Įkraunama...
Įkraunama...

Sanatorija "Palangos Gintaras"

QUOTE(SSDD @ 2011 05 02, 18:47)
iš principo gal būčiau ir aš prieš. bet mano manymu, tose situacijose, kurios susijusios su mano vaiko sveikata, ugdymu (pvz geresnės mokyklos pasirinkimu), gimdymu ir kitais panašiais dalykais, mano principai turi būti žemiau mano vaiko gerovės  ax.gif tad šioje situacijoje aš pabūnu neprincipinga.

cia aisku ne i tema, bet mes patys zmones ir ipratinam prie kysiu, manau jau laikas butu atpratint ir ismokti kovoti be to....
as manau duociau tik jei tai butu gyvybes klausimas...
Atsakyti
Pabusiu labai nepopuliari. Taip del vaiku galima daug ka padaryti. Bet del tu kurios duoda kencia kiti vaikuciai. Galbut ne visi gali duoti o proceduros yra labai reikalingos. Ir vaikutis negaus. Todel esu labai pries tokius dalykus. unsure.gif .
Kadangi nesiruosiau ir nesiruosiu niekam nieko duoti nuspeju kad proceduru turesime ne perdaugiausiai. Neduosiu ne del to kad neturiu ar nenoriu. Todel kad neprivalau. cool.gif Stai kokia as negera ir nesupratinga, o gal ir nedekinga gydytoju atzvilgiu. Nzn bet labai tikiusi kad nereikes nusivilti savo saziningu. O kad tokioje valstybeje gyvename kad laukia kas kiek duos patys esame kalti. mirksiukas.gif
Atsiprasau jei ka izeidziau tikrai neturejau tokio tikslo. Tiesiog pasakiau savo nuomone. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo muosee: 02 gegužės 2011 - 19:13
ai, nebesivelsiu irnesakyk.gif svarbu, mums visoms gerai, kaip mes savo vaikus auginam.
o svarbiausia, kad visisveiki būtų 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SSDD: 02 gegužės 2011 - 19:18
Tai tiesiog linkiu ir as visiems vaikuciams sveikateles . 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Per sunki tema uzsikabino mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo muosee: 02 gegužės 2011 - 19:21
QUOTE(muosee @ 2011 05 02, 20:20)
Tai tiesiog linkiu ir as visiems vaikuciams sveikateles .  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Per sunki tema uzsikabino  mirksiukas.gif

tikrai... jau išsigandau, nes..jei būtu tų pnigų, tai tas procedūras galima ir kitur išsipirkt..
o dabar, kai tenka pasispaust diržus, tikrai nieko neduosiu, nebent išvažiuodama, galiu kokią dovanėlę padovanot.., nes esu iš tų, kuriai sunku jį duoti.. blush2.gif
žiūrėsim, kiek procedūrų gausim.., na tikiuos visai be jų neliksim lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(muosee @ 2011 05 02, 20:11)
Kadangi nesiruosiau ir nesiruosiu niekam nieko duoti nuspeju kad proceduru turesime ne perdaugiausiai. Neduosiu ne del to kad neturiu ar nenoriu. Todel kad neprivalau.  cool.gif

jei pakliusit pas gera gydytoja, gausit tu proceduru ir be jokiu kysiu ar dovaneliu mirksiukas.gif as nieko niekam nedaviau ir manau, kad gavom maximuma, zinoma tas maximumas kinta atsizvelgiant i vaiko amziu ax.gif
Atsakyti
kam nepriimtini kyšiai, procedūrų juk galima dasipirkti 4u.gif yra visų oficialūs kainynai...
Galleta, primink kiek ir pas ką ko gavot? aš irgi rikiuojuos, pas kurį gydytoją prašytis. tikrai neisiu pas Grigaliūnienę. pernai vėjų prirašė mūsų išraše, pamačiau ir ko gavus ir ko ne doh.gif
Atsakyti
štai ir vėl ant zaliu medelių sninga kasniais dideliais
user posted image

ir pasirodo žada visa savaitę, mat mastau apsirengsm ti šilčiau tada, bet veštis reikia ir striuke plonesne ir batus sau bei vaikui,kažkaip sunkai taip galvojua isitekti bet dabar tai visai nebeisivaizduoju doh.gif
Papildyta:
kas dėl kyšiu tai jau visi pripratę, bet čia kikevieno reikalas kaip kas daro.Tikrai bus visada kas kovos, bus kas duos ir džiaugsis ir t.t. tad aš nepalikau nei to nei to, reikės duosiu, nebus iš kur neduosiu, nereiks neduosiu, tad priklauso nuo aplinkybių ivairių biggrin.gif
Atsakyti
Laba,

Na ką, mes buvom su dažnom kvėpavimo takų ligom...Nieko nedavė, važiavom pirmą kartą. Gavom - mankštas dvi(minėas), aromaterapija, masažus, bioptroną, inhaliacijas, druskas ir pėdų voneles. Sumasumarum - 8 tongue.gif
Tik nors užmuškit, pavardės daktarės nepamenu. Tokia augusi jau, kresna , trmpais plaukais moterytė biggrin.gif Man pasirodė thumbup.gif Mano pupa buvo susivėmusi, tai skyrė dietinį stalą. Kai daktarė paklausė ar buvo pakeistas meniu. Aš naiiai sakau, valgėm ką ir visi, tai daktarikė tuoj tik skambutį į valgyklą ir sutvarkė. Padėkojo dar už atvirumą ax.gif Tik aš kvailai pasijutau, kaip valgyklos skundikė doh.gif blush2.gif Nenorėdama to ax.gif

Žodžiu, ne viskas tie pinigai mirksiukas.gif
Atsakyti
pasiekem palamga per baisine ziema...atrode, kad vel sausis..nieko nematyt, kelias slapias, 0 laipsniu , brrrr. ryt ryte sturmuosim gintara biggrin.gif
Atsakyti
Na mes tai del proceduru gavom ju pakankamai, 11, tai nuo 9 iki pat 14val lakstydavom smile.gif ir esam pas gyd. Grigaliuniene, ir man ji pasirode labai gera, miela moteris. ir susirge buvom vaistu prirase, papildomai proceduru siule dar. na o del jos israsu ziuresim rytoj., nes ryt jau namo vaziuojam smile.gif
Atsakyti
QUOTE(SSDD @ 2011 05 02, 20:53)
kam nepriimtini kyšiai, procedūrų juk galima dasipirkti  4u.gif yra visų oficialūs kainynai...
Galleta, primink kiek ir pas ką ko gavot? aš irgi rikiuojuos, pas kurį gydytoją prašytis. tikrai neisiu pas Grigaliūnienę. pernai vėjų prirašė mūsų išraše, pamačiau ir ko gavus ir ko ne  doh.gif

ryt pasiimsiu lapa, kur buvau uzsirasiusi ir parasysiu, siandien jau tingiu blush2.gif 4u.gif
Atsakyti