Įkraunama...
Įkraunama...

Velykos

QUOTE(rionka @ 2013 03 27, 10:04)
Sveiki.Kur galima nusipirkt kiausiniu is putu rankdarbiams? 4u.gif

Artmanijoje, Spalvų namuose:
http://www.spalvunam...os-dekoracijos/

Savas pasaulis šiuo metu nebeturi... Reikėjo pasirūpinti truputį anksčiau tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Ašaka @ 2013 03 27, 10:47)
Artmanijoje, Spalvų namuose:
http://www.spalvunam...os-dekoracijos/

Savas pasaulis šiuo metu nebeturi... Reikėjo pasirūpinti truputį anksčiau tongue.gif

Dekui uz nuoroda.Bet cia el.parduotuve.Mane labiau domina paprastos parduotuves Vilniuje.Gal kas zino ar Kalvariju turgui medziagu parduotuvei antram aukste gal kazko panasaus buna? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rionka @ 2013 03 27, 11:45)
Dekui uz nuoroda.Bet cia el.parduotuve.Mane labiau domina paprastos parduotuves Vilniuje.Gal kas zino ar Kalvariju turgui medziagu parduotuvei antram aukste gal kazko panasaus buna? 4u.gif

Tiimari, PC Panorama tikrai buvo, prieš porą savaičių pati pirkau.
Atsakyti
QUOTE(As sol @ 2013 03 27, 11:51)
Tiimari, PC Panorama tikrai buvo, prieš porą savaičių pati pirkau.

Kokia kai vieno kiausinio blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rionka @ 2013 03 27, 11:59)
Kokia kai vieno kiausinio blush2.gif

Pataisau klausyma
Kokia 1 kiausinio kaina? doh.gif
Atsakyti

nėra rolleyes.gif
Atsakyti

Jau gerus metus toje parduotuvėje nemačiau, bet gal dabar užvežė. Pabandykit paskambint į "Avikos prekybą"
Atsakyti
Mano velykiniai zuikiai ir višta -

user posted image
Atsakyti
[quote=K_margo,2013 03 26, 22:25]
Pasipuosiau namucius, gavosi va tokia kaiusianiai is siulu smile.gif

Labai gražu:) Mėginau ir aš, tačiau nesigavo. Ant kokio pagrindo jūsų darėt? Nes prie kiaušinio man prilipo taip, kad neina iškrapštyti, o gal ne su lipalu klijavot? 4u.gif
Atsakyti
[quote=vikvita,2013 03 27, 23:37]
[quote=K_margo,2013 03 26, 22:25]
Pasipuosiau namucius, gavosi va tokia kaiusianiai is siulu smile.gif

Labai gražu:) Mėginau ir aš, tačiau nesigavo. Ant kokio pagrindo jūsų darėt? Nes prie kiaušinio man prilipo taip, kad neina iškrapštyti, o gal ne su lipalu klijavot? 4u.gif
[/quote]
Aciu;-)
Dariau ant pripustu balionu su lipalu.per nakti dziovinau pakabintus ant siulo.Adata praduriat baliona ir jis susitraukia,tada ji istraukiate...

Atsakyti
QUOTE(rionka @ 2013 03 27, 09:04)
Sveiki.Kur galima nusipirkt kiausiniu is putu rankdarbiams? 4u.gif

Bent jau Klaipėdoje draugė tokių kiaušinių rado Euromix parduotuvėj 4u.gif
Atsakyti
Susinervinau nerealiai dėl kiaušinių - nusipirkau 2 pakuotes po 10 iš maxės baltų. Palaikiau per naktį kambary. Sudėjau į kambario temperatūros vandenį. Pradėjau virti ant laaaaabai lėtos ugnies, kad kuo lėčiau įkaistų...
Ir ką jūs manot - iš 20 kiaušinių tik 6 netrūkę blink.gif ohmy.gif mega_shok.gif
Sėdžiu dabar ir mąstau, ką daryti. Jei tokia išeiga, tai kiek man pakuočių prisipirkt, kad visiems apdovanot pakaktų.
Ėmiau nagrinėt etiketę ant dėžutės - kilmės šalis: Lenkija doh.gif
Tokiose permatomose dėžutėse, be jokių piešinukų. Tik balta etiketė ant dugno. Būkit atsargios ir gražių margučių!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pašnekutė: 28 kovo 2013 - 17:47