Įkraunama...
Įkraunama...

Sanatorija "Palangos Gintaras"

QUOTE(Refresh @ 2011 05 02, 08:50)
biggrin.gif
Įmanoma.
Pas mus 4 pakabos spintoje kabo.

pasiseke biggrin.gif kazkas daugiau paliko

QUOTE(Elentari @ 2011 05 02, 08:59)
Tai gal šalna, o ne sniegas...  blink.gif

as uz siauliu irgi teko apie pietus sniegelio kasneliu pajusti smile.gif

QUOTE(Galleta @ 2011 05 02, 18:05)
as dar viena dalyka prisiminiau, kas liecia daiktus, pasiimkit tualetinio popieriaus ir indu plovimo priemone bei kempinele, jei imat indus, aisku to galima maximoj nusipirkti, bet pirma diena kol visur suvaiksciosit ir suderinsit, kazin ar bebus noro iki parduotuves vykti  4u.gif

thumbup.gif va mintis mano, vakar kai isjungiau kompa prisiminiau, kad apie tai galejau parasyti, as pirmas dienas pernai tikrai nejau iki jokiu parduotuviu, net vandneuko buvau atsivezusi is kurio virdavau kavute, arbata

QUOTE(auksek @ 2011 05 02, 19:05)
cia aisku ne i tema, bet mes patys zmones ir ipratinam prie kysiu, manau jau laikas butu atpratint ir ismokti kovoti be to....
as manau duociau  tik jei tai butu gyvybes klausimas...

va butent, as irgi pries kysius, po visko atsidekoti galiu, sesutem pyrago prie kavos (nuo saldainiu visiems ten bloga), ar desrytes kokios, o pinigu kisti ir toliau vesti "caro ruriko" laiku mada nesiruosiu. as irgi dirbu, bet man niekas nieko papildomai i kisene neatnesa, nesumoka jokio kysio biggrin.gif kodel as ktiiems dirbantiems turiu kisti smile.gif

mes apsirgome sad.gif sian skambinomes, kad nukeltu mums sanatorini laika, tai nukele is 3 i 9 diena, ispradziu pasake, kad negavo is poliklinikos jokio lapo su pavarde nufaksuoto, po to rado smile.gif oras baisus, tikra ziema
Atsakyti
QUOTE(Betukas @ 2011 05 02, 21:16)
Laba,

Na ką, mes buvom su dažnom kvėpavimo takų ligom...Nieko nedavė, važiavom pirmą kartą. Gavom - mankštas dvi(minėas), aromaterapija, masažus, bioptroną, inhaliacijas, druskas ir pėdų voneles. Sumasumarum - 8  tongue.gif 
Tik nors užmuškit, pavardės daktarės nepamenu. Tokia augusi jau, kresna , trmpais plaukais moterytė  biggrin.gif Man pasirodė  thumbup.gif  Mano pupa buvo susivėmusi, tai skyrė dietinį stalą. Kai daktarė paklausė ar buvo pakeistas meniu. Aš naiiai sakau, valgėm ką ir visi, tai daktarikė tuoj tik skambutį į valgyklą ir sutvarkė. Padėkojo dar už atvirumą  ax.gif  Tik aš kvailai pasijutau, kaip valgyklos skundikė  doh.gif  blush2.gif  Nenorėdama to  ax.gif

Žodžiu, ne viskas tie pinigai  mirksiukas.gif

Aciu dabar zinosime kas priklauso mazdauk mums 4u.gif
Atsakyti

juk ta lapa kai duoda,kur suraso kas buvo atlikta, juk reikia pasirasyti kazkur, paprasciausiai paskaiciusi as nepasirasyciau jei neatitiktu kaip yra istikruju. nes jos priraso daugiau, duoda maziau, o is ligoniu kasu susirenka pinigus uz ta daugiau parasyta, rezultatas gaunasi jiems gerai, tau ne

kazkaip mazai apie gydytojus kalbama cia.. labai pavirsutiniskai, siaip negirdetu pavardziu yra, gaila neprisimenu pas ka mes pernai buvome, uzkrito pavarde, tikrai gailejo proceduru
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo martyna29: 02 gegužės 2011 - 21:32
O dar turiu klausima kai isvaziuojate is sanatorijos duoda koki pateisinta pazyma vaikui i darzeli? Ar cia veliau reiks eiti pas savo gyditoja?
Atsakyti
niekur ju puslapyje nerandu apie gydytojus parasytus, pernai lyg ir su fotkemis buvau radusi.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Agniesulka @ 2011 05 02, 21:32)
O dar turiu klausima kai isvaziuojate is sanatorijos duoda koki pateisinta pazyma vaikui i darzeli? Ar cia veliau reiks eiti pas savo gyditoja?

pernai man ten parase
Atsakyti
bigsmile.gif musu gydytoja be jokiu dovanu skyre tiek kiek reikia ir kokiu reikia proceduru, gydytoja buvo Baltmiskiene tikrai gera smile.gif dar proceduru kiekis priklauso nuo vaikelio ligos nes ne visiems viskas galima kuriem elergija ir asma negalima to kas galima tik asma turinciam vaikui tai vat ir negalima lyginti man tiek dave tau tiek daug priklauso nuo ligos mirksiukas.gif
Papildyta:
mums irgi sanatorijoje parase pazyma darzeliui , tad niekur nereikejo begioti gryzus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dndsmile @ 2011 05 02, 22:09)
bigsmile.gif musu gydytoja be jokiu dovanu skyre tiek kiek reikia ir kokiu reikia proceduru, gydytoja buvo Baltmiskiene tikrai gera  smile.gif  dar proceduru kiekis priklauso nuo vaikelio ligos nes ne visiems viskas galima kuriem elergija ir asma negalima to kas galima tik asma turinciam vaikui tai vat ir negalima lyginti man tiek dave tau tiek daug priklauso nuo ligos  mirksiukas.gif
Papildyta:
mums irgi sanatorijoje parase pazyma darzeliui , tad niekur nereikejo begioti gryzus  thumbup.gif

teisybe mirksiukas.gif priklauso labai nuo ligos kokias galima skirti, o kokias ne, bet ju ten vistiek galybes tu proceduru, apie 10 prie kiekvienos manau tikrai galima

apie sia gydytoja girdejau cia is savu vietiniu kas dazniau vazineja, sake tik pas sia gydytoja
Atsakyti
QUOTE(martyna29 @ 2011 05 02, 23:12)
teisybe  mirksiukas.gif  priklauso labai nuo ligos kokias galima skirti, o kokias ne, bet ju ten vistiek galybes tu proceduru, apie 10 prie kiekvienos manau tikrai galima

apie sia gydytoja girdejau cia is savu vietiniu kas dazniau vazineja, sake tik pas sia gydytoja

smile.gif mums si gydytoja patiko labai thumbup.gif noretume pakliuti pas ja ir siemet g.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ta pati Sonecka @ 2011 05 02, 09:22)
Sniegas sniegas biggrin.gif Siryt atsikelem i darzeli eit,tai uz lango tookie kasniai sniego skraide, kad nelabai mates pastatai toliau esantys bigsmile.gif Kol susiruosem ir apstojo, bet slabdriba tai konkreti krito doh.gif

Nu žinokit apšalau žinias pamačiusi blink.gif blink.gif blink.gif Tikuosi, iki Vilniaus nedaeis. O Šiauliai tai patys pririprašėt sniego lotuliukas.gif Kiekvieną žiemą šiauliečiai rašo - atsiųskit sniego, tai va ir gavot siutinuką, tik pavėluotai lotuliukas.gif

QUOTE(SSDD @ 2011 05 02, 14:08)
ar gydytojui išvis nieko nedavei?  4u.gif

O ką norit pasakyt, reikėjo duot?? Žinot, gydytojo darbas yra irgi darbas. Pas mane į darbą neateidavo klientai su kyšiais, kad jiems kažką geriau pasiūlyčiau, nuolaidą ir t.t. Tai yra mano darbas - tinkamai aptarnauti klientą (šiuo atveju - pacientą), už tai man mokama alga, kad ir kokio dydžio ji bebuvusi. Jei netinka darbo sąlygos - keiti darbą, o ne tikiesi kyšių, kad geriau gyventum.... Yra kiti keliai, kaip gauti, kas priklauso. Ir, jei aš savo darbą atliksiu blogai, klientai turi visas teises tais būdais pasinaudoti. Tikriausiai nei vienam neateitų į galvą duotu kyšio, kad ir kokiai pardavėjai, kad gražiau aptarnautų ar padavėja skanesnę arbatą padarytų lotuliukas.gif
Man tai iš vis koktu, nes skamba jūsų žodžiai, kaip vertinimas, aha, nedavei kyšio, tai kokia tu motina, vaiku nesirūpini... blink.gif
Ir atminkit, kad ne tik gydytojas, bet ir jūs galit būti pričiupta ir nubausta, nes tai yra papirkinėjimas mirksiukas.gif

--------------
Iš tikrųjų tai skiriama yra daug daugiau, nei apmoka ligonių kasos (o kas kitas procedūras finansuoja, niekas nepasakė). Nes aš specialiai paklausiau ligonių kasose prieš važiuojant pernai, ir man pagal ligą išvardino, kokios procedūros ir po kiek kiekvienos priklauso, tai po savaitės nebeturėtume ką veikti... doh.gif

Atsakyti
kai už lango tokia gausybė sniego, kilo klausimas, ar nesušalsim ten? vistiek gi nebešildo tai niekur,,, o užsilaikyti tokie orai žada pora savaičių, hmmm,,, g.gif
Atsakyti
Elentari, man nei šilta nei šalta, duosit jūs ar atimsit, čia jūsų reikalas. kiekviena mama žino, kas jos vaikui geriausia. tiesiog konspektuojuosi mamų patirtį, kam kaip pas kokį gydytoją pasiseka. o kadangi kaip pati sakai, realiai tų procedūrų priklauso mizeris, tai spėju kad vasarą, kai žmonių ten bumas, realiai tas "priklausančias" ir tegaučiau. mano požiūris-mano reikalas mirksiukas.gif tavo požiūris-tavo reikalas. jei kažkas gali pusę temos prarašyt apie tai, ką į kokį čemodaną pakuojasi, aš galiu iškelt diskusiją apie tiesioginį ar netiesioginį ryšį tarp gaunamų procedūrų skaičiaus ir duodamo/neduodamo vokelio mirksiukas.gif nes mano požiūriu tat visai aktualu toms, kurios planuoja vykti pirmą kartą ir nėra "iš principo" nusistatę prieš vokelius, kaip kad buvau aš pernai. gal net aktualiau, negu ką ir kiek pakuotis į čemodanus. yra kas nusistatę "prieš" - jūsų reikalas, savo poziciją išsakėt, aš išsakiau savo, ir gana. bet šią temą skaito visokios mamos, ir tas pasidalinimas VISOKIA informacija manau kažkam bus naudingas. štai paskaito vienos mamos patirtį kuri "davė", kitos kuri "nedavė" ir darosi žmonės savo išvadas, pritaikydami jas pagal savo požiūrį, principus ir tikslus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SSDD: 03 gegužės 2011 - 07:44