fotoz_lt/...time=1331566517
http://www_fotoz_lt/...time=1331566517
Atsakyti
bigsmile.gif šaunuolės,matosi,kad laukiate Velykų thumbup.gif
QUOTE(mama-gita @ 2012 03 12, 13:02)

floros ar rankdarbių parduotuvėse mirksiukas.gif
Atsakyti
Štai ir mano darbeliai Velykoms smile.gif

user posted image
Atsakyti