Įkraunama...
Įkraunama...

Velykos

QUOTE(pašnekutė @ 2013 03 28, 18:47)
Susinervinau nerealiai dėl kiaušinių - nusipirkau 2 pakuotes po 10 iš maxės baltų. Palaikiau per naktį kambary. Sudėjau į kambario temperatūros vandenį. Pradėjau virti ant laaaaabai lėtos ugnies, kad kuo lėčiau įkaistų...
Ir ką jūs manot - iš 20 kiaušinių tik 6 netrūkę  blink.gif  ohmy.gif  mega_shok.gif
Sėdžiu dabar ir mąstau, ką daryti. Jei tokia išeiga, tai kiek man pakuočių prisipirkt, kad visiems apdovanot pakaktų.
Ėmiau nagrinėt etiketę ant dėžutės - kilmės šalis: Lenkija doh.gif
Tokiose permatomose dėžutėse, be jokių piešinukų. Tik balta etiketė ant dugno. Būkit atsargios ir gražių margučių!

kaip tik tokia pakuote turiu tik pirkta norfoj, bet dar kol kas nedaziau tai bus matyt ar koks vienas geras bus cool.gif
Atsakyti
QUOTE(mike-pukuotukas @ 2013 03 20, 17:58)
Radau įdomią mintį, kaip su šilkiniais kaklaraiščiais dažyti kiaušinius. thumbup.gif

http://www.gami.lt/k...-kaklaraisciais

Pernai gavosi geriau blush2.gif
Siemet taip darsiai dariau kaip profe drinks_cheers.gif
o gavosi tik keli grazus verysad.gif
Gal permazai acto pyliau, gal pertrumpai viriau g.gif
Atsakyti
Su Velykom 4u.gif

Va tokia chebryte siemet nuneriau 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Labai gražūs bigsmile.gif
aš nesiryžtu jų nerti, man taip sunku atrodo blush2.gif
Atsakyti
user posted image

stai cia mano puosmena 4u.gif
Atsakyti
EditaRugile, super thumbup.gif Reikės kitą met kažką panašaus sulipdyti krikštasūniui, o tai vis nesugalvoju, ką padovanoti vaikinukui paaugliukui ax.gif

na, o čia mūsų rankdarbėliai- tik nebeliko laiko nusinerti sau ir pasipuošti savas velykines šakeles doh.gif blush2.gif nors tpkių margučių prinėriau ir visiems išdovanojau virš 50 thumbup.gif thumbup.gif

user posted image

kitokius bandyms puošti margučius nėrinukais pasirodysiu kiek vėliau, kai tėvelis sutvarkys nuotraukas ax.gif

Papildyta:
Aha, man su tais kiškiais taip pat atrodo nemažai darbelio ax.gif , nors iš storų siūlų gal greičiau einasi ir kaip suprantu, reikia juos vis žemyn platinti..... tik nemoku nerti tų pumpurėlių iš kurių gaunasi tie kanteliai blush2.gif o dar ir siuvinėti reikia mokėti ax.gif

labai gražūs zuikučiai AisLu- kiek laiko trunka numegzt tokį vieną zuikį? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sidrulka: 01 balandžio 2013 - 14:00
QUOTE(EditaRugile @ 2013 03 31, 21:30)
user posted image

stai cia mano puosmena 4u.gif

Labai gražus darbelis, tik norėtus kad taip nesimatytu balto pagrindo, prie kurio kiaušinius klijavot 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Agneškė @ 2013 04 02, 12:41)
Labai gražus darbelis, tik norėtus kad taip nesimatytu balto pagrindo, prie kurio kiaušinius klijavot  4u.gif

kad paskubomis dariau 4u.gif ir nelabai gaunasi su mazais tarpeliais, reikejo gal kitaip klijuoti, bet daug kiausinuku reikia blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(AisLu @ 2013 03 31, 08:49)
Su Velykom  4u.gif

Va tokia chebryte siemet nuneriau  4u.gif

kokia faina kompanija wub.gif bandziau ir as toki nunerti , bet kaip pirmas tai nelabai vykes blush2.gif bandysiu kita gal geriau gausis blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *SIM*SIUS*: 02 balandžio 2013 - 19:31
QUOTE(EditaRugile @ 2013 04 02, 19:45)
kad paskubomis dariau  4u.gif  ir nelabai gaunasi su mazais tarpeliais, reikejo gal kitaip klijuoti, bet daug kiausinuku reikia  blush2.gif

Šiaip man tai labai simpatiškas, kita kart gal reiktų kamuolį apipurkšti geltonos spalvos dažais arba kokių plūnksnų pridėti
Atsakyti
Velykines dovanos draugams ir giminems jusu ivertinimui.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(aurute66 @ 2013 04 02, 21:29)
Velykines dovanos draugams ir giminems jusu ivertinimui.
user posted image

labai graziai, labai simpatiski visciukai smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Agneškė @ 2013 04 02, 21:06)
Šiaip man tai labai simpatiškas, kita kart gal reiktų kamuolį apipurkšti geltonos spalvos dažais  arba kokių plūnksnų pridėti

norejau ir as plunksnu prideti, bet neradau niekur pirkti blink.gif
Atsakyti