Įkraunama...
Įkraunama...

Velykos

QUOTE(Mamule13 @ 2012 04 04, 16:45)
na va mano krepsiukas- anciukas jau ir su sparniukais  thumbup.gif  ir dar zalsva kaspina itaisiau, dabar labiau jis man patinka  tongue.gif

wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti

Mamule13,
Nu nuostabus gavosi pas tave krepšiukas - parodinis user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo silsta: 05 balandžio 2012 - 09:03
QUOTE(Mamule13 @ 2012 04 04, 16:45)
na va mano krepsiukas- anciukas jau ir su sparniukais  thumbup.gif  ir dar zalsva kaspina itaisiau, dabar labiau jis man patinka  tongue.gif

labai gražu wub.gif
Atsakyti
aciu 4u.gif
cia biski ne i tema, silsta kaip cia ta pele alpstancia padarai???? lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif niu tokia faina inai man thumbup.gif
Atsakyti
[quote=Irena G.,2012 04 03, 16:36]
EditaRugile, žinok aš naudojau paprasčiausius siuvimo siūlus, pigiausius ,kokius radau. Bet galima ir su irisiniu siūlu daryti, nors ant tokių mažų balioniukų manau patogiau su plonesniu siūleliu smile.gif

labai aciu uz patarima, as masciau ir apie siuvimo siulus, bet galvojau kad per ploni jie. o tu krakmolinai juos? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamule13 @ 2012 04 05, 20:27)
aciu  4u.gif
cia biski ne i tema, silsta kaip cia ta pele alpstancia padarai????  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  niu tokia faina inai man  thumbup.gif

Nejuokink lotuliukas.gif Nieko čia blatno, Osinkoj radau tą pelę, įsikėliau pas save į paveiksliukus, o kai reikia ją kur įkelti, tai su Radikal.ru įkeliu kur reikia. Nieko čia sunkaus nėra lotuliukas.gif
Atsakyti
Mano vaikinai pasidarbavo bigsmile.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
[quote=Ambro,2012 04 06, 11:52]
Mano vaikinai pasidarbavo bigsmile.gif

Labai gražu, nematyta.... clap.gif
Atsakyti
QUOTE(silsta @ 2012 04 06, 12:03)
Labai gražu, nematyta....  clap.gif

Sesuo iš Londono man atsiuntė rinkinėlį skrebinimui...kai atrado, tai dingo kelioms valandoms, atnešė jau šiuos darbelius biggrin.gif Ot sugalvojo! bigsmile.gif thumbup.gif

Štai šis rinkinukas smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ambro: 06 balandžio 2012 - 11:14
Neatsispyriau Irenos G. margučių grožiui ir pati prisigaminau daug daug daaauuug... blush2.gif Labai ačiū už idėją aciuks.gif . user posted image

O čia mano šiemetiniai margučiai smile.gif
user posted image

Čia užpernykščiai ax.gif
user posted image

O čia irgi į Velykų temą mirksiukas.gif
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Babaušiukas @ 2012 04 06, 14:05)
Neatsispyriau Irenos G. margučių grožiui ir pati prisigaminau daug daug daaauuug... blush2.gif  Labai ačiū už idėją aciuks.gif .

A jau darbelių gražumas! bigsmile.gif thumbup.gif Paskutinėj tie cypsikai gražiai žiūrisi lotuliukas.gif thumbup.gif

Pirmoj foto ten ant baliukų su siūliukais perėjot? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Babaušiukas @ 2012 04 06, 14:05)
Neatsispyriau Irenos G. margučių grožiui ir pati prisigaminau daug daug daaauuug... blush2.gif  Labai ačiū už idėją aciuks.gif . [/color[color=green]O čia irgi į Velykų temą mirksiukas.gif

Nu jau tie viščiukai... Nu kaip gerai atrodo, taip ir norisi paimti į rankas. Šaunuolė, ir visi margučiai nuostabūs thumbup.gif
Atsakyti