Dekui uz nuoroda.Bet cia el.parduotuve.Mane labiau domina paprastos parduotuves Vilniuje.Gal kas zino ar Kalvariju turgui medziagu parduotuvei antram aukste gal kazko panasaus buna?
Dekui uz nuoroda.Bet cia el.parduotuve.Mane labiau domina paprastos parduotuves Vilniuje.Gal kas zino ar Kalvariju turgui medziagu parduotuvei antram aukste gal kazko panasaus buna?
[quote=K_margo,2013 03 26, 22:25]
Pasipuosiau namucius, gavosi va tokia kaiusianiai is siulu
Labai gražu:) Mėginau ir aš, tačiau nesigavo. Ant kokio pagrindo jūsų darėt? Nes prie kiaušinio man prilipo taip, kad neina iškrapštyti, o gal ne su lipalu klijavot?
[quote=vikvita,2013 03 27, 23:37]
[quote=K_margo,2013 03 26, 22:25]
Pasipuosiau namucius, gavosi va tokia kaiusianiai is siulu
Labai gražu:) Mėginau ir aš, tačiau nesigavo. Ant kokio pagrindo jūsų darėt? Nes prie kiaušinio man prilipo taip, kad neina iškrapštyti, o gal ne su lipalu klijavot?
[/quote]
Aciu;-)
Dariau ant pripustu balionu su lipalu.per nakti dziovinau pakabintus ant siulo.Adata praduriat baliona ir jis susitraukia,tada ji istraukiate...
Susinervinau nerealiai dėl kiaušinių - nusipirkau 2 pakuotes po 10 iš maxės baltų. Palaikiau per naktį kambary. Sudėjau į kambario temperatūros vandenį. Pradėjau virti ant laaaaabai lėtos ugnies, kad kuo lėčiau įkaistų... Ir ką jūs manot - iš 20 kiaušinių tik 6 netrūkę Sėdžiu dabar ir mąstau, ką daryti. Jei tokia išeiga, tai kiek man pakuočių prisipirkt, kad visiems apdovanot pakaktų. Ėmiau nagrinėt etiketę ant dėžutės - kilmės šalis: Lenkija Tokiose permatomose dėžutėse, be jokių piešinukų. Tik balta etiketė ant dugno. Būkit atsargios ir gražių margučių!