Įkraunama...
Įkraunama...

Spėkit, kuo būsiu užaugęs?

QUOTE(Gyvūnų myletoja @ 2006 03 05, 22:19)
Aš, asmeniškai, vertinu natūralumą, ir, be abejo, pagautą akimirką, besitęsiantį veiksmą ir  nuotraukoje esančio žmogaus įdėtą "dūšią" (ne fotografo, o fotografuojamojo). Kitą kartą žvelgi į nuotrauką ir ji atrodo gyva... tarytum matai užfiksuotą, tačiau toliau judantį veiksmą...Daugumoje nuotraukų didžiausias indėlis yra fotografo, tačiau jo nematyti nuotraukoje, o tos nepakartojamos stebūklingos akimirkos ir pasigendame....

thumbup.gif Sutinku mirksiukas.gif
Atsakyti
mano favorites irgi kol kas nepaminetos, bet as pailiksiu tai sau;)
Atsakyti
QUOTE(jurgita_b @ 2006 03 06, 00:37)
mano favorites irgi kol kas nepaminetos, bet as pailiksiu tai sau;)

O gal geriau paminėk smile.gif Juk ir kitam bus malonu, kad kažkam patiko jo nuotraukytė, be to, gal pastebės tą nuotrauką ir kiti mirksiukas.gif Nuotraukų tiek daug, kad ne visi jas atidžiai peržiūri ax.gif
Atsakyti
Man kol kas patinka keturios:
vienišas jūreivis,
lakūnas,
būsima siuvėja ir
NATO kareivis
ax.gif
Atsakyti
Mano dėmesį labiausiai patraukė mažoji filosofė (labai santūri ir gili nuotrauka), ir gėlytes laistančios sesytės (man ta nuotrauka kaip atvirutė atrodo).
Dar labai neblogos mažojo lakūno sapnas ir vienišas jaunas jūreivis.
Kelias į žvaigždes - puiki nuotrauka, bet ne šiam konkursui schmoll.gif Man ta akimirka patinka, kaip iš kokio Felinio filmo.
Bet ir daugiau yra nuotraukų, kur pavadinimas "pritemptas", kad tik atitiktų temą, o iš tikrųjų tas vaikutis nuotraukoje galėtų daryti bet ką. rolleyes.gif

Dėl eilėraštukų tai aš irgi kituose konkursuose jų neskaitydavau, man tai atrodo per saldu. Bet šiame, kadangi jau toks buvo moderatorių raginimas, tai ir pati pasukau galvą. O vertinti žinoma reiktų nuotraukas. Eilėraštukai, kaip suprantu, bus vertinami atskirai. Kai kurie jų tikrai galėtų būti trumpesni biggrin.gif
Atsakyti
O kur ir ko pasiklausti? g.gif Niekaip nesuprantu ar mano nuotrauka dalyvauja konkurse ar ne? Ją vis dar randu prie Nepatvirtintų, bet rodo, kad už ją bus galima balsuoti ir kad jau yra kelios peržiūros. Bet prie visų aš jos nematau unsure.gif O kur matau, tai tikrai mažiau nei 115, kur rašo, kad tiek dalyvauja nuotraukų unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Starbust @ 2006 03 06, 10:05)
g.gif Niekaip nesuprantu ar mano nuotrauka dalyvauja konkurse ar ne? Ją vis dar randu prie Nepatvirtintų, bet rodo, kad už ją bus galima balsuoti ir kad jau yra kelios peržiūros. Bet prie visų aš jos nematau  unsure.gif

Štai čia, prie bendrųjų foto konkursų taisyklių, yra klausimynas ir paruošti atsakymai į dažniausiai užduodamus klausimus: skaitykite čia, komentaras nr.#4

Perskaitykite atidžiai ir tikrai rasit atsakymus. ačiū.
Atsakyti
QUOTE(jurgita_b @ 2006 03 06, 00:37)
mano favorites irgi kol kas nepaminetos

ir mano - ne wub.gif

QUOTE(jėga @ 2006 03 06, 09:50)
Man kol kas patinka keturios:
vienišas jūreivis,
lakūnas,
būsima siuvėja ir
NATO kareivis
ax.gif

wub.gif keturios... rolleyes.gif
ar negalima būtų mielos moderatorės padaryti sąlygose pataisymus? pvz. leidžiama balsuoti - už penkias nuotraukas mirksiukas.gif tegul vietos trečios - būna visuomet dvi biggrin.gif
ech, įsisvajojau thumbup.gif bet taisykles galima juk truputį papildyti, truputį - pakeisti... blush2.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Oi,kaip noreciau,kad galima balsuoti butu uz 5 (nors)!
Atsakyti
Nu perziurejau as tas paminetas nuotraukas... Ka as zinau... 119 nuotrauku,o REIKIA ISRINKTI -nelogiska. Bet vistiek pasilieku prie pirmines savo nuostatos.
Vienisas jureivis,
Sesutes dvynukes,
Respublikos vaikeliai,
skambina 112,
Lakunas, ai daug dar...
Atsakyti
O jeigu mes konkurse nedalyvaujam,tai ar galesim balsuoti?
Atsakyti
galėsi, kai parašysi 20 žinučių mirksiukas.gif
Atsakyti