Įkraunama...
Įkraunama...

Velykos

Ačiū mergaitės už komplimentus group.gif
Atsakyti
QUOTE(Irena G. @ 2012 04 03, 16:36)
EditaRugile, žinok aš naudojau paprasčiausius siuvimo siūlus, pigiausius ,kokius radau. Bet galima ir su irisiniu siūlu daryti, nors ant tokių mažų balioniukų manau patogiau su plonesniu siūleliu smile.gif

O paprasti siūlai taip sukietėja irgi? Aš maniau, kad reikia natūralaus pluošto blush2.gif , nes kažkada bandžiau su paprastais mezgimo siūlai, tai jie niekaip nesukietėjo, liko skysti tokie. O jei paprasti tinka, tai valio bigsmile.gif

O jau atviručių gražumas ir paukštelių dailumas. labai gera idėja su paukštukais thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(grali @ 2012 04 03, 15:44)
Super daug graziu ideju Velykoms  wub.gif  wub.gif  wub.gif

O pas mus siais metais va tokie kiskuciai ridens margucius  smile.gif

user posted image
user posted image

nerealiai grazus kiskiai, isimylejau wub.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

na o cia mano ka tik uzbaigtas krepsiukas-anciukas, velykinius kiausinukus sudesiu tongue.gif
bet va ziuriu ziuriu i ji ir man toks vaizdas kad kazko jame truksta.... g.gif g.gif g.gif gal turit ka patarti???
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Mamule13 @ 2012 04 04, 12:40)
nerealiai grazus kiskiai, isimylejau  wub.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
na o cia mano ka tik uzbaigtas krepsiukas-anciukas, velykinius kiausinukus sudesiu  tongue.gif
bet va ziuriu ziuriu i ji ir man toks vaizdas kad kazko jame truksta....  g.gif  g.gif  g.gif  gal turit ka patarti???
user posted image

kadagio sakeles likusios nuo verbu Sekmadienio, Gluosnio isprogusio ar forzitijos zydincios sakeles g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamule13 @ 2012 04 04, 11:40)
nerealiai grazus kiskiai, isimylejau  wub.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
na o cia mano ka tik uzbaigtas krepsiukas-anciukas, velykinius kiausinukus sudesiu  tongue.gif
bet va ziuriu ziuriu i ji ir man toks vaizdas kad kazko jame truksta....  g.gif  g.gif  g.gif  gal turit ka patarti???
user posted image

sparniukus dar uzdet kokius is sono, ir saldainiu ibert arba daugiau kaiusiniu idet? O tai krepselis atrodo tustokas.
Atsakyti
Mamule13, aciu nuosirdziausias 4u.gif Ir mane jie vercia sypsotis wub.gif

O tavo anciukui gal isties truksta sparniuku, o kad jis bus pilnas marguciu ne abejoniu nekyla wub.gif Bet siaip labai labai grazus, labai rolleyes.gif
Atsakyti
[quote=Mamule13,2012 04 04, 13:40]
bet va ziuriu ziuriu i ji ir man toks vaizdas kad kazko jame truksta.... g.gif g.gif g.gif gal turit ka patarti???
man atrodo visai deretu grazus kaspinas po snapu parystas wub.gif man jis visuomet puosnumo priduoda smile.gif
Atsakyti
QUOTE(grali @ 2012 04 03, 16:44)
Super daug graziu ideju Velykoms  wub.gif  wub.gif  wub.gif

O pas mus siais metais va tokie kiskuciai ridens margucius  smile.gif

user posted image
user posted image

O jau kiškučių gražumas, fainuoliai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jjjj @ 2012 04 04, 15:03)
O jau kiškučių gražumas, fainuoliai smile.gif

Aciukas, tik forumo taisykles draudzia cituoti su nuotraukomis.......
Atsakyti
QUOTE(k@mylye @ 2012 04 04, 13:11)
sparniukus dar uzdet kokius is sono, ir saldainiu ibert arba daugiau kaiusiniu idet? O tai krepselis atrodo tustokas.

oij kiausiniu tai bus bus daugiau, velykiniu dazytu, o ne megztu pridesiu, cia siaip tuos kelis imeciau biggrin.gif

va sparniukus tai tikrai padarysiu, niu gal dar kaspinas nieko visai, zalias koks, va man zalios spalvos ir truksta kazkaip lotuliukas.gif

aciu visoms uz patarimus ir pagiras 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
[quote=wilmusia,2012 04 04, 11:30]
O paprasti siūlai taip sukietėja irgi? Aš maniau, kad reikia natūralaus pluošto blush2.gif , nes kažkada bandžiau su paprastais mezgimo siūlai, tai jie niekaip nesukietėjo, liko skysti tokie. O jei paprasti tinka, tai valio :bigsmil

Kaip matai, sukietėja smile.gif
Atsakyti
na va mano krepsiukas- anciukas jau ir su sparniukais thumbup.gif ir dar zalsva kaspina itaisiau, dabar labiau jis man patinka tongue.gif
user posted image
Atsakyti