Įkraunama...
Įkraunama...

Spėkit, kuo būsiu užaugęs?

QUOTE(pupulis+ @ 2006 03 06, 12:49)
Nu perziurejau as tas paminetas nuotraukas... Ka as zinau... 119 nuotrauku,o REIKIA ISRINKTI -nelogiska. Bet vistiek pasilieku prie pirmines savo nuostatos.
Vienisas jureivis,
Sesutes dvynukes,
Respublikos vaikeliai,
skambina 112,
Lakunas, ai daug dar...

biggrin.gif jau tikrai suskaičiavau daugiau nei tris... ax.gif

QUOTE(sausis @ 2006 03 06, 14:36)
O jeigu mes konkurse nedalyvaujam,tai ar galesim balsuoti?

nors ir nedalyvaujat, balsuoti galėsit. Kaip Neglaitė ir minėjo, trūksta trijų žinučių smile.gif
Atsakyti
Labai daug graziu nuotraukeliu... Gaila tik, kad nesuprasi, kurios padarytos atsiradus konkursui, o kurios naturalios. smile.gif Na, aisku kur matosi kitas metu laikas, o ne ziema arba ne kambarys smile.gif)), tai galima vertint, kaip tikrai naturalias. Ziuriu, kad musu nuotrauka niekam nekrinta i aki, o gaila. Mums tai buvo saunus ivykis, nes tikrai nuotrauka daryta daug anksciau nei konkursas thumbup.gif
Man labiausiai patinka lakunas thumbup.gif ... ir eilerastukas grazus ir siaip nuotraukele faina.
Atsakyti

pagal taisykles tai negalima sakyti, kuri tavo nuotrauka schmoll.gif , tai tarsi raginimas už ją balsuot mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietuvos saulele @ 2006 03 06, 15:02)
pagal taisykles tai negalima sakyti, kuri tavo nuotrauka  schmoll.gif , tai tarsi raginimas už ją balsuot  mirksiukas.gif

tiksliai, jau tokios aiškios užuominos... doh.gif žiūrėk, kad neišmestų tavęs iš konkurso, giedre wub.gif
Atsakyti
Taaaip,kuo toliau tuo "blogiau" smile.gif ,ką reiks daryti kai ateis balsavimo diena g.gif doh.gif ,nežinau nežinau.Tiek tų nuotraukų puikių thumbup.gif thumbup.gif ,bet vistiek reikės išsirinkti 3 pačias pačias.
Aha,o sutai užuomina tikrai gali baiktis nekaip verysad.gif ,kad ir kokia graži būtų nuotraukytė.Matyt mamytė prastai perskaitė konkurso taisykles.Tikėkimės viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
Aciu
Papildyta:
Tai manau,kai mes nedalyvaujam,tai mums lengviau bus prabalsuoti,nei jums
Atsakyti
labai gražios foto, man sesutės dvynukės labai patiko wub.gif
Atsakyti
QUOTE(giedre* @ 2006 03 06, 14:52)
Labai daug graziu nuotraukeliu... Gaila tik, kad nesuprasi, kurios padarytos atsiradus konkursui, o kurios naturalios. smile.gif

Na nežinau kaip kiti, bet mes dažniausiai renkame nuotraukytes iš to ką turim, tik Maximos reikėjo daryti, nes kažkaip nelabai su tais daiktais fotografuojamės, o šiaip nu ir kas kad niekas nekreipia dėmesio SVARBU DALYVAUTI thumbup.gif juk smagu
Atsakyti
yahoo.gif Teisingai!
Atsakyti
Man labai graži nuotrauka "Kartu žemelę arsim /Aš gal vagoj išgriūsiu /Bet vien tik iš meilės arkliui /Aš .......e busiu". Tokia tikra. Šitą nuotraukėlę (jei tokią turėčiau mirksiukas.gif ) būtinai įsirėminčiau wub.gif
Atsakyti
O kodėl mano nepatvirtina verysad.gif . Paspaudžiu patvirtinti, atsiduria prie nepatvirtintų, o po kiek laiko vėl atsiduria prie neužpildytų g.gif
Atsakyti
Labai pritariu nuomonei , kad nuotraukos turetu buti naturalios , o ne konkursui fotkintos , bet cia kiekvienam savo , kaip sakoma biggrin.gif
Atsakyti