Įkraunama...
Įkraunama...

Spėkit, kuo būsiu užaugęs?

QUOTE(giedre* @ 2006 03 06, 14:52)
Labai daug graziu nuotraukeliu... Gaila tik, kad nesuprasi, kurios padarytos atsiradus konkursui, o kurios naturalios. smile.gif Na, aisku kur matosi kitas metu laikas, o ne ziema arba ne kambarys smile.gif)), tai galima vertint, kaip tikrai naturalias. 

as is pradziu bandziau dalyvauti su visai kita, ir tikrai daug saunesne nuotrauka. Ji buvo naturali, nesurezisuota. Mano maziukas mane sveikino magistro gavimo proga: tiesiog atejau i kambari, o jis guli ant lovos su gele ant pilvo. Nufotografavom ir gavosi l.simpatiska nuotraukyte su rozyte ant veidelio. Taigi bandziau padaryti mazyli husaru, taciau nepatvirtino nuotraukos sad.gif
O siaip maniskiui dar tik du menesiukai, todel l.sunku rasti nesurezisuota, naturalia nuotrauka.
Papildyta:
QUOTE(Degutė @ 2006 03 06, 18:08)
Man labai graži nuotrauka "Kartu žemelę arsim /Aš gal vagoj išgriūsiu /Bet vien tik iš meilės arkliui /Aš .......e busiu". Tokia tikra. Šitą nuotraukėlę (jei tokią turėčiau  mirksiukas.gif ) būtinai įsirėminčiau  wub.gif

Man si nuotrauka irgi l. grazi, bet nelabai tinkama siai temai...
Atsakyti
QUOTE(svistute @ 2006 03 06, 18:36)
Taigi bandziau padaryti mazyli husaru, taciau nepatvirtino nuotraukos sad.gif
O siaip maniskiui dar tik du menesiukai, todel l.sunku rasti nesurezisuota, naturalia nuotrauka.
Papildyta:

labai įdomu, kodėl foto nebuvo patvirtinta??
Atsakyti
QUOTE(svistute @ 2006 03 06, 11:36)
as is pradziu bandziau dalyvauti su visai kita, ir tikrai daug saunesne nuotrauka. Ji buvo naturali, nesurezisuota. Mano maziukas mane sveikino magistro gavimo proga: tiesiog atejau i kambari, o jis guli ant lovos su gele ant pilvo. Nufotografavom ir gavosi l.simpatiska nuotraukyte su rozyte ant veidelio. Taigi bandziau padaryti mazyli husaru, taciau nepatvirtino nuotraukos sad.gif
Papildyta:

Nebūtina juk dalyvauti kiekviename konkurse smile.gif Aš asmeniškai jei neturiu tinkamos fotkės ir nedalyvauju. Konkursų buvo ir bus daug, rasit ir jūs kur sudalyvauti. Mažius paaugs, pradės krėsti pokštų daugiau, kadrų įdomių atsiras thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(svistute @ 2006 03 06, 18:36)

O kokia temai ji tinkama? g.gif Man rods, kad yra taip - nuotraukos kurios yra konkurse, jau pripažintos tinkamomis. Visos. O visa kita - tik požiūrių skirtumas wink.gif
Atsakyti
Aš tą arklį jau kažkur mačiau... g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ode @ 2006 03 06, 20:27)
Aš tą arklį jau kažkur mačiau...  g.gif  biggrin.gif

Kalėdiniam atviruke irnesakyk.gif
Atsakyti
Pažįstat visus arklius? hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Ode @ 2006 03 06, 20:27)
Aš tą arklį jau kažkur mačiau...  g.gif  biggrin.gif

As irgi galvoju g.gif ar man vaidenasi... biggrin.gif ar jau sita nuotrauka kazkur maciau t.y. ankstesniame fotokonkurse.
Neidomu schmoll.gif ir jie neklystu, cia jau pazeistos taisykles... unsure.gif
Atsakyti
O kai Erzszebeth katiną įvairiuose konkursuose pamatot, irgi sakot, kad ta pati nuotrauka? lotuliukas.gif
Atsakyti
Ir vaikai tie patys nuotraukose, daug pazeideju lotuliukas.gif
Atsakyti
nu kartais is situ konkursu padaromas kazkoks super konkursas, kuriame neduok dieve, neteks sudalyvauti!!! baikit mamos, negi jum visas gyvenimas, kad tik vaikas atsidurtu konkurse??? ir tokie posakiai, kad man mano nuotrauka tai pati pati, primena darzelio laikus, o ne mamu pokalbius... nu niekada negaleciau sakyti, va apie musu nuotraukyte tai nieks nekalba, bekt fotkint spec. TAM konkursui arba "mano nuotrauka tai pati pati...", ua ua , verkiu, kazkokia nesamone. jau taip sureiksminat kai kurios toki linksma ir grazu dalyka( konkursa). kartais ir pavydo gaideliu galima pajusti( o tas arklys jau kazkur buvo...) nu ir kas. o ka? man tai jis patinka:)))
karbyne, super;)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurgita_b: 06 kovo 2006 - 23:32
QUOTE(Karbynė @ 2006 03 06, 23:18)
O kai Erzszebeth katiną įvairiuose konkursuose pamatot, irgi sakot, kad ta pati nuotrauka?  lotuliukas.gif

Blyn, kaip aš čia šįkart susimoviau blush2.gif
Ar ne per vėlu pakeisti nuotrauką? bigsmile.gif
Atsakyti