QUOTE(MEET @ 2011 05 02, 16:44)
na, sporta as bandysiu tartis, kad pakeistu kuo ktu, nes susyla, atvesta ir mums to gana, darzeli po vienos tokuos pamokos serga savaite...
nuo sportų tai tikrai nepabėgsi, šitas kaip supratau visiems kaip tėve mūsų.
QUOTE(auksek @ 2011 05 02, 18:35)
gal gali pavardini kokios tos 9 ?
du sportai (mankšta ir grupinis), masažas, druskos, aromaterapija, bioptronas, kvarcas, kojų vonelės, inhaliacijos. dar siūlė vonias vism kūnui, bet kadangi maniškė pakankamai bijojo pėdų vonelių, be to man nepatiko ėjimas per lauką į vandens procedūras - atsisakiau. jei būtume sutikę, viso reiškiasi 10 būtų buvę. palyginus su 6 kurias gavo refresh, reiškiasi man tikrai atsipirko tas 100 lt gydytojai

visai to nesigailiu. dar žinau kad skiria purvą, akupunktūrą kažkokią, dar magnetus, psichologą, logopedą, vonias (ir aromatinės manlyg būna)... čia su BA, aišku kitokios diagnozės kitos procedūros ir tikriausiai kitoks procedūrų skaičius atitinkamai. gal kažkiek grobikiškai atrogo kad atvažiuoji ir reikalauji - man, man, rašykit viską man, tik daugiau, nu bet gi mes ten to ir važiuojam su vaikais - gauti procedūrų, o ne bambą išvertus gulėti...pagulėti irgi malonu, bet šito gėrio aš ir pati prie jūros nuvažiuoju. sanatorijoje man reikia procedūrų. kiekviena diena brangi ir aš noriu išpešti iš jos maximumą.
beje savo 9 procedūras visada be išimčių suspėdavom iki pietų. dažniausiai 11-11,30 jau būdavom laisvos. įmanoma ir taip išsidėlioti. tai kad, nebūčiau prieštaravusi ir dar į dvi-tris nubėgti, svarbu naudos vaikui būtų.