Įkraunama...
Įkraunama...

Sanatorija "Palangos Gintaras"

QUOTE(SSDD @ 2011 05 02, 15:08)
ar gydytojui išvis nieko nedavei?  4u.gif 6 procedūros tikrai mažai, spėju dar 2 iš jų - sportas? tai realiai 4 procedūros  doh.gif suskaičiavau, mes pernai 9 gavom, su BA.bet ne pas Lizdenį, ir aš daviau gydytojai.šiemet dar tikiuosi psichologą ir logopedą gaut.
va tau ir reikalauk, kas priklauso Gintare  doh.gif

manęs tai atsiklausė (visų čia peikiama) gydytoja - gal dar kokių procedūrų norit,sakykit? Tai aš nežinojau kas ir kiek priklauso, paprašiau logopedės,tiesa, jos konsultacija būna 1k./sav., tai rezultatų didelių nesitikėkite smile.gif Bet ji mane nuramino,kad panelės šveplavimas - "leliukizmas",pasireiškiantis gimus sesei/broliui, sako ji ištaria kai reikia, tik nenori galbūt, su laiku praeis,todėl nebėra tikslo konsultuoti, taip ir buvo biggrin.gif Išaugom.
Atsakyti
Nu zinokit pasimeciau. O gal artejancios keliones baime jau man prasideda. Kaip bus, kur pakliusim, pas ka....
O su tais daktarais tai ce nezinosi. Kaip ir visur gal. Vieniems itinka kitiems ne.
Mano mazasis praeita savaite vel apsirges buvo, bet atrodo laiku susizgribom. Sendien jau kaip ir sveikas. Dabar bijau kad ten nuvazivus netkristu... Tikiuos bus atvirksciai. Proceduros sustiprins.
Nori vaikai beprotiskai ten vaziuoti. Viska padarys kad tik vaziuotu.

Poryt vaziuojam, o daiktu dar nepradejau detis ax.gif Man geriausia viska is vakaro pries kelione susidet. Jei pradedu krautis anksciau, daznai pamirstu ka isidejau o ka ne. Ar as ce viena tokia ??? bigsmile.gif
O tasiu buna ir pas mus. Ne tik kelioninis dydelis krepsys, bet ir dar tasikiu doh.gif
Atsakyti
Jo, 2 iš jų sportas, lieka 4. Na dar pridėjo aromaterapiją 3 kartus.
Bet aš tą aromaterapiją sakiau ir namuose praktikuosiu. Žodžiu, truputį gaila.
sad.gif
Atsakyti
na, sporta as bandysiu tartis, kad pakeistu kuo ktu, nes susyla, atvesta ir mums to gana, darzeli po vienos tokuos pamokos serga savaite...
masina pakrauta-atvykstam..ryt ryte reikia, siandien vaziuojam pas gimines, o ryt tikiuosi susitikti bendraminciu prie registraturos...jei reikes info-klausiu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
kaip gerai, kai yra tokia temukė, išleisiu dukrą, tai nors įsivaizduosiu kur, nes pati nebuvus, pirmą kartą mums, nors kaip pakeitėm gyd, užsukom šią karuselę, pasirodo tikrai tuo gdimu,kiti naudojasi kaip kurortu..o gaila.., nes po pūlingo meningito, mums priklausė, po komplikuoto plaučių uždegimo irgi..bet kur tu žinosi.., o gyd kai kurie, matyt nesuinteresuoti, papildyt dok, arba gal ką iš savų siunčia g.gif
na bet yra kaip yra.., tik gal kas žinot, kokios procedūros skiriamos vaikui, turint skoliozę, ostechondrozes?
ir kaip ten su mokykla? kažkas lyg minėjo jog yra, bet kada pamokos, nesusidubliuoja su procedūromis?
Atsakyti
QUOTE(vaidabas @ 2011 05 02, 16:50)
ir kaip ten su mokykla? kažkas lyg minėjo jog yra, bet kada pamokos, nesusidubliuoja su procedūromis?

mokykla yra is karto perejus gatve, proceduru laikas derinamas, kad nesidubliuotu su pamokomis, tik nereikia bijoti pasakyti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Galleta: 02 gegužės 2011 - 17:07
QUOTE(Angangute @ 2011 05 02, 15:29)
Nu zinokit pasimeciau. O gal artejancios keliones baime jau man prasideda. Kaip bus, kur pakliusim, pas ka....
O su tais daktarais tai ce nezinosi. Kaip ir visur gal. Vieniems itinka kitiems ne.
Mano mazasis praeita savaite vel apsirges buvo, bet atrodo laiku susizgribom. Sendien jau kaip ir sveikas. Dabar bijau kad ten nuvazivus netkristu... Tikiuos bus atvirksciai. Proceduros sustiprins.
Nori vaikai beprotiskai ten vaziuoti. Viska padarys kad tik vaziuotu.

Poryt vaziuojam, o daiktu dar nepradejau detis  ax.gif  Man geriausia viska is vakaro pries kelione susidet. Jei pradedu krautis anksciau, daznai pamirstu ka isidejau o ka ne. Ar as ce viena tokia ???  bigsmile.gif
O tasiu buna ir pas mus. Ne tik kelioninis dydelis krepsys, bet ir dar tasikiu  doh.gif

Jus neviena tokia zinokite man tas pats. Nerimas ima pas kokia daktare pakliusim, i koki kambari pakliusim. Dar tasiuku nepradejau irgi krautis nors poryt jau is ryto isvaziuojam. Viena ka padariau interneta uzsisakiau lotuliukas.gif
Papildyta:
Parasykite dar kas zino kokias proceduras turetu paskirti po plauciu uzdegimo. zinau kad kaskur raset bet nerandu jau doh.gif Druskos kambarys turbut, inhaliacijos kokias o kas dar?
Atsakyti
QUOTE(SSDD @ 2011 05 02, 14:08)
ar gydytojui išvis nieko nedavei?  4u.gif 6 procedūros tikrai mažai, spėju dar 2 iš jų - sportas? tai realiai 4 procedūros  doh.gif suskaičiavau, mes pernai 9 gavom, su BA.bet ne pas Lizdenį, ir aš daviau gydytojai.šiemet dar tikiuosi psichologą ir logopedą gaut.
va tau ir reikalauk, kas priklauso Gintare  doh.gif

gal gali pavardini kokios tos 9 ? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(MEET @ 2011 05 02, 16:44)
na, sporta as bandysiu tartis, kad pakeistu kuo ktu, nes susyla, atvesta ir mums to gana, darzeli po vienos tokuos pamokos serga savaite...

nuo sportų tai tikrai nepabėgsi, šitas kaip supratau visiems kaip tėve mūsų.

QUOTE(auksek @ 2011 05 02, 18:35)
gal gali pavardini kokios tos 9 ? ax.gif

du sportai (mankšta ir grupinis), masažas, druskos, aromaterapija, bioptronas, kvarcas, kojų vonelės, inhaliacijos. dar siūlė vonias vism kūnui, bet kadangi maniškė pakankamai bijojo pėdų vonelių, be to man nepatiko ėjimas per lauką į vandens procedūras - atsisakiau. jei būtume sutikę, viso reiškiasi 10 būtų buvę. palyginus su 6 kurias gavo refresh, reiškiasi man tikrai atsipirko tas 100 lt gydytojai 4u.gif visai to nesigailiu. dar žinau kad skiria purvą, akupunktūrą kažkokią, dar magnetus, psichologą, logopedą, vonias (ir aromatinės manlyg būna)... čia su BA, aišku kitokios diagnozės kitos procedūros ir tikriausiai kitoks procedūrų skaičius atitinkamai. gal kažkiek grobikiškai atrogo kad atvažiuoji ir reikalauji - man, man, rašykit viską man, tik daugiau, nu bet gi mes ten to ir važiuojam su vaikais - gauti procedūrų, o ne bambą išvertus gulėti...pagulėti irgi malonu, bet šito gėrio aš ir pati prie jūros nuvažiuoju. sanatorijoje man reikia procedūrų. kiekviena diena brangi ir aš noriu išpešti iš jos maximumą.
beje savo 9 procedūras visada be išimčių suspėdavom iki pietų. dažniausiai 11-11,30 jau būdavom laisvos. įmanoma ir taip išsidėlioti. tai kad, nebūčiau prieštaravusi ir dar į dvi-tris nubėgti, svarbu naudos vaikui būtų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SSDD: 02 gegužės 2011 - 18:00
as dar viena dalyka prisiminiau, kas liecia daiktus, pasiimkit tualetinio popieriaus ir indu plovimo priemone bei kempinele, jei imat indus, aisku to galima maximoj nusipirkti, bet pirma diena kol visur suvaiksciosit ir suderinsit, kazin ar bebus noro iki parduotuves vykti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(SSDD @ 2011 05 02, 18:00)
nuo sportų tai tikrai nepabėgsi, šitas kaip supratau visiems kaip tėve mūsų.
du sportai (mankšta ir grupinis), masažas, druskos, aromaterapija, bioptronas, kvarcas, kojų vonelės, inhaliacijos. dar siūlė vonias vism kūnui, bet kadangi maniškė pakankamai bijojo pėdų vonelių, be to man nepatiko ėjimas per lauką į vandens procedūras - atsisakiau. jei būtume sutikę, viso reiškiasi 10 būtų buvę. palyginus su 6 kurias gavo refresh, reiškiasi man tikrai atsipirko tas 100 lt gydytojai 4u.gif visai to nesigailiu. dar žinau kad skiria purvą, akupunktūrą kažkokią, dar magnetus, psichologą, logopedą, vonias (ir aromatinės manlyg būna)... čia su BA, aišku kitokios diagnozės kitos procedūros ir tikriausiai kitoks procedūrų skaičius atitinkamai. gal kažkiek grobikiškai atrogo kad atvažiuoji ir reikalauji - man, man, rašykit viską man, tik daugiau, nu bet gi mes ten to ir važiuojam su vaikais - gauti procedūrų, o ne bambą išvertus gulėti...pagulėti irgi malonu, bet šito gėrio aš ir pati prie jūros nuvažiuoju. sanatorijoje man reikia procedūrų. kiekviena diena brangi ir aš noriu išpešti iš jos maximumą.
beje savo 9 procedūras visada be išimčių suspėdavom iki pietų. dažniausiai 11-11,30 jau būdavom laisvos. įmanoma ir taip išsidėlioti. tai kad, nebūčiau prieštaravusi ir dar į dvi-tris nubėgti, svarbu naudos vaikui būtų.

saunu gavote daug. Zinosiu ko reikalauti, siaip as is principo esu ziauiriai pries kysius...
Atsakyti
QUOTE(auksek @ 2011 05 02, 19:42)
saunu gavote daug. Zinosiu ko reikalauti, siaip as is principo esu ziauiriai pries kysius...

iš principo gal būčiau ir aš prieš. bet mano manymu, tose situacijose, kurios susijusios su mano vaiko sveikata, ugdymu (pvz geresnės mokyklos pasirinkimu), gimdymu ir kitais panašiais dalykais, mano principai turi būti žemiau mano vaiko gerovės ax.gif tad šioje situacijoje aš pabūnu neprincipinga.
Atsakyti